'Arsenal een mooie club, maar laatste jaren wel ver afgegleden'

door Bart Veenstra 10

Bron Voetbal International

'Arsenal een mooie club, maar laatste jaren wel ver afgegleden'

door Bart Veenstra 10

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Wesley Sneijder betwijfelt of Arsenal wel de juiste club zou zijn voor André Onana. De Kameroener staat op de drempel van een overgang naar de Londense club, maar Sneijder ziet Onana liever aan de slag gaan bij clubs als FC Barcelona of Real Madrid.

'Ik verwacht dat hij weggaat. Ik vind het een geweldige keeper. Europese top? Jazeker', zegt Sneijder in de liveshow van Voetbal International. De kans is groot dat Onana nu vertrekt naar Arsenal. 'Ik zie hem liever niet bij Arsenal. Het is een mooie club, maar ze zijn de laatste jaren wel ver afgegleden. Ik zie hem eerder bij Real Madrid of bij FC Barcelona spelen.'

Arsenal ziet in Onana de nieuwe eerste doelman en daarmee zou de goalie dus op veel speeltijd kunnen rekenen in Londen. Op dit moment is Bernd Leno de eerste doelman bij The Gunners, maar de clubleiding van Arsenal zou niet het volledige vertrouwen in de Duitser hebben.

Sneijder ging ook in op de verkorte dopingschorsing van Onana. De goalie zag zijn straf teruggebracht worden van twaalf naar negen maanden. 'Ik vind het onzin', zegt Sneijder. 'Als je zo'n straf met drie maanden terug kunt brengen, waarom dan niet met zes maanden?'

Verwacht jij dat het Nederlands elftal met 2-0 wint van Oekraïne? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.