[Update] 2400 fans in uitvak Celtic

door BvdPloeg 20

[Update] 2400 fans in uitvak Celtic

door BvdPloeg 20

Laatst geüpdatet

Ajax meldt maandagmiddag via de officiële kanalen dat de Amsterdamse club tijdens de uitwedstrijd tegen Celtic gesteund zal worden door een bijna vol uitvak. Voor de laatste uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League zijn nog een kleine vierhonderd kaarten beschikbaar.

Op donderdag 26 november spelen de Amsterdammers in Glasgow tegen Celtic en van de 2600 beschikbare kaarten zijn er inmiddels al ruim 2200 verkocht. De kaartverkoop, die nog tot maximaal 19 november zal duren, loopt een stuk harder dan die voor de eerste uitwedstrijd in de groepsfase toen Ajax uitspeelde bij Molde. Destijds werd slechts de helft van de beschikbare 480 kaarten verkocht. Een ticket voor de wedstrijd tegen Celtic kost overigens 48,45 euro.

Ajax heeft op dit moment net als Celtic twee punten uit de eerste twee wedstrijden behaald in de groepsfase van de Europa League. Het Noorse Molde FK is met vier punten koploper, terwijl Fenerbahce pas één punt heeft. Ajax speelt donderdag 22 oktober (uit) en 5 november (thuis) eerst tegen Fenerbahce voordat het op 26 november in Schotland tegen Celtic zal aantreden. Op 10 december wordt de groepsfase afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Molde FK.

Update - 15.05 uur
Ajax zal donderdagavond tegen Celtic worden gesteund door ongeveer 2400 supporters. Dat meldt Ajax Supporterszaken via Twitter. De kaartverkoop liep de afgelopen weken storm en dus is het uitvak lekker vol. Ajax moet op bezoek bij Celtic winnen om de kansen op de volgende ronde in eigen hand te houden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties