Weijland: 'Speel nu zeker vier uur per dag'

door Bart Veenstra 18

Weijland: 'Speel nu zeker vier uur per dag'

door Bart Veenstra 18

Laatst geüpdatet

De kersverse Ajacied Koen Weijland heeft bij RTL Late Night verklaard zeker vier uur per dag kwijt te zijn aan het spelen van FIFA17 (pre-order hier). De oud-werknemer van Ajax Showtime werd donderdag officieel vastgelegd door Ajax en sprak over zijn transfer aan tafel bij Humberto Tan.

'Hoe ik bij Ajax terecht ben gekomen? Ik ben een paar keer Nederlands kampioen geworden en ben een YouTube-kanaal gestart. Toen ben ik in contact met Ajax gekomen. De club wil vooroplopen in E-Sports. Sommige clubs in het buitenland doen het al, Ajax is de eerste in Nederland', aldus Weijland, die ook al vertelde dat er mogelijk een Eredivisie komt voor FIFA-spelers.

'Wat ik nu precies ga doen? Ik ga Ajax vertegenwoordigen op nationale en internationale toernooien', aldus de gamer, die het spel constant ziet veranderen. 'Het wordt steeds mooier. De gezichten van de spelers, de standaardsituaties, de bewegingen. Elk jaar wordt het realistischer. Hoe veel uur ik per dag spel? Nou, geen tien uur hoor, maar een uur of vier zeker wel. Het gaat mij erom dat ik de beste word. Dat wil ik elk jaar weer worden. Er is me veel aan gelegen om namens Ajax de beste te zijn.' (Video Ajax TV voor app-gebruikers)

Pre-order nu jouw FIFA 17 en speel vanaf minuut één!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.