Rensch enthousiast na eerste Klassieker: 'De spanning was hoog' | Ajax Showtime

Rensch enthousiast na eerste Klassieker: 'De spanning was hoog'

door Jesse ter Haar 8

Bron AT5

Rensch enthousiast na eerste Klassieker: 'De spanning was hoog'

door Jesse ter Haar 8

Bron AT5

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch heeft genoten van het spelen van zijn eerste Klassieker. De uitwedstrijd tegen Feyenoord ging uiteindelijk met 0-3 gewonnen en dat zorgde voor een tevreden jongeling.

'Het was mijn eerste Klassieker, dus de spanning was hoog. Het is niet zomaar een team waartegen je speelt', zo geeft hij toe op beelden van AT5. 'Het was niet onze beste wedstrijd. We waren een beetje gehaast en de organisatie stond niet altijd goed. Maar we bleven doorstrijden en werken, dan komt het uit op een 0-3.'

Zijn gevoel na de ruim gewonnen Klassieker laat zich raden. 'Het voelt onbeschrijfelijk. Het is mijn eerste Klassieker en we winnen met 0-3. Mijn dag kan niet beter. Er komt meer strijd bij kijken. Spelers zijn wat agressiever in de duels', zo duidt hij het verschil.

Het was tevens de eerste wedstrijd waarin de Ajacieden speelden in het uittenue van volgend seizoen. Rensch is in ieder geval tevreden met de wedstrijdkleding van het seizoen 2021/2022. 'Ik zag het natuurlijk al eerder, maar ik vind het een mooi uitshirt', geeft hij aan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties