F-Side verrast Van de Beek met groots afscheid | Ajax Showtime

F-Side verrast Van de Beek met groots afscheid

door NickOoms 9

F-Side verrast Van de Beek met groots afscheid

door NickOoms 9

Laatst geüpdatet

De supportersgroep F-Side heeft Donny van de Beek maandagavond na afloop van de interlandwedstrijd tussen Nederland en Italië bedankt voor zijn bewezen diensten voor de Amsterdamse club. Buiten de Johan Cruijff ArenA werd Van de Beek toegezongen door de supporters, zo valt te zien op de Instagram-pagina van de fanatieke aanhang.

Tientallen leden van de F-Side zwaaiden Van de Beek uit en wensten hem succes bij zijn nieuwe club Manchester United. Vanwege het coronavirus zit een mooi afscheid in de Johan Cruijff ArenA er voorlopig niet in, dus besloten de supporters om Van de Beek na de wedstrijd van Oranje luidkeels toe te zingen en fakkels af te steken. Ook Van de Beek zelf bedankte de supporters voor hun steun in zijn tijd bij Ajax.

Van de Beek begon maandagavond in de basis tegen Italië. Na ongeveer zestig minuten werd de oud-Ajacied vervangen voor Steven Bergwijn. Het was niet de beste wedstrijd van het Nederlands elftal. Italië was een maatje te groot en won met 0-1.

Link voor app-gebruikers, klik hier!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

@donnyvdbeek bedankt voor de mooie jaren bij @afcajax. Succes in Engeland! #donnyvandebeek #ajax #fside #amsterdam #fsideisnietmakkelijk #fside76

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

Scoor je WZAWZDB-zonnebril tijdens de nazomer!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties