Kwakman over Tagliafico: 'Scheidsrechters trappen er niet meer in'

door Jesse ter Haar 6

Kwakman over Tagliafico: 'Scheidsrechters trappen er niet meer in'

door Jesse ter Haar 6

Laatst geüpdatet

Kees Kwakman ziet dat Nicolás Tagliafico tegenwoordig minder vaak een vrije trap meekrijgt. De Argentijn staat erom bekend de overtreding zo nu en dan op te zoeken, maar de arbiters lijken het door te hebben.

'Tagliafico is iemand die het af en toe voor doet komen alsof er een overtreding op hem wordt gemaakt', zo leidt Kwakman zijn verhaal bij Dit was het Weekend in. 'Er wordt niet meer voor gefloten. Ze trappen er niet meer in en dat is goed.'

De analist van FOX Sports kan erom lachen en ziet er niet al te veel kwaad in. 'Tagliafico mag het doen. Ik vind het veel minder erg dan iemand doormidden schoppen. Hij heeft het natuurlijk de hele tijd gedaan, maar nu beginnen de scheidsrechters het een beetje door te krijgen.'

Een andere speler zag Kwakman zondag tegen Heracles Almelo uitblinken. 'Gravenberch deed het goed. Ik vond hem de beste speler van Ajax. Hij is een goede speler die zich echt goed ontwikkelt', aldus de oud-verdediger.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.