Nunnely, Sierhuis, Lang, Sidoel en De Wit bij O19

door BvdPloeg 17

Nunnely, Sierhuis, Lang, Sidoel en De Wit bij O19

door BvdPloeg 17

Laatst geüpdatet

John Heitinga heeft dinsdag in de Youth League-wedstrijd van Ajax O19 de beschikking over flink wat spelers uit Jong Ajax. Dispensatiespelers Kaj Sierhuis, Dani de Wit en Darren Sidoel komen terug en ook tweedejaars A-junioren Ché Nunnely en Noa Lang zijn van de partij.

De wedstrijd, die dinsdag om 18.00 uur gespeeld wordt op De Toekomst, wordt door Ajax heel serieus genomen. Na enkele kwartfinales wil de ploeg doorstoten naar Nyon, waar de halve finales en de finale van de Youth League gespeeld worden. Daarvoor moet er in de play-offs wel eerst afgerekend worden met PSG, daarna volgt pas de achtste finale.

Met Nunnely, De Wit, Sierhuis, Sidoel en Lang denkt Ajax meer kans te maken op een goed resultaat. Het vijftal maakt vast onderdeel uit van de beloften van Michael Reiziger. Lang en Sierhuis mochten bovendien al mee op trainingskamp met het eerste elftal onder Erik ten Hag. Afgelopen zaterdag, in de met 1-1 gelijk gespeelde wedstrijd tegen Vitesse O19, deed Lang al mee.

Heitinga kan tegen PSG niet beschikken over de geblesseerde Navajo Bakboord, die er enkele maanden uit ligt met een knieblessure. Sven Botman en Sebastian Pasquali waren er tegen Vitesse niet bij, maar of zij het duel met PSG halen, is verder niet bekend. Ook Mitchel Bakker, die als eerstejaars A-junior al met Jong Ajax meedoet, zal erbij zijn. Het duel op De Toekomst is overigens uitverkocht.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.