Hagebeuk boekt derde overwinning op rij

door ArthurV 16

Dani Hagebeuk heeft dinsdagmiddag in de eDivisie de derde overwinning op rij geboekt. Tegen Danny Hazebroek van FC Utrecht kwam de eSporter van Ajax twee maal terug van een achterstand, wat uiteindelijk resulteerde in een 2-4 overwinning.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Hazebroek. Al na drie minuten was het Gareth Bale die alleen op de keeper afging en keurig afrondde. Het duurde echter niet heel veel minuten totdat Hagebeuk via oud-Ajacied Luis Suarez de gelijkmaker op het scorebord zette. Lang kon Hagebeuk de gelijke stand niet vasthouden, want vier minuten later was het weer Bale die FC Utrecht een voorsprong bezorgde.

Hagebeuk moest weer op jacht naar de gelijkmaker. Deze vond hij in de blessuretijd van de eerste helft via wederom Suarez. Gelijk daarna scoorde Bale, dit keer namens Ajax, zelfs de 2-3. Dankzij deze doelpunten ging Hagebeuk alsnog met een voorsprong de rust in. Een grote tegenslag volgde, want vroeg in de tweede helft liep Hagebeuk met Kyle Walker een tweede gele kaart op. Hierdoor moest de Ajacied de wedstrijd met tien man verder spelen. Gedurende de tweede helft was het vooral de taak voor Hagebeuk om de wedstrijd zakelijk uit te spelen. Dit deed hij op goede wijze en door de ruimte die hierdoor ontstond, liep Hagebeuk via Sadio Mané uit naar een 2-4 overwinning.

1-0 Gareth Bale (3')
1-1 Luis Suarez (19')
2-1 Gareth Bale (23')
2-2 Luis Suarez (45')
2-3 Gareth Bale (45')
2-4 Sadio Mané (79')