R. De Boer: 'Als ik Rob zie hier naast mij...'

door SJvanveen 14

R. De Boer: 'Als ik Rob zie hier naast mij...'

door SJvanveen 14

Laatst geüpdatet

Zondagmiddag om 18.00 uur spelen de Ajax Legends tegen de Real Madrid Legends in het Estadio Santiago Bernabéu. Het stadion zal vol zitten en beide ploegen kennen grote namen uit het verleden.

In gesprek met Ajax TV kijkt Ronald de Boer terug op de geweldige wedstrijd die Ajax in de Champions League speelde in Madrid. 'Ik weet het nog heel goed dat we in de kleedkamer zaten in de rust en dachten: wat gebeurt hier allemaal?', begint De Boer. 'Twee keer een onterechte goal afgekeurd, twee keer op de paal, twee keer alleen op de keeper, maar nog steeds 0-0.'

Michael Reiziger weet ook nog veel van die avond. 'Het was een fantastische wedstrijd die we toen speelden, we kregen applaus. We speelden zelfs met een andere basiself, met Davids centraal achterin', aldus de huidige assistent bij Sparta.

Nu is alles anders, waar Real Madrid met veel spelers speelt die net gestopt zijn. De voormalig Ajacieden hingen hun schoenen langer geleden aan de wilgen. 'Als ik Rob (Witschge red.) zie hier naast mij... dan verwacht ik heel weinig. Richard (Witschge red.) is fit gelukkig', lacht De Boer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties