Everse volgt Van Hanegem: 'Beter dan Tete'

door Sam van Raalte 36

Everse volgt Van Hanegem: 'Beter dan Tete'

door Sam van Raalte 36

Laatst geüpdatet

Jan Everse heeft bondscoach Danny Blind in navolging van Willem van Hanegem beschuldigd van een oneerlijk selectiebeleid bij Oranje. Everse, die tijdens zijn profcarrière voor Feyenoord en Ajax speelde, denkt dat Blind een voorkeur heeft voor Ajacieden in het Nederlands elftal.

'Rick Karsdorp ontwikkelt zich echt fantastisch. Hij moet de nieuwe back worden van het Nederlands elftal', zegt Everse bij FC Rijnmond. 'Karsdorp is beter dan Kenny Tete. Die speler heeft drie wedstrijden in het eerste van Ajax gespeeld en staat meteen in het Nederlands elftal. Karsdorp speelt al anderhalf seizoen bij Feyenoord en gaat steeds beter spelen.'

'Als hij geen uitnodiging krijgt, dan snap ik er niks meer van. Karsdorp moet een foto sturen naar Blind in een Ajax-shirt. Dan wordt hij honderd procent zeker geselecteerd', aldus Everse, die afgelopen maand opstapte als hoofdtrainer van FC Dordrecht.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.