Telegraaf: 'Ernstig rekening houden met vertrek Overmars' | Ajax Showtime

Telegraaf: 'Ernstig rekening houden met vertrek Overmars'

door BartVeenstra 374

Telegraaf: 'Ernstig rekening houden met vertrek Overmars'

door BartVeenstra 374

Laatst geüpdatet

De Telegraaf schrijft dat de fans van Ajax er ernstig rekening mee moeten houden dat directeur voetbalzaken Marc Overmars aan zijn laatste maanden in Amsterdam bezig is. De krant haakt daarbij in op het laatste nieuws uit Spanje. Journalist Oriol Domenech, die een goede bekende van Overmars is, gaf aan dat Overmars na dit seizoen bij Ajax vertrekt.

'En dat lijkt te kloppen', schrijft De Telegraaf woensdagmiddag. 'En wellicht houdt dat verband met de presidentsverkiezingen bij FC Barcelona, op 24 januari 2021', voegt de krant eraan toe. De krant vroeg Overmars naar een reactie: 'Verder geen nieuws en geen reacties', is het antwoord van Overmars. De Telegraaf schrijft dat het woordje 'verder' het verhaal van Domenech onderstreept. Op de vraag om een expliciete bevestiging komt geen antwoord.

Een eventueel afscheid van Overmars past in het ambitieuze toekomstplaatje dat Overmars altijd voor zichzelf heeft geschetst, zo schrijft De Telegraaf verder. De krant weet ook dat men bij Ajax aan de slag moet als Overmars zou vertrekken. 'Overmars laat bij een eventueel vertrek enorm grote schoenen achter om te vullen. De raad van commissarissen onder leiding van Leen Meijaard staat hoe dan ook voor een monsterklus. Allereerst zal de president-commissaris proberen Overmars op andere gedachten te brengen. En als dat niet lukt, zal er een ander "kanon" in zijn plaats moeten komen.'

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van FC Utrecht? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties