Analisten NOS: 'Leegte van De Jong voel je wel'

door SJvanveen 12

Analisten NOS: 'Leegte van De Jong voel je wel'

door SJvanveen 12

Laatst geüpdatet

De mannen aan tafel bij de NOS Voetbalpodcast denken dat Erik ten Hag nog niet zijn ideale Ajax-opstelling gevonden heeft. Met name op het middenveld is de puzzel nog niet af, zowel Donny van de Beek als Noussair Mazraoui komen mogelijk nog terug in het elftal.

De laatste weken speelt Ajax met Lisandro Martinez, Edson Álvarez en Quincy Promes op het middenveld, maar dat zou de komende tijd kunnen veranderen. 'Ik denk dat ze gaan veranderen. Er gebeurt te weinig. Álvarez doet weinig verkeerd, maar hij doet ook niet veel waar je mee opschiet. In de loop van het seizoen gaat een van de twee (Álvarez of Martínez, red.) weg van die (controlerende, red.) positie', is de algemene mening.

Van de Beek viel tegen PSV weer in en lijkt bestemd voor een plek op het middenveld. 'Ik denk dat hij gaat spelen op de positie van Promes. Het kan zijn dat Van de Beek naar achteren gaat, maar naast Frenkie de Jong vond Erik ten Hag dat geen goed idee. Razvan Marin is ook door het ijs gezakt, dus die leegte van De Jong voel je wel.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.