Concurrenten van Ajax-verdedigers gefileerd

door Koen Weijland 31

Concurrenten van Ajax-verdedigers gefileerd

door Koen Weijland 31

Laatst geüpdatet

Het zou zomaar zo kunnen zijn dat Jaïro Riedewald en Kenny Tete speeltijd krijgen tegen Turkije, aankomende zondag. De concurrenten van de twee Aajx-verdedigers worden vrijdagochtend namelijk met de grond gelijk gemaakt.

Danny Blind was donderdag al niet te spreken over zowel de actie van Gregory van der Wiel (bij de strafschop) als over de domme rode kaart van Bruno Martins Indi. De kranten doen daar vrijdag nog een schepje bovenop. 'Arjen Robben, Bruno Martins Indi en Gregory van der Wiel hebben de nieuwe bondscoach in zijn hemd gezet', schrijft De Telegraaf.

De Volkskrant richt zich niet specifiek op de twee opzichtig in de fout gaande verdedigers, maar de adjectieven die de krant gebruikt, lijken wel naar hen te verwijzen. 'Oranje vervalt in totale chaos. Verbeten, opgefokt, onnadenkend voetbal. Hersenloos. Onnozel. Onprofessioneel.'

De rapportcijfers van Algemeen Dagblad spreken ook boekdelen. Van der Wiel komt er nog enigszins genadig van af met een 5,0, Martins Indi wordt met een 4,0 absoluut niet gespaard. Wesley Sneijder krijgt van de krant een 7,0 voor zijn optreden tegen IJsland, terwijl Ajacieden Davy Klaassen en Jasper Cillessen beoordeeld worden met een prima 6,5.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.