'Ekkelenkamp mag niet vertrekken; nieuw contract in de maak'

door Jesse ter Haar 52

'Ekkelenkamp mag niet vertrekken; nieuw contract in de maak'

door Jesse ter Haar 52

Laatst geüpdatet

Jurgen Ekkelenkamp zal Ajax tijdens de huidige transferperiode definitief niet meer achter zich laten. De club heeft aan diens zaakwaarnemer, Mo Sinouh, laten weten dat de speler uit de eigen jeugdopleiding niet mag vertrekken, zo schrijft De Telegraaf.

Erik ten Hag, zondagavond aan tafel bij Rondo, bevestigt het nieuws. De oefenmeester hint naar nog één uitgaande transfer, maar Ekkelenkamp zal dat niet zijn. 'Het zou kunnen dat we nog één speler afstaan, maar Ekkelenkamp niet. Dit is de selectie, hopelijk gaat het morgen allemaal door met Klaassen', zo vertelt hij.

Met die keuze van de club wijst het automatisch Hertha BSC, FC Twente en SC Heerenveen de deur. Die drie clubs toonden immers interesse. Met de naderende komst van Davy Klaassen had er mogelijk een opening kunnen ontstaan voor een (tijdelijk) vertrek van Ekkelenkamp, maar dat is dus niet het geval.

Niet alleen blijft de middenvelder komend seizoen in Amsterdam, ook is Ajax voornemens hem een nieuw contract te laten ondertekenen. De huidige verbintenis loopt nog tot medio 2022 en dat wil de club graag 'openbreken, opwaarderen en verlengen'.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.