NK Istra neemt afscheid van Bandé; aanvaller keert terug bij Ajax

door Bart Veenstra 450

Bron NK Istra

NK Istra neemt afscheid van Bandé; aanvaller keert terug bij Ajax

door Bart Veenstra 450

Bron NK Istra

Laatst geüpdatet

Hassane Bandé keert na zijn verhuurperiode bij NK Istra terug bij Ajax. De aanvaller uit Burkina Faso, die sinds de zomer van 2018 Ajacied is, speelde in de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis bij de Kroatische club.

Aan die periode is nu een einde gekomen. NK Istra neemt dan ook afscheid van de Burkinees. In een statement wordt Bandé bedankt voor zijn bewezen diensten en men laat weten dat de aanvaller terugkeert bij Ajax. NK Istra is trots op het feit dat Bandé in het afgelopen seizoen liefst zeven keer wist te scoren en ook nog twee assists wist te leveren.

Zware blessure bij Ajax

Of Bandé nog toekomst bij Ajax heeft, zal in de komende periode moeten blijken. In de zomer van 2018 nam Ajax de aanvaller voor ruim acht miljoen euro over van KV Mechelen. In de voorbereiding op het seizoen 2018/19 liep Bandé echter een enorm zware blessure op. Zo brak hij zijn kuitbeen en scheurde hij de binnenband van zijn enkel.

Mede vanwege die zware blessures kwam Bandé nog niet in actie voor het eerste elftal van Ajax. Eerder werd de Burkinees nog verhuurd aan het Zwitsers FC Thun. Daarnaast speelde Bandé acht keer in dienst van Jong Ajax. Onlangs bezocht Klaas-Jan Huntelaar, die tegenwoordig een technische functie heeft bij Ajax, Bandé in Kroatië. Bij Ajax heeft Bandé nog een contract tot medio 2023.

Op maandag en dinsdag staan er meerdere boeiende wedstrijden op de agenda! Check hier de beste wedtips!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties