Riedewald: 'Zoals het er naar uitziet, blijf ik'

door Bart Veenstra 27

Riedewald: 'Zoals het er naar uitziet, blijf ik'

door Bart Veenstra 27

Laatst geüpdatet

Het lijkt erop dat Jaïro Riedewald ook komend seizoen 'gewoon' bij Ajax zal voetballen. Dat vertelt de verdediger in gesprek met AT5.

In het afgelopen seizoen verloor Riedewald onder toenmalig Ajax-trainer Peter Bosz zijn basisplaats, maar met de nieuwe coach Marcel Keizer stijgen de kansen. 'Of ik vertrek? Dat is moeilijk om te zeggen, maar zoals het er nu naar uitziet, blijf ik wel. En dan hopelijk met meer speeltijd, ja', vertelt Riedewald.

Ook enkele ploeggenoten van Riedewald komen aan het woord. Onder hen Klaas-Jan Huntelaar. 'Ik ben fit en ga nu lekker trainen. Wat de doelstelling is? Kampioen worden', aldus de spits, waarna Kluivert uitlegt blij te zijn met Keizer. 'Ik ken hem natuurlijk van Jong Ajax. We hebben mooie dingen meegemaakt, het is zeker een goede trainer. Hij houdt van jonge spelers, dat is een voordeel.'

Verder zijn ook Donny van de Beek en Abdelhak Nouri eveneens blij met Keizer. 'Ik verwacht dat het goed gaat lopen, dat is zeker', aldus Van de Beek, waarna het slotwoord is aan Nouri. 'Zijn denkwijze bevalt me heel erg. Of ik veel ga spelen? Ik hoop het.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.