Ajax verlengt contracten van eSporters

door JipVR 13

Ajax verlengt contracten van eSporters

door JipVR 13

Laatst geüpdatet

Ajax heeft de contracten van eSporters Dani Hagebeuk en Koen Weijland verlengd, dat meldt de club via de officiële kanalen. Dit betekent dat beide heren ook volgend seizoen de Amsterdamse club vertegenwoordigen tijdens verschillende eSport-evenementen.

'Afgelopen seizoen was prachtig, met onder andere de winst van een internationaal clubtoernooi in Italië én de behaalde halve finale van het eerste WK voor clubs. Vorig jaar in september waren we de eerste club in Nederland die eSports omarmde en het is inmiddels enorm gegroeid', concludeert Weijland op de clubsite.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is verheugd met de verlengde verbintenis van Ajax' eSporters. 'We zijn er trots op dat EA ons, samen met PSG, als voorbeeld gebruikt, omdat ze vinden dat wij wereldwijd voorop lopen in eSports. Daar hebben Koen en Dani ook een belangrijke rol in gespeeld, vandaar dat we graag samen verder gaan.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.