Ajax B1 stelt teleur in openingswedstrijd

door Floris 63

Ajax B1 stelt teleur in openingswedstrijd

door Floris 63

Laatst geüpdatet

Ajax B1 is matig begonnen aan de Future Cup. In de openingswedstrijd van het driedaagse Paastoernooi werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Right to Dream.

Het begin was rommelig te noemen, maar de eerste grote kans van het duel kwam op naam van Anderson Lopez. De aanvaller kopte de bal echter aan de verkeerde kant van de paal. De eerste helft was nauwelijks amuserend te noemen. Lopez noteerde nog een tweede mogelijkheid, maar op slag van rust kwam Right to Dream dicht bij de openingstreffer. De ploeg kreeg een goede kans, maar Nigel Bouman redde uitstekend.

Na de rust was Ajax al vrij vlot gevaarlijk. Jurgen Ekkelenkamp zag een afvallende bal zijn richting op vliegen en hij twijfelde niet, maar hij zag zijn harde inzet op de paal belanden. In de slotfase van de tweede helft werd Ajax nog gevaarlijker, onder meer via Deabeas Owusu. Uiteindelijk speelden de jonge talenten teleurstellend met 0-0 gelijk.

Opstelling Ajax B1: Bouman; Ter Heide, Hoogenhout, Bakker, Castillo; Lang, Ekkelenkamp, Antonucci; Nunnely, Kaars en Lopez
Wissels Ajax B1: Te Duits; Botman, Kramer; El Azrak, Van der Linde; Redan en Owusu

Doelpunten:
-

(Foto's van boven naar beneden: Juan Familia-Castillo, Deabeas Owusu, Daishawn Redan, Jurgen Ekkelenkamp. Door Reinand Visscher. Voor App-gebruikers: klik hier.)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.