Huntelaar en Antony 'gewoon' op trainingsveld Ajax | Ajax Showtime

Huntelaar en Antony 'gewoon' op trainingsveld Ajax

door BartVeenstra 38

Huntelaar en Antony 'gewoon' op trainingsveld Ajax

door BartVeenstra 38

Laatst geüpdatet

Ajax kan tegen Fortuna Sittard wellicht weer beschikken over Klaas-Jan Huntelaar en Antony. Eerstgenoemde ontbrak midweeks tegen Atalanta Bergamo, omdat hij volgens de officiële lezing 'niet wedstrijdfit' was. Antony viel tegen de Italianen uit met een blessure.

Op beelden van Ajax is nu te zien dat Huntelaar 'gewoon' weer deelneemt aan de afsluitende training richting het competitieduel met Fortuna Sittard. De spits was vorige week in het gewonnen competitieduel met VVV-Venlo (0-13) nog goed voor twee treffers.

Of Huntelaar tegen Fortuna Sittard speelt, is nog afwachten. Erik ten Hag koos in de laatste twee wedstrijden voor Lassina Traoré als spits en in die twee duels was de Burkinees goed voor zes doelpunten, drie assists en het 'versieren' van een strafschop.

Antony

Antony viel in het duel met Atalanta Bergamo uit met een blessure. Na afloop van die wedstrijd gaf Ten Hag al aan dat het geen ernstige blessure betrof. De Braziliaan traint in aanloop naar Fortuna Sittard-thuis 'gewoon' weer mee met de Amsterdammers. Het duel tussen Ajax en Fortuna Sittard begint zaterdagavond om 20.00 uur.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties