Riedewald in gesprek met andere club

door Bart Veenstra 43

Riedewald in gesprek met andere club

door Bart Veenstra 43

Laatst geüpdatet

Ajax lijkt binnen afzienbare tijd opnieuw een talent te verliezen. De Amsterdamse club laat via de officiële kanalen weten dat Jaïro Riedewald in gesprek is met een andere club. Om die reden komt hij ook niet in actie in het oefenduel met Werder Bremen.

'Vanochtend heb ik met de trainer gesproken', vertelt Riedewald tegenover Voetbal International. 'Op dit moment was het beter om niet in actie te komen, meerdere clubs zijn concreet en dan kan het snel gaan. Ik kon me daar wel in vinden. Mocht het toch allemaal niet doorgaan, dan sluit ik gewoon weer aan hebben we afgesproken.

Om welke club het gaat, is niet bekend. Wel is het zeker dat het gaat om een buitenlandse club. 'Dan hoef je niet aan Rusland te denken. Mooie landen, goede competities, en ja, Frankrijk zit er ook tussen. Maar geen Olympique Lyon hoor.' Ruim een week geleden, toen de spelers van Ajax zich melden voor de medische tests op De Toekomst, liet Riedewald nog weten waarschijnlijk bij Ajax te blijven. Hij gaf daarbij wel aan te hopen op meer speeltijd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.