Jong Ajax begint op 30 augustus tegen Roda JC

door Bart Veenstra 2

Jong Ajax begint op 30 augustus tegen Roda JC

door Bart Veenstra 2

Laatst geüpdatet

Jong Ajax begint het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een thuiswedstrijd tegen Roda JC. Het duel op Sportpark de Toekomst wordt gespeeld op zondag 30 augustus en begint om 14.30 uur.

De KNVB heeft woensdagochtend het volledige conceptprogramma voor de Keuken Kampioen Divisie bekendgemaakt. Te zien is dat Jong Ajax op 14 mei 2021 het seizoen afsluit met een uitduel bij Telstar. Tegen die ploeg speelt het elftal van Mitchell van der Gaag op maandag 21 december ook de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Die winterstop is van korte duur, want op 4 januari begint de tweede seizoenshelft alweer. Jong Ajax speelt dan tegen TOP Oss. Opvallend aan het programma is verder dat in de Keuken Kampioen Divisie in het komende seizoen geregeld wedstrijden worden gespeeld op andere dagen dan vaste speeldagen vrijdag en maandag. Het volledige conceptprogramma van de Keuken Kampioen Divisie is hier te zien.

Denk jij dat de derby tussen het Genoa van Schöne en Sampdoria in 1-1 eindigt? Zet in en krijg 5,35 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.