Ziyech en Mazraoui zien bondscoach opstappen

GinoHaverkamp, 21-07-2019 om 14:30, 3306 views, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Marokko moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. Hervé Renard heeft zondag namelijk aangekondigd te vertrekken bij het nationale team. Zodoende krijgen Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech in de toekomst te maken met een andere coach.

De teleurstellende Afrika Cup-campagne van deze zomer, Marokko strandde in de achtste finales, is volgens Renard zelf niet de reden van het opstappen. 'Ik ben trots op wat we bereikt hebben, maar het is tijd voor mij om dit lange en prachtige hoofdstuk af te sluiten. Niet zonder emoties of verdriet, maar het is een onvermijdelijke beslissing die ik al ver voor het Afrika Cup-toernooi heb genomen', legt hij uit in een statement op Twitter.

De Fransman was sinds 2016 de eindverantwoordelijke bij de nationale ploeg van Marokko. Met het Noord-Afrikaanse land wist hij zich in 2017 voor het eerst in twintig jaar te plaatsen voor een WK. Op dat WK, gehouden in 2018, was de groepsfase het eindstation. Portugal, Spanje en Iran waren toentertijd te sterk voor de Marokkanen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Blijft toch jammer dat die 2 voor Marokko hebben gekozen, voor hunzelf natuurlijk het meeste.
0 0
Bky
Met dat team is er ook geen eer te behalen. Sneu voor die coach.
3 0
Mocrodammerr
prima besluit. we hebben prachtige wedstrijden gespeeld vóór het wk. iedereen was optimistisch. maar dit is het beste voor allebei.
2 -6
johnantoni
Haha wat waren ze slecht op het Wk.
4 0