TG: 'Bayer Leverkusen doet bod op Onana'

NielsOpdam, 26-07-2020 om 20:50, 20075 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz heeft afgelopen week een bod uitgebracht op André Onana. Dat meldt De Telegraaf zondagavond. De Duitse club heeft een bod gedaan van twintig miljoen euro plus bonussen. Marc Overmars bestempelde dat bod als te laag. 

De directeur voetbalzaken van Ajax heeft geen prijs genoemd, maar volgens De Telegraaf 'is het duidelijk dat het spel op de wagen is'. Volgens het medium kan 'Leverkusen er als een dief in de nacht vandoor gaan met Onana'. Onder andere Chelsea, Dortmund, FC Barcelona en PSG hebben geïnformeerd naar de Ajax-keeper, maar de ploeg van Bosz is nu het meest concreet.  

Albert Botines, zaakwaarnemer van Onana, wil de poging van de Duitse club niet ontkennen. 'Maar kiest ervoor om geen commentaar te geven.' Toen Bosz trainer was bij Ajax gaf hij het vertrouwen aan Onana, toen Jasper Cillessen vertrok naar FC Barcelona. 

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA1510
Als Onana zou vertrekken zou ik een poging doen om Koen Casteels binnen te hengelen. Geen idee in hoeverre hij haalbaar is en hoeveel hij op dit moment verdient, maar het lijkt me een goeie optie.
0 0
voorkennis
Dat er een afspraak ligt tussen Overmars en Onana staat mi 100% vast.
Vraag is alleen voor welke gelimiteerde transfersom Onana weg mag.
20 miljoen lijkt mij lachwekkend, denk eerder aan 30 miljoen te denken, en dat is mi nog een heel matig bedrag voor een jonge keeper met zoveel (bewezen) potentie
0 0
AlexIbarra
Leuk geprobeerd jongens, maar Andre weet echt wel het verschil tussen Bayer en BayerN...
0 0
mvdk
35 miljoen en Palacios
1 0
DarkChild
In het 'geruchtencircuit' duikt redelijk vaak 30 miljoen op als zijnde de afspraak tussen Overmars en Onana. Weet iemand of dat waar is? Persoonlijk lijkt het me sterk dat Overmars zich laat vastpinnen op een vast getal, maar je weet het niet.
0 0
markk
20 miljoen + Kai Havertz
1 0
IJzereRinus
*kicksen
0 0
IJzereRinus
20 plus bonussen..


Daar krijgen ze de handschoenen en het shirt voor.
En als 'bonus' de kicken..
1 -1
Peteronline
20 miljoen.....als ik naar de Mercedes dealer ga, en er staat een mercedes van 30.000 en ik bied 5.000 euro laat de dealer zeker niks meer van zich horen.
Dit is inderdaad een belediging zowel naar Ajax als onze Onana, niet doen dus, lekker niks meer laten horen, belachelijk gewoon dit !
2 -1
Afca85meer
Je vergeet de afspraak tussen Onana en Overmars. Zo gek is dit bod dus niet. Uiteraard moet het nog omhoog.
0 -4
gi0vanni
De afspraak was weg als het juiste bedrag op tafel komt. Zo'n 40 miljoen is een aardig bedrag, dan kun je nog wat terugkopen.
0 0
AFCAjax
buiten dat het bod veel te weinig is is bayer leverkusen toch veel te min voor Andre..
1 -1
Gonzalez75
Bayer Leverkusen hoort steevast tot de top vijf van Duitsland. Het is meer subtop dan echte top in Duitsland. Qua competitie zeker een vooruitgang maar niet qua club.
1 0
TheRiviera
20 miljoen is natuurlijk veel te weinig maar Bayer zal natuurlijk wel denken hun slag kunnen slaan omdat Onana weg wilt. Hier komt ook bij kijken dat de club verwacht dat Ajax niet teveel eist vanwege de financiële achterstanden clubs hebben door het corona virus. Maar als ik Onana zelf was dan zou ik ongeacht het bod niet eens naar Bayer gaan. Het is niet een club dat voor de prijzen speelt.

Wat Chelsea betreft zou het wel een optie zijn als Kepa vertrekt. Ze spelen Champions League en met Ziyech daar zal het makkelijker zijn om aan te passen. Maar als ik Overmars was zou ik toch pas gaan praten bij een bod van 30 - 40 miljoen.
2 0
AJAXAFC1
Met alle respect wat moet Onana doen bij leverkusen, zullen nooit voor de prijzen spelen en miss 1/2 keer in de 4 jaar CL dan is ajax zoveel beter
1 -1
gusanito
20 miljoen is een belediging naar Ajax en naar Onana. Niet verder onderhandelen.
5 0
de_pitbull
20 miljoen voor een keeper met een 1 jarig contract? BELACHELIJK LAAG :)
alhoewel hij wel beter kan krijgen den Leverkussen denk ik.
0 -3
Joseph
Zou prima zijn als Onana dan dus nog een jaar zou blijven.
0 0
TheRiviera
Eerlijk gezegd zou ik niet zo zeker hiervan zijn. Het is duidelijk dat Onana wilt vertrekken dus hij gaat sowieso niet uit zichzelf verlengen. En je hebt niks aan een speler die hier niet meer wilt zijn.
0 0
xstaniox
Onana heeft een tweejarig contract hoor.
8 0
JanBiesbos
Kansloos! Te weinig geld en geen vooruitgang voor onana !
1 0
Laurel
Gaat never nooit gebeuren, onzin dit.... next!
0 0
Kingoffdatoilet
Dat zou een rare transfer zijn. Leverkusen is een goede ploeg maar niet beter dan Ajax. Als Ajax dit jaar weer een goed elftal weet neer te zetten dan zal Onana weer CL spelen en kans maken zichzelf te laten zien
0 0
Ajax95Duivendrecht
20 miljoen. Next...
0 0
xstaniox
Niet geschoten is altijd mis.

Maar dit is wel heel kansloos.
3 0
JordanAFCA
Alleen Bayern en Dortmund zijn goeie clubs voor hem.
2 0
xstaniox
Bayern heeft Nübel al die waarschijnlijk Neuer moet opvolgen als hij stopt of vertrekt.
0 0
fc Barcelona_ke
Onana wint niet strijd van neuer!
0 -1
ram
En dan hebben ze ook nog Nubel... ook niet verkeerd. Dat gaat dus nooit gebeuren.

Dortmund heeft een matige keeper dus als ik Dortmund was, had ik hem zeker gehaald. Dat geldt in iets mindere mate voor Chelsea en United aangezien De Gea en Kepa al erg lang staan te grabbelen. Spurs zou misschien kunnen en Inter zou kunnen verjongen met de oude Handanovic. Verder zie ik nergens een betere ploeg (met zekerheid op een basisplek) voor Onana.
1 0
Hagmag
Lachertje.
2 0
Schip
Verwacht dat Chelsea wel een bod doet nu CL binnen is. Leverkusen is veel te laat. Als ze dit twee maanden eerder hadden gedaan, had ik het nog moeten zien.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Zo gek vinden dat hij daarvoor kiest, maar denk dat we hem nu wel kwijt zijn als het bieden nu al begint. Marc hou hem of zo duur mogelijk hij is het geld dubbel en dwars waard
0 0
AjaxDaniel
Hahaha hilarisch. Bizar laag bedrag en behalve dat is Leverkussen in vrijwel niks een stap omhoog. Ja, alleen een betere competitie en heel misschien een beter salaris. Maar geen CL, geen realistische kans op kampioenschap, überhaupt amper kans op prijzen winnen, kleinere club, etc. Daar ruil je Ajax toch niet voor in?
4 0
DeBaarsjes
Dus jij kan zijn gedachten lezen?
Misschien gaat Onana wel naar Leverkusen omdat daar een trainer zit met wie hij al een goede band mee heeft. Zal hem dan een worst wezen hoe groot de club is, als hij zich maar daarbij prettig voelt. En met Bosz zal hij zich daar zeker ook op zijn gemak voelen. Daarbij die huidige 1e keeper van Leverkusen maakt nog teveel fatale blunders (CL wedstrijd thuis tegen Lokomotiv en recent nog de bekerfinale tegen Bayern) Geen CL? Ze zitten nog in de EL dus er is nog wel een kans. Kleinere club in een grote competitie of een grote club in een kleine competitie...?
0 -4
AjaxDaniel
Leverkussen is in vrijwel alles een kleinere club dan Ajax. Maar tuurlijk zal de trainer de beslissende factor zijn, lol. Onana heeft zelf al aangegeven alleen naar een topclub te willen gaan en daar zit Leverkussen echt niet bij.

Ik denk dat dit een gerucht is om Chelsea onder druk te zetten.
3 0
DeBaarsjes
En dan komt uiteindelijk geen topclub en wilt Onana weg en dan kiest ie wel voor Leverkusen en dan later een stap naar Dortmund...
0 -2
AjaxDaniel
Waarom zou hij dat doen? Is het een ramp om hier te blijven? Dat is juist het punt dat velen hier maken, een stap naar Leverkussen is een stap zijwaarts.
1 0
DeBaarsjes
Laat mij allereerst even duidelijk maken dat ik gewoon hoop dat hij blijft. Maar ik snap Onana wel als hij nu al weg wilt als er een Leverkusen, Chelsea of andere club zou op de stoep staan voor hem. Ik snap hem ook als hij het alweer zat is om weer simpele ballen tegen te houden van een Steven Berghuis bijv... Hij wilt tegenstand. De Bundesliga of PL speel je veel wedstrijden op hoog niveau. Tuurlijk speel je met Ajax CL, maar dat zijn voorlopig maar 6 wedstrijden en niet alle 6 zullen echt van hoog niveau zijn
0 0
ST
Zal vast wel snel een bod van Chelsea komen dan.
0 0
preme
Bosz en Ajax zijn (weer) goed met elkaar. Ajax en DTG ook weer. Deze transfer lijkt verder niet voor de hand te liggen, ook omdat Ajax alleen aan de Europese top wil verkopen en wil cashen. Dit lijkt meer op een 1,2 tje om druk te zetten / duidelijkheid te krijgen van een andere club.
2 0
johnantoni
Wat zijn de alternatieven? Dat Onana verpatst wordt vind ik niet erg, maar wil er wel wat voor terug. Hoor helemaal niks van Mike Verweij of Freek Jansen, onze orakels.
0 0
AFC34
Dit is een belediging naar Onana.

Wat is er trouwens mis met die Hradecky, is toch een prima doelman?

Leverkusen zou echt alleen in competitie een stap omhoog zijn, al spelen wij wel in de zwaarste competitie (CL). Salaris zal gelijkwaardig zijn dus daar hoeft hij het niet om te doen. Volgens mij wilde Onana ook alleen weg bij een stap omhoog.
3 -1
Frank1978
En ik maar denken dat Duitsers geen grappen maken...
4 -1
Ajaxbrl
Lachwekkend!!!
1 -1
Bjorn
Geen Champions League.
0 0
AFCA-B93
Dit argument wordt zwaar overschat imo. 6-10 potjes CL tegenover 34+ potjes Bundesliga of Premier League. Stap naar een CL kan daarna nog. Doel niet specifiek op Onana nu, maar bijv wel toen Hojbjerg voor Everton of Spurs leek te gaan
1 -6
AjaxDaniel
In letterlijk niks is Leverkussen een betere/grotere club dan Ajax, behalve dat ze in een betere competitie spelen. Dat is gelijk ook het blok om het been van onze club.
3 -1
WZAWZDB14
Hahahaha
1 -1
Benleiden
Leverkusen wordt even gebruikt om er een nieuw dik contract bij Ajax uit te slepen óf om andere clubs wakker te schudden. Slimme move van de zaakwaarnemer.
4 -2
WZAWZDB14
had toch echt iets ambitieuzers gedaan
0 0
Benleiden
Ja, maar met Bosz heb je dan wel een echte verificatie-check. Anders neemt zelfs de TG je niet meer serieus. Kan ook spel van Overmars en zaakwaarnemer zijn om Chelsea te dwingen.
0 0
7172AFCA7395
Alleen naar een absolute topclub.
0 0
TheTruth
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
5 -1
Frank1978
Pas op, er zijn al eens mensen letterlijk gestikt van het lachen! Verder wel geheel met je eens natuurlijk... ;-)
1 0
MrPink
Te weinig, lekker blijven, zak geld erbij en prijzen pakken, die win je niet met Leverkusen en of Bosz.
1 0
grannig mokum1
Ik hoop dat Onana nog minstens nog een seizoen blijft
0 0
Mokum31
Leverkusen zucht
1 0
Antafca
Dikke vet stap terug
1 -1
trainer
Nou nee. Bundesliga of eredivisie... Maar Leverkusen is niet het niveau voor André.
2 0
fc Barcelona_ke
veel succes Onana als je idd naar Leverkusen gaat!
1 -8
Frank1978
Wie weet loten we Leverkusen wel ergens komend seizoen en dan wens ik André uiteraard alle succes in de uitwedstrijd, net als de andere Ajacieden natuurlijk...
0 0
Vince355
Schande
0 0
Radie125
moet minimaal 10 miljoen bij
0 0
noppenkoning
20 miljoen lol
0 0
Frank1978
Ongeveer hetzelfde als een vijf gangen diner in een peperduur restaurant denken te kunnen krijgen voor de prijs van een Big Mac.
1 0
Web
Wat heeft hij daar te zoeken?
Als hij gaat moet het een betere club wezen
0 -1
036AFCA97
Onana moet gewoon hopen dat Chelsea Ter-Stegen een monstercontract bied en naar Barca gaan of hij moet lekker bij Ajax blijven.
0 0
KluivertJustin
De plaats Leverkussen vind ik al een reden om niet te gaan.
3 0
3*stars*3
Precies.
Ben er nooit geweest hoor maar Duitsland heeft tig mooiere steden en zeker 4/5 mooiere clubs.
Leverkusen speelt al een paar jaar leuk voetbal en hadden bijna 20 jaar geleden een top CL seizoen maar dat is het ook.
Als Bailey en Havertz vertrekken blijft er sowieso niet veel van over en gaat het weer moeilijk worden om te plaatsen voor de CL...
2 0
Jeugd
Havertz gaat ja......voor 80 miljoen. Denk dat ze wel wat kunnen investeren.
0 0
KluivertJustin
Het lijkt een beetje op de stad Gelsenkirchen in Duitsland.

Havertz gaat met 100 procent vertrekken. Ik gok Chelsea of Manchester United.
1 0
3*stars*3
Ik ben wel in Veltins Arena geweest paar jaar geleden.
Had wel verwacht dat het een groter verwacht.
Meer zitplaatsen dan Kuip en JC Arena.
Maar het is van binnen erg compact.
Stad Gelaenkirchen was ik niet geweest, daarna doorgegaan naar Oberhausen.
Overigens vind ik Schalke wel een veel mooiere club dan dat Leverkusen.
Ja, je merkt het al, ik vind Leverkusen echt helemaal niets en hoop dat Onana er hetzelfde over denkt.

Ja, las dat Havertz Chelsea wel ziet zitten.
Al zou Barca niet verkeerd zijn.
Middenveld met Frenkie en Havertz is magic.
0 0
eros
40 miljoen te weinig
Geen championsleague
Geen Kampioensschap

United, Chelsea, Valencia, Juventus,... er zijn genoeg grote clubs die op zoek zijn naar een goede keeper.
1 -1
DS
Nou dan kan ik morgen best 10 ruggen op een nieuwe Mercedes E63 AMG. Ongeveer hetzelfde.
0 -1
AFCA-B93
De enige andere club die ik voor Onana zie is Chelsea, want verder is gewoon alles al bezet. Als Onana straks vertrekt naar club van het kaliber Leverkussen, komt ‘ie daar nooit meer weg, want hij zal daar alleen maar duurder worden. Komt lullig voor ‘m uit, maar zou beter een jaar kunnen wachten
2 0
036AFCA97
Neem aan dat Onana dit niet doet???
2 0
Toon meer reacties