Brobbey in de punt van de aanval tegen FC Groningen, Berghuis op de bank

door Gino Haverkamp 594

Brobbey in de punt van de aanval tegen FC Groningen, Berghuis op de bank

door Gino Haverkamp 594

Laatst geüpdatet

Brian Brobbey begint zondagmiddag tegen FC Groningen als spits. Daardoor zakt Dušan Tadić ten opzichte van de basisopstelling van vorige week (tegen Fortuna Sittard) een linie terug. Kenneth Taylor en Edson Álvarez, die terugkeert van een schorsing, vergezellen hem op het middenveld.

Daardoor belandt Steven Berghuis op de bank. Die deelt hij met Davy Klaassen, die ook buiten de boot valt. Achterin verdedigt Remko Pasveer verder het doel, terwijl voor hem Devyne Rensch, Jurriën Timber, Daley Blind en Owen Wijndal staan. Calvin Bassey is nog geschorst.

Perr Schuurs zit nog wel bij de wedstrijdselectie. Zowel hij als Ajax zijn volgens de geruchten nagenoeg akkoord met Torino over een transfer naar die club, maar dat weerhoudt trainer Alfred Schreuder er niet van Schuurs toch op te nemen in de wedstrijdselectie.

Naast Brobbey spelen ook Steven Bergwijn en Antony voorin. Dat moge geen verrassing meer heten, daar de twee vleugelspelers zeker lijken te zijn van een vaste basisplaats deze jaargang.

Opstelling Ajax

Pasveer; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Taylor, Álvarez, Tadić; Bergwijn, Antony; Brobbey.

De bookmaker verwacht veel doelpunten bij Ajax - FC Groningen! Verwacht jij dat er minimaal vier doelpunten vallen? Zet in en krijg 1,80 keer je inzet terug bij minimaal vier goals!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties