Schuurs reageert op geruchten: 'Wil nog een aantal jaar bij Ajax spelen'

door BadembaBarrie 11

Schuurs reageert op geruchten: 'Wil nog een aantal jaar bij Ajax spelen'

door BadembaBarrie 11

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs is niet bezig met een transfer naar Liverpool. De verdediger wordt de afgelopen maanden regelmatig met de Engelse topclub in verband gebracht en er gingen onlangs zelfs geruchten over een bod van 30 miljoen euro. Schuurs zelf is echter gefocust op Ajax, waar hij ook wil blijven, zo vertelt hij aan Voetbalzone.

'Je weet dat dat gaat komen als je bij Ajax speelt', is Schuurs' nuchtere reactie op de geruchten. 'Maar ik wil hier graag spelen, voor deze club (Ajax red.) en mijn focus ligt hier om met Ajax prijzen te pakken', aldus de centrale verdediger, na afloop van Ajax' 0-5 overwinning bij FC Emmen.

Een stap naar een buitenlandse club is een mooi vooruitzicht, maar niet één waar Schuurs op dit moment aan denkt. 'Ik wil het liefst nog een aantal jaar bij Ajax spelen. Ik ben heel bij met mijn ontwikkeling; eerst een jaar bij Jong Ajax, daarna een jaar wat meer bij Ajax 1 en nu hopelijk een heel seizoen', zo reflecteert Schuurs. 'Dat is de lijn waar ik op gehoopt had en Ajax ook. Hopelijk kan ik die doortrekken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties