AD verwacht basisplaats Schuurs bij afwezigheid Rensch | Ajax Showtime

AD verwacht basisplaats Schuurs bij afwezigheid Rensch

door Jesse ter Haar 14

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht basisplaats Schuurs bij afwezigheid Rensch

door Jesse ter Haar 14

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat de schorsing van Devyne Rensch goed nieuws kan betekenen voor Perr Schuurs. De jonge back liep tegen een gele kaart te veel aan en dus moet er een gat in de defensie opgevuld worden. Sean Klaiber is een optie, maar de krant verwacht centrale verdediger Schuurs dus.

Het zou betekenen dat Jurriën Timber een plekje opschuift in de defensie. Na de winterstop won hij de concurrentiestrijd van Schuurs op de positie van rechter centrale verdediger, maar tegen AS Roma lijkt hij als rechtsback aan te gaan treden. Daar moet hij de afwezigheid van Rensch opvangen.

De grootste andere vraag is of Erik ten Hag ervoor kiest om met Brian Brobbey in de spits te starten. Het antwoord daarop lijkt 'nee' te zijn. De verwachting is dat Dusan Tadić 'gewoon' in de punt van de aanval zal starten, geflankeerd door de niet in grootste vorm verkerende David Neres en Antony.

De rest van de opstelling van de krant bevat weinig tot geen verrassingen. Maarten Stekelenburg lijkt fit genoeg en start onder de lat, terwijl het middenveld zoals altijd gevormd wordt door Ryan Gravenberch, Edson Álvarez en nummer tien Davy Klaassen. Aan de linkerkant van de defensie zijn Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico terug te vinden.

Volledige opstelling volgens AD:

Stekelenburg; J. Timber, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Tadic, Neres.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij AS Roma? Zet dan in en krijg 13,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties