[Update] Cillessen valt geblesseerd uit

NielsOpdam, 07-12-2019 om 19:20, 4051 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Het lijkt erop dat de blessure van Jasper Cillessen meevalt, want de keeper staat zaterdagavond 'gewoon' onder de lat bij Valencia CF. De Ajax-opponent gaat in de Spaanse competitie op bezoek bij stadsgenoot Levante.  

Afgelopen donderdag meldden verschillende Spaanse media dat Cillessen de training geblesseerd had verlaten. De oud-Ajacied zou een handblessure hebben en was dus een twijfelgeval voor de duels met Levante en Ajax. Vrijdag werd dit ook bevestigd door trainer Alberto Celades. 'We bepalen vrijdag of Cillessen inzetbaar is voor Levante.'

De Nederlander is zaterdagavond dus inzetbaar en staat om 18.30 uur onder de lat bij de Spanjaarden. Het lijkt er dus ook op dat Cillessen aankomende dinsdag speelt in de Johan Cruijff ArenA. Dan neemt hij het met Valencia op tegen Ajax in een kraker in de Champions League. 

Update - 19.20 uur - Cillessen valt geblesseerd uit

Jasper Cillessen is zaterdagavond geblesseerd uitgevallen bij Valencia CF. De Nederlandse keeper moest het veld na 27 minuten verlaten en werd vervangen door Jaume Domènech. Cillessen kampte de afgelopen week al met een handblessure. Of de oud-Ajacied het treffen met zijn oude club moet missen, is nog niet duidelijk. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dannyh
Maakt niet uit wie er staat, we winnen dinsdag gewoon.
1 0
Heliumschaap
Ohnee ...toch niet
0 0