Kamp Klaassen reageert: 'Natuurlijk ken ik de geruchten'

door Gino Haverkamp 28

Kamp Klaassen reageert: 'Natuurlijk ken ik de geruchten'

door Gino Haverkamp 28

Laatst geüpdatet

Een transfer van Davy Klaassen naar Ajax is voorlopig nog niet aan de orde. Tegenover DeichStube zegt zaakwaarnemer en oud-Ajacied Søren Lerby dat Klaassen zich vooral focust op de degradatiestrijd met werkgever Werder Bremen.

'Davy focust zich volledig op de degradatiestrijd. Iedereen die hem kent weet dat bij Werder Bremen blijven het belangrijkste is voor hem', laat de Deen weten aan het Duitse medium. Dat dat ook per definitie inhoudt dat de ex-Ajacied ook volgend jaar voor Werder Bremen speelt, is volgens Lerby niet zo.

Klaassen overweegt na het seizoen pas zijn opties, zo verzekert Lerby. 'Davy concentreert zich nu op zijn wedstrijden, daarna kijken we pas verder. Natuurlijk ken ik de geruchten. Bij een speler als Davy zijn er altijd geruchten, dat is normaal.'

Met Werder Bremen staat Klaassen, dit seizoen goed voor vier competitietreffers, zeventiende in de Bundesliga met 25 punten. Wil het zich veiligspelen, dan moet het een achterstand van zes punten goedmaken op FSV Mainz 05, dat op de veilige vijftiende plek staat. Mochten Klaassen en zijn teamgenoten als zestiende eindigen, dan kunnen ze zich via de play-offs handhaven.

Denk jij dat Leverkusen met 0-4 wint van FC Saarbrücken en zich plaatst voor de bekerfinale? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties