Ook Laudrup mengt zich: 'Geen Real'

door BvdPloeg 18

Ook Laudrup mengt zich: 'Geen Real'

door BvdPloeg 18

Laatst geüpdatet

Michael Laudrup heeft zich gemengd in de discussie over Martin Ödegaard. De oud-Ajacied vindt het veel te vroeg voor de jonge Noor om al naar een grote club als Real Madrid of Bayern München te gaan.

Ödegaard maakte nog geen beslissing over zijn toekomst, maar Real Madrid lijkt wel de beste papieren te hebben. Ödegaard was al twee keer op bezoek in Madrid en bovendien keek hij toe tijdens Atlético Madrid - Real Madrid. Laudrup speelde ook ooit in het Bernabeu, maar raadt het Ödegaard af. 'Het is eigenlijk een verschrikkelijke situatie. Die jongen is zestien jaar oud, hij heeft alles goed gedaan, maar ik weet niet zeker of hij nu de juiste beslissing maakt.'

Een jonge speler moet spelen, vindt Laudrup en dat wordt volgens hem een probleem in Madrid. 'Ik kan me niet voorstellen dat een 16-jarige veel speeltijd krijgt bij clubs als Real of Bayern München. Als het mijn zoon zou zijn, had ik hem naar Nederland gestuurd.' Laudrup is niet de eerste die Ajax aanraadt, onder meer John Steen Olsen was al voor een stap naar Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties