Bookmaker verwacht meerdere doelpunten bij Ajax - FC Groningen (ad)

door Ajax Showtime 16

Bookmaker verwacht meerdere doelpunten bij Ajax - FC Groningen (ad)

door Ajax Showtime 16

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het zondagmiddag in de Johan Cruijff ArenA op tegen FC Groningen en de bookmaker verwacht dat er meerdere doelpunten zullen vallen in het Amsterdamse stadion. Bovendien is Ajax de torenhoge favoriet voor dit duel.

Een zege voor Ajax levert je slechts op. En dat zegt alles over de enorme favorietenrol die Ajax richting het duel met de Groningers heeft. De bookmaker verwacht een doelpuntrijke wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Voor minimaal drie doelpunten in dit duel krijg je terug. Vanaf minimaal vier doelpunten wordt het interessant: dan krijg je terug!

Wie maakt het openingsdoelpunt voor Ajax?

De kans is groot dat Ajax zondag wint van FC Groningen en dus is het de vraag: wie maakt de openingstreffer voor de Amsterdammers? De kans is groot dat het één van de aanvallers wordt. Denk jij dat aanvoerder Dusan Tadić de score opent? Zet dan in en ontvang terug als de Serviër het eerste doelpunt maakt! Voor Brian Brobbey is de odd voor het openingsdoelpunt , terwijl die voor Steven Bergwijn en voor Antony is. Wie o wie opent de score? Het is aan jou om het gokje te wagen!

Het is bij uiteraard ook mogelijk om meerdere gokjes tegelijk te wagen. Zo kun je kiezen voor het volgende: Ajax wint de wedstrijd, beide teams maken minimaal één doelpunt en Bergwijn maakt een doelpunt. Kies jij voor deze 'bet builder' en het komt uit? Dan ontvang je terug! heb je de keuze uit nog veel meer 'bet builders', dus sla je slag!

Het duel tussen Ajax en FC Groningen begint zondagmiddag om 14.30 uur.Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.