Kamp Klaassen reageert: 'Natuurlijk ken ik de geruchten'

GinoHaverkamp, 09-06-2020 om 16:35, 12040 views, DeichStube |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Een transfer van Davy Klaassen naar Ajax is voorlopig nog niet aan de orde. Tegenover DeichStube zegt zaakwaarnemer en oud-Ajacied Søren Lerby dat Klaassen zich vooral focust op de degradatiestrijd met werkgever Werder Bremen.

'Davy focust zich volledig op de degradatiestrijd. Iedereen die hem kent weet dat bij Werder Bremen blijven het belangrijkste is voor hem', laat de Deen weten aan het Duitse medium. Dat dat ook per definitie inhoudt dat de ex-Ajacied ook volgend jaar voor Werder Bremen speelt, is volgens Lerby niet zo.

Klaassen overweegt na het seizoen pas zijn opties, zo verzekert Lerby. 'Davy concentreert zich nu op zijn wedstrijden, daarna kijken we pas verder. Natuurlijk ken ik de geruchten. Bij een speler als Davy zijn er altijd geruchten, dat is normaal.'

Met Werder Bremen staat Klaassen, dit seizoen goed voor vier competitietreffers, zeventiende in de Bundesliga met 25 punten. Wil het zich veiligspelen, dan moet het een achterstand van zes punten goedmaken op FSV Mainz 05, dat op de veilige vijftiende plek staat. Mochten Klaassen en zijn teamgenoten als zestiende eindigen, dan kunnen ze zich via de play-offs handhaven.

Denk jij dat Leverkusen met 0-4 wint van FC Saarbrücken en zich plaatst voor de bekerfinale? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Hij is een rechtsbenige middenvelder met een Ajax-opleiding, gedreven en professioneel.
Als je kijkt waar Lasse Schöne buiten Ajax heeft gevoetbald, weet je dat de lage klassering van Werder niet per se betekent dat hij voor ons niet van waarde kan zijn.

Zelf heb ik er geen geweldig gevoel bij maar ik heb ook echt geen idee hoe Klaassen zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Misschien dat hij als RVM meer brengt dan Gravenberch, Marin of Alvarez. Als je dan Marin voor 8 mln kunt verkopen en Davy voor 13 kunt halen...

Gelukkig is het voorlopig nog niet aan de orde, als Werder de playoffs weet te halen, is Davy nog wel ff bezig.
0 0
DS
Dan liever Pröpper.
Voor Klaassen zou het mooi zijn als hij een stap in de Bundesliga kan maken, lekker cashen daar:
0 0
Rommy
Vraag me af hoe het komt dat een speler als Klaassen gewoon basis techniek mist terwijl ze al jaren Simon Tahamata daar hebben lopen als techniek trainer.
2 -1
Web
Weet je wel basis techniek is?
Bovendien slaat je argument nergens op, denk je nu echt als een speler geen technisch vermogen heeft dat zo maar even aan leert?
1 0
Mocrodammerr
Klaassen is geen natuurlijk talent. is een gemaakte voetballer met veel beperkingen. Moet je nagaan dat hij werd vergeleken met Bergkamp. ik moet er nog steeds van bijkomen.
2 -1
Web
Nog wel een gemaakte voetballer
En wie vergelijkt hem met Bergkamp?
Ik ben het nog nooit tegen gekomen

Klaassen is een speler met diepgang, en moet op het juiste moment aangespeeld worden, dan kan hij heel belangrijk wezen voor de ploeg
Dat noemen ze functioneel en niet gemaakt
1 -1
ThomasAjax
NIET DOEN. Gewoon even wat onderzoek doen en niet zo lui scouten. We zijn geen Feyenoord met B-garnituur als Fer, Narsingh, Clasie, Karsdorp etc. Leuk gepresteerd vroeger, maar op naar een nieuwe lichting. NEXT.
4 -2
Champy
De selectie van 15/16 gaat toch wel de geschiedenis in als één van de meest teleurstellende van de laatste 50 jaar.
Veel spelers die uiteindelijk in de anonimiteit zijn beland en niet bij een goede buitenlandse club wekelijks spelen.
3 0
trooop
Wel keiharde concurrentie van 99/00. Als je die teams tegen elkaar laat spelen verliezen ze allebei.
3 0
Champy
Dat was eerder een slechte mix van uitgebluste spelers en veel te jonge talenten.
0 0
Sluk
Ik heb beide selecties even naast elkaar gelegd, maar dan gaat 15-16 er met de prijs vandoor. 99-00 had meer toppers in wording en meer spelers die hun sporen hadden verdient. Chivu, Gronkjaer, VDVaart, Witschge, Winter, Arveladze, Brian Laudrup, Babangida.
0 0
Champy
Inderdaad.

Zet daar tegenover de groep van 15/16 en je lacht je ziek.
Destijds had je wel de hoop dat enkele jongens zich verder zouden ontwikkelen, maar wat valt dat achteraf vies tegen.
Dit is beduidend die laatste groep spelers uit de jeugd van waarom er iets aan de opleiding moest veranderen.
Nu is het wachten op de jongens uit de geboortejaren 2002 en 2003.
0 0
Pure
Zou een prima speler zijn voor Feyenoord
0 -4
Sluk
Wie niet?
0 0
AjaxBaggio
Haha Klaassen.
Zullen we Ebecilio ook even terughalen (als mogelijke opvolger van Neres).

Als oud-Ajacied natuurlijk alle respect voor Davy. Maar als we stappen willen maken, moet je hem natuurlijk gewoon lekker in Duitsland laten.
2 -6
Web
Wat een vergelijking
2 -2
NotForSale
Ook al haal je Klaassen, er zal sowieso nog een creatieve speler moeten gehaald worden.
8 0
Sallons@AS
Thiago Almada Overmars! Daar moet je eens naar gaan kijken! Ajax zou een perfecte opstap in Europa voor hem zijn. Schakel landgenoten Martinez en Nico in zou ik zeggen.
1 -1
Ozymandias
Onhaalbaar...
1 -1
Sallons@AS
Onhaalbaar omdat Man city, Man utd en Arsenal achter hem aan zouden zitten of omdat Velez Sarsfield om en nabij 20 mil vraagt voor hem, wat voor Ajax te doen moet zijn als vd Beek is verkocht voor om en nabij 40 mil? Almada is haalbaar en je hebt direct een jongere (19 jaar) type Ziyech binnen. Kan op rechtsbuiten en op 10.
0 0
DT10
We weten allemaal dat Klaassen geen groot technicus is, maar toch denk ik dat we zijn dynamiek, loopvermogen en passie goed kunnen gebruiken op ons middenveld. Niet op 10, maar wel een linie daarachter.

Hij heeft inmiddels ook de nodige ervaring opgebouwd en kan natuurlijk best aardig ballen. In zijn laatste seizoen voor Ajax heeft hij het ook heel goed gedaan en ik vind daarom dat hij door veel mensen erg tekort word gedaan.
2 -8
AFCA1510
Je wist op voorhand dat dat hele Evertonverhaal te hoog gegrepen zou zijn. Doet nu mee bij een bundesliga degradant, je gaat me niet vertellen dat we daar blij van moeten worden. Klaassen heeft los van zijn goals vaak genoeg bewezen, veel te veel voetballend vermogen te missen om ietwat bijdragen te leveren aan Ajax' spel. We slaan een totaal verkeerde weg in als we hem zouden aantrekken. Het mogelijks verlengen van Huntelaar past eveneens prima in deze ontwikkelingen.
7 -2
gebruikersnaam
Tadic speelde ook rechterrijtje, Promes speelde ook niet bij Sevilla, Tagliafico was ook al mislukt in Europe en nadat v Gaal weg was heeft Blind ook meer op de bank gezeten dan gespeeld. Zijn stuk voor stuk aanwinsten gebleken
4 -4
AFCA1510
Nee klopt, Klaassen heeft bij Ajax1 echter al meerdere seizoenen bewezen dat hij tekort komt voor het Ajax-voetbal. Notabene in periode waarin het niveau van Ajax nog dratisch lager lag. Ik snap jouw kromme redenatie dus ook totaal niet.
0 0
MPAjax
Haha jaja huntelaar en klaassen in de basis in de champions league maar dan wil ik geen huilende gezichten
5 -2
trooop
Ja hoor, het spel is op de wagen. Klaassen bewijst met z'n ge-ren, gevlieg, geschreeuw en geploeter tegenwoordig wekelijks hoezeer Ajax er de afgelopen jaren op vooruit is gegaan. Toch hebben onze technische mensen een plaat voor hun kop wat betreft het inschatten van techniek en voetballend vermogen. Het is haast niet te bevatten dat voor volgend seizoen het serieuze gevaar dreigt van een middenveld bestaande uit alvarez, klaassen en marin, terwijl we 'net' nog naar frenkie, lasse en donny zaten te kijken.
5 -2
Web
Ook jij weet dat Ajax volgend seizoen NIET speelt met dit middenveld
Ten eerste is Donny er nog, dat zou tevens inhouden dat Klaassen niet komt
Marin en Klaassen gaat ook nooit gebeuren, zelfde types

Als jij voor Ajax de nieuwe Frenkie kan halen.
Spelers van het niveau Frenkie komen misschien eens in de 20 jaar door.
En dat Ajax een seizoen draait als toen geld hetzelfde

Dus wat is je punt?
Gewoon negatief zijn, dat hele stukje kan de prullenbak in
1 0
Mokum31
Prima speler dus aanwinst
1 -7
MSwertz92
Gewoon doen als je weer de zelfde situatie als Siem de Jong wilt, van held naar wat the fak doet die gozer hier nog ? Kappen met deze shit ajax.
5 -2
gebruikersnaam
Ik vind Klaassen een klasse beter dan Siem. Maar goed, begrijp je punt wel want ik vind Klaassen dan wel weer een klasse minder dan vd Beek
2 0
Mivado
Klaassen in Duitsland is prima voor hemzelf en prima voor Ajax. Sorry.
2 -3
ajaxmachtig
Heel graag terughalen. Wellicht niet voor de eerste 11, maar een ideale selectiespeler. Ik denk persoonlijk trouwens dat hij zich dan wél in de basis speelt...
6 -6
afca_sittard
Het is zeker een ideale selectie speler, maar denk je dat klassen onder die voorwaarde komt? Betwijfel ik...
1 0
JariJari
Davy squad rotation speler bij Ajax!
Zie je dat wel zitten pik!
0 0