Pereira blij met Neres: 'Hij helpt mij altijd'

door Bart Veenstra 3

Pereira blij met Neres: 'Hij helpt mij altijd'

door Bart Veenstra 3

Laatst geüpdatet

De Braziliaanse jeugdspeler Danilo Pereira is maar wat blij dat er met David Neres een landgenoot rondloopt in Amsterdam. Het tweetal trekt veel met elkaar op en Pereira is daarnaast erg lovend over de rechtsbuiten van het eerste elftal van Ajax.

'Hij is een goed persoon, hij is als een broer voor mij', vertelt Pereira tegenover de Ziggocam van Ajax TV. 'Hij helpt mij altijd, ik praat veel met hem', aldus de Braziliaan, die zijn landgenoot erg grappig vindt. 'Hij maakt altijd grappen. Voor mij is hij zeker belangrijk. Hij speelt in het eerste elftal en dat wil ik ook bereiken. Hij is de beste, beweegt zo goed. En daarnaast heeft hij een goed schot en is hij erg snel. Zijn karakter is ook goed, hij is top', is Pereira enorm lovend over Neres.

In Amsterdam volgt Pereira Engelse lessen en dat gaat hem een stuk beter af dan in zijn thuisland. 'Ja, ik vind het leuk. In Brazilië had ik nooit zin in Engelse les. Maar nu heb ik er veel aan, Ja, ik probeer met iedereen te praten. Hoe mijn Nederlands is? O mijn god, haha. Ik ken alsjeblieft, draai en twee keer raken, haha.'

Bekijk het hele fragment hieronder (link voor app-gebruikers):

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.