Lerby: 'Denk dat het een gelijkspelletje wordt'

door Finn Dekker 5

Lerby: 'Denk dat het een gelijkspelletje wordt'

door Finn Dekker 5

Laatst geüpdatet

Søren Lerby is benieuwd wie er zondag tijdens Ajax - PSV een einde kan maken aan een mindere periode. Beide clubs verkeren in een mindere periode, de een dieper dan de ander. De winst kunnen de twee grootmachten dus goed gebruiken. Maar de oud-voetballer vreest dat dat er niet in zit, voor geen van beide.

'Beide ploegen zitten momenteel in een slechte fase en willen in ieder geval niet verliezen. Ik denk dat het een gelijkspelletje wordt, daar zullen ze allebei in deze fase mee kunnen leven. Ik verwacht dat het 1-1 wordt', luidt de voorspelling van Lerby in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Deen kijkt niet speciaal uit naar het optreden van een desbetreffende speler. 'Nee, het collectief beslist zo'n wedstrijd, niet een individuele speler.'

'Hoewel ik voor beide clubs heb gespeeld, heb ik geen voorkeur voor wie er wint. Zowel Ajax als PSV draag ik een warm hart toe. De beste ploeg verdient het om te winnen.' Het duel gaat zondag om 16.45 uur van start in de Johan Cruijff ArenA.

Denk jij dat Van de Beek scoort en Ajax wint van PSV? Zet in en krijg 4,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.