TG: 'Ajax mondeling akkoord met Nice over verkoop Dolberg'

door SJvanveen 74

TG: 'Ajax mondeling akkoord met Nice over verkoop Dolberg'

door SJvanveen 74

Laatst geüpdatet

Ajax lijkt dan echt afscheid te gaan nemen van Kasper Dolberg. De Deense aanvaller wil het liefst definitief vertrekken uit Amsterdam en OGC Nice lijkt de club met de beste papieren om de spits over te nemen.

Dit alles meldt De Telegraaf. De Franse ploeg heeft naar verluidt twintig miljoen euro voor Dolberg over. Volgens Voetbal International kan deze transfersom door bonussen zelfs oplopen tot zo'n 25 miljoen euro. Met de transfer troeft OGC Nice onder meer TSG 1899 Hoffenheim af. De Bundesliga-club van Alfred Schreuder wil Dolberg ook graag inlijven, maar dan wel op huurbasis. Hier heeft Dolberg door een 'gebrek aan vertrouwen' ogenschijnlijk niet zoveel zin in, waardoor hij een transfer naar Frankrijk prefereert.

Ajax en de Ligue 1-ploeg hebben volgens genoemd medium al een mondeling akkoord bereikt over een transfersom van twintig miljoen euro. Ook Dolberg is met de Fransen op hoofdlijnen akkoord over een meerjarige verbintenis. Zo lijkt er een einde te komen aan het huwelijk tussen de Deen en Ajax, dat zo gelukkig begon, maar enigszins in mineur is geëindigd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.