'Ajax bekeek Magallan, sprak met agent Alvarez'

door Bart Veenstra 32

'Ajax bekeek Magallan, sprak met agent Alvarez'

door Bart Veenstra 32

Laatst geüpdatet

Nu het zo goed als zeker is dat Ajax de Eredivisie gaat afsluiten met een tweede plek richt de Amsterdamse clubleiding zich op het nieuwe seizoen, dat door de voorronde Champions League al vroeg zal beginnen. Eerder al werden Perr Schuurs (18) en Hassane Bandé (19) voor het volgende seizoen gestrikt en mogelijk wordt Lisandro Magallan (24) de volgende, zo schrijft De Telegraaf.

De Argentijnse centrale verdediger werd in de afgelopen week twee keer bekeken door hoofdscout Henk Veldmate. Magallan speelde met Boca Juniors in de Copa Libertadores tegen het Colombiaanse Junior en in de competitie tegen Defensa y Justisicia.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars sprak in Amsterdam - op vrijblijvende wijze - met Eduardo Hernandez. Dat is de zaakwaarnemer van Edson Alvarez, een 20-jarige centrale verdediger van het Mexicaanse America. De mandekker staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs, maar zou nu nog relatief goedkoop naar Amsterdam gehaald kunnen worden. De komst van Alvarez lijkt pas een optie wanneer Matthijs de Ligt vertrekt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties