[Update] Ödegaard aanwezig bij bekerclash

door BvdPloeg 84

[Update] Ödegaard aanwezig bij bekerclash

door BvdPloeg 84

Laatst geüpdatet

Martin Ödegaard lijkt eruit te zijn wat betreft zijn langverwachte transfer. De afgelopen weken zat half Europa achter de inmiddels 16-jarige middenvelder aan, maar Real Madrid lijkt de winnaar. Het doorgaans goed ingevoerde VG uit Noorwegen meldt dat Ödegaard met zijn vader richting Madrid is vertrokken.

Ödegaard is al lange tijd hot sinds bekend werd dat onder meer Bayen München, Real Madrid, FC Barcelona en ook Ajax achter de Noor aanzaten. In december werd het supertalent 16 jaar en dat is met de huidige regelgeving het moment om een speler te mogen strikken. Ödegaard bezocht enkele clubs, waaronder Bayern en Barcelona, maar nu lijkt het menens.

Ödegaard zou dinsdagavond in het diepste geheim met een prive-vliegtuig richting Madrid zijn gevlogen. Samen met zijn zaakwaarnemer en zijn vader moeten daar afrondende gesprekken gaan plaatsvinden alvorens bekend wordt dat de Madrilenen de strijd hebben gewonnen. In Madrid zou hem een plaats in de eerste selectie zijn beloofd en dat zou extra kracht bij zijn gezet door een officieel rugnummer 16.

Ajax hoopte en hoopt ook nog steeds op de komst van Ödegaard. Wim Jonk en Marc Overmars spraken al met de familie en Frank de Boer deed ook een duit in het zakje. Van een bezoek aan Amsterdam kwam het vooralsnog echter niet, terwijl Ödegaard wel de moeite nam om andere clubs van dichterbij te bekijken.

Update | 07-01-2015 | 23:15 uur
Martin Ödegaard is op de tribune gespot bij de bekerwedstrijd in de Spaanse Copa del Rey tussen Atletico Madrid en Real Madrid (2-0). De jonge Noor wordt namelijk sterk in verband gebracht met Real Madrid en volgens het Noorse VG is een transfer aanstaande.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties