'Cillessen heeft maar één zwak punt'

door JipVR 11

'Cillessen heeft maar één zwak punt'

door JipVR 11

Laatst geüpdatet

Jasper Cillessen kreeg in het Champions League-duel met APOEL Nicosia een penalty te verwerken. Het bleek de definitieve 1-1 van de wedstrijd te worden. Volgens journalist Dick Sintenie van Het Parool is dat het enige punt waarop je kritiek kunt hebben bij de Groesbeker.

'Cillessen bleef gisteravond na de wedstrijd nuchter als altijd: "Het moment dat ik wel een keer een penalty stop, komt steeds dichterbij." Hij was eigenlijk bozer op arbiter Mazic, die de strafschop (wegens hands van Ricardo van Rhijn) volgens hem helemaal niet had mogen geven', meent Sintenie.

De columnist zag vervolgens hoe Cillessen zijn ploeg een aantal keer in de wedstrijd hield. 'Onder meer met een geweldige redding op een schot van Mário Sérgio in de tweede helft. Want hij is misschien geen penaltykiller, veel meer zwakke punten heeft Cillessen niet. Al ontsnapte de doelman nog wel aan een rode kaart, toen hij de doorgebroken Cillian Sheridan vloerde.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.