Di Francesco: 'Kluivert momenteel in betere vorm'

NielsOpdam, 18-01-2019 om 15:15, 6365 views, Voetbal International |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Eusebio Di Francesco, trainer van AS Roma, vindt dat Justin Kluivert in een betere vorm is dan zijn concurrent op linksbuiten, Stephan El Shaarawy. 

Di Francesco verklapte op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International, dat de oud-Ajacied zich mag gaan klaarmaken voor een basisplek tegen Torino. 'Justin is momenteel gewoon beter in vorm dan Stephan El Shaarawy. Dus de kans dat hij zaterdag de voorkeur gaat krijgen, is groot.'

Kluivert speelde afgelopen maandag negentig minuten in de bekerwedstrijd tegen Virtus Entella. Tijdens dat duel gaf de buitenspeler twee assists en won AS Roma met 4-0. Dit seizoen speelde Kluivert veertien competitieduels, daarin scoorde hij één keer en gaf hij drie assists. In de Champions League mocht hij vier keer meedoen en scoorde hij ook een keer. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tscheu
Hij doet het daar beter dan verwacht. Hoop dat hij daar slaagt, daar profiteert Ajax ook alleen maar van.
0 0
PetrusKeizer
ik kan niet boos worden op die jongen. hij is profvoetballer, met misschien niet meer dan 14,15 jaar te gaan, zonder vakopleiding buiten t voetbal en doet verder geen enkele ervaring op in n ander beroep. Dus ik hoop dat hij heel blijft en n mooie carriere zal hebben. En zuinig blijft op zn centjes.
1 -3
Hagmag
Die pizzabakker / minkunkel is de steenlegger van zijn gedrag.
1 -6
Gecko
Jammer dat deze speler weg is. Komt door de zaakwaarnemer!
Ga je goed topper
2 -7
Jariiii
Ben gewoon afgeknapt op die jongen, ik kan er weinig aan doen. Fijne speler, was erg blij met hem, maar hoe is vertrokken geeft me een vieze smaak in de mond.
6 0
insectenverdelg
helemaal mee eens. en dan geeneens dat hij is vertrokken, maar vooral hoe hij zich in de periode voor zijn vertrek steeds uitte als uber Ajacied en maar bleef beweren dat hih bij Ajax bleef en t logo ging kussen. Schijnheilig gedrag wat volgens mij ook nog is ingefluitstert door Mino. Alleen Mino had als regiseur moeten weten dart m dat geloofwaardig te maken, je een goede acteur nodig hebt.

Maar ik twijfel echt of we Tadic hadden gehaald als Kluivert was gebleven. En Tadic is een sierraad hoe hij zich presenteert. Zowel binnen als buiten het veld. Daarnaast gaat hij dit jaar stats halen waar Kluivert meer dan 2 jaar voor nodig zou hebben om dat te realiseren.
3 0
OntlastendeMiddenvelder
Leuk dat hij het goed doet. Is er toch een van ons, hoe je het ook wendt of keert.
3 -5
Ajacied33
Zo is het wel ja. Het is een kind nog, ik kan daar niet te lang boos op zijn
4 -1
Radie125
Kluivert vieze rat
6 -10
Redrum
Wow, die Justin gaat ons allemaal de mond snoeren. Na een paar invalbeurtjes in de competitie en een basisplek in de beker mag hij zich op gaan maken voor een basisplek tegen Torino. Zoals het er nu uitziet wordt hij pas volgende zomer verhuurd.
5 -12
Chesterson93
Sneu
0 0
Bensco
ja hoe graag ik het ook wil ontkennen moet ik toch toegeven dat hij het beter doet dan verwacht. Hij speelt best veel voor iemand die net een overstap heeft gemaakt en als hij el Shaarawy uit de basis kan spelen is die helemaal goed op weg. Maar een zwaluw maakt nog geen zomer.
1 0
Vlieske
Hij doet het gewoon goed daar.
10 -4
Redrum
Ja echt super goed ja. Had hij laatst niet een assist in de beker tegen een club uit de Serie C?
5 -13
AFCAwooz
Het zijn geen fantastische cijfers maar hij krijgt meer minuten dan ik van tevoren had verwacht. Op zich goed voor hem al blijft het natuurlijk zonde en niet netjes hoe Justin alles heeft aangepakt.
5 -1
Kibbahimovic
Precies ja.. Het valt me op dat we een behoorlijk aantal sadisten hebben die iedere talent haten die op een vroege leeftijd weggaat/ wilt..
2 0
Jariiii
Haten ? Overdrijf niet zo.
2 -1
Chesterson93
Nee, want die verwensingen zijn lekker?
0 0
Middenweg401
Je moet wel de inflatie op dit modewoordje meenemen. "Haten op" bestond ook nooit, maar is een veel gebezIgde activiteit tegenwoordig.
1 0
Koningtoto
2 zelfs!
5 -1