'Beslissing komt in de kraker PSV-Ajax'

door Finn Dekker 14

'Beslissing komt in de kraker PSV-Ajax'

door Finn Dekker 14

Laatst geüpdatet

Bij Studio Voetbal is de kraker tussen PSV en Ajax van 20 maart alvast onder de loep gelegd. De wedstrijd tussen de twee titelkandidaten zal ongetwijfeld de beslissing gaan brengen in de strijd om de landstitel. Het gat bedraagt op dit moment slechts één punt in het voordeel van PSV.

'Ajax is de laatste weken echt in vorm', begint tafelgast Kees Jansma, die denkt dat het verschil zal worden gemaakt op 20 maart. 'De laatste weken is gebleken dat Ajax en PSV van de mindere clubs winnen. Ze gaan beiden na de wedstrijd weinig punten verspillen. De beslissing komt dus in de wedstrijd PSV - Ajax.'

Willem Vissers, ook tafelgast, vergelijkt de selecties van beide ploegen. 'Ik heb vandaag genoten van Younes. Hij heeft veel flair, daar moet Ajax het vooral van hebben, terwijl PSV het moet hebben van hele sterke, grote spelers als Locadia', aldus de journalist, die ook het belang van het doelsaldo aanstipte. 'Toen met Ten Cate kwam Ajax een goal te kort voor de titel.'

Ook Jan Mulder legt de selecties nog even kort naast elkaar. 'De goede vorm van Ajax valt te wijten aan Milik. De Boer moet hem laten staan, ook als hij een keertje wat minder speelt. Daarnaast denk ik dat Bazoer net iets sterker is dan Guardado', besluit Mulder.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.