Ajax bevestigt oefenduels en komt met details

door Thijs Zwagerman 0

Ajax bevestigt oefenduels en komt met details

door Thijs Zwagerman 0

Laatst geüpdatet

Nadat hoofdsponsor Ziggo afgelopen maandag al de oefenduels met Istanbul Basaksehir en Watford meldde, heeft Ajax deze wedstrijden woensdagavond op de officiële website van de club bevestigd. Ook zijn de speellocaties en aanvangstijden van de vriendschappelijke duels bekendgemaakt.

De wedstrijden tegen Istanbul Basaksehir en Watford worden door Ajax gespeeld op het trainingskamp in Oostenrijk. De selectie verblijft daar van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli en speelt op zondag 14 juli om 17 uur in Mittersill tegen Istanbul Basaksehir. Op donderdag staat vervolgens in Saalfelden het duel met Watford op het programma. Die wedstrijd begint om 18 uur.

Ziggo maakte ook bekend dat Ajax op 22 juli zou gaan oefenen tegen Panathinaikos, maar over die wedstrijd wordt door Ajax vooralsnog met geen woord gerept. Ook over het vermeende oefenduel met Anderlecht op 6 juli wordt door de Amsterdammers niet gesproken. Aanstaande zaterdag speelt Ajax om 12 uur in Oldenzaal tegen het Deense Aalborg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.