Pynadath verlaat Ajax voor grotere competitie

BvdPloeg, 09-04-2020 om 15:45, 34855 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joshua Pynadath gaat Ajax aan het einde van het seizoen verlaten. De achttienjarige Amerikaan van Ajax O19 moet nog een keuze maken uit meerdere grote clubs die geïnteresseerd zijn.

De buitenspeler kwam in de zomer van 2015 naar Ajax en doorliep sindsdien voor vijf seizoenen de jeugdopleiding. Pynadath maakte ook al zijn debuut voor Jong Ajax, waarvoor hij 185 minuten in actie kwam in acht wedstrijden. Nu hij achttien jaar is, kan hij echter de stap maken naar een Europese topcompetitie.

Pynadath, die als jong talent in de jeugdopleiding van Real Madrid speelde alvorens hij naar Ajax kwam, heeft zijn vertrek reeds besproken met de club. Dit seizoen speelde hij de meeste wedstrijden voor Ajax O19. Zo begon hij twee keer in de basis in de Youth League tegen Chelsea en Valencia. 

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
7172AFCA7395
Als je bij Ajax de boot dreigt te missen is het toch aan te raden
je uit te laten lenen aan een andere club hier.
0 0
jaripettersson
Is hij niet de jongen wiens ouders expats zijn en hij daarom bij ajax aanklopte toen de ouders hier tijdelijk werk hadden?
0 0
chrisjuhhh
Klopt .
0 0
Joseph
Was erg wisselvallig, duidelijk zijn achilleshiel, maar ik vind het nogal wat om hem te laten gaan. Was toch 1 van de meest technische spelers die ik gezien heb in de jeugd de afgelopen jaren. Ik denk dat we hier spijt van gaan krijgen.

Al kan het ook zijn dat hij zelf niet verder wilde bij Ajax, kreeg voor zijn kwaliteit te weinig kansen.
6 0
Chesterson93
Pfff .. goed dat jij het ziet. Want echt, die jongen is zeer technisch en dat had ik wel in Jong Ajax en Ajax 1 willen zien.
1 0
chrisjuhhh
T.o.v. Taylor , Unuvar , Hansen , Brobbey , gebr. Timber, Traore , Lang komt hij echt tekort en zeker nu Ajax ook ene Giovanni gehaald heeft (17)
1 -1
ajaxdordtt
Geen een van je rijtje is een rechtsbuiten.
0 0
willieovertoom
Een van de meest overschatte spelers die Ajax in de jeugd heeft gehad.
2 -2
trooop
Onbetwiste nummer 1 in dat opzicht is vince gino dekker, maar inderdaad.
0 -5
sdjt01
Onzin. Dekker was tot de O19 gewoon een prima speler.
1 0
Web
Speler met een geweldige techniek
0 0
jaribombari
Ik 'ken' hem alleen van die vieze rode kaart.
1 -2
ajax4altijdamsterdam
Niet iedereen kan blijven. Het draait bij Ajax om een paar talenten en de rest moet geluk hebben dat ze een groei doormaken waarop Ajax reageert . Als dit niet zo is moet je gewoon verder kijken of er elders kansen liggen. Snap niet waarom mensen deze jongen meteen afschrijven . Belangrijk is dat deze jongen zijn draai gaat vinden op het niveau waar hij hoort. Er gaan nog een hoop spelers Ajax verlaten, omdat de stap te groot gaat worden van o18 naar jong Ajax .
0 -1
Fredschuit1
Technisch een zeer fijne speler om naar te kijken. Een echte Ajax speler in goede doen. Wisselde helaas geniale momenten/wedstrijden af met zeer matige tot slechte. Zou uiteindelijk te wisselvallig geweest zijn om 1 te halen denk ik..
5 0
PJSM
Niet goed genoeg. Gaat naar grotere competitie bij kleinere club......next
3 -1
DeKenner
In bijna alle jeugdspelers zit in meer of mindere mate wel potentie. Maar bij deze jongen had ik nou niet direct het idee dat hij Ajax 1 zou halen. Wat dat betreft doet deze mij minder pijn dan eerder vertrokken jeugdspelers als Malen, Redan, Fosuh Mensah enz.
5 -1
Van Reenen
Ik hoop dat Fosuh Mensah terugkeert bij Ajax. Of denk jij dat hij niet goed genoeg zou zijn, DeKenner?
0 0
Babayaka
Sucess man,


Die zie je nooit meer terug waar dan ook...
1 -3
ajaxdordtt
Vreselijk zonde.
0 -2
ram
Hmm, jammer. Er zit wel potentie in die jongen. Is hem nooit een contract aangeboden of heeft ie alles geweigerd?
0 0
wolterx
Ik denk geen contract aangeboden, viel vaak buiten de selecties en als hij speelde was het met heel weinig rendement. Zonde want het is een technisch prachtige speler met de beste schaar in de opleiding.
3 0
ram
Ja, jammer... Ik zou in dit soort gevallen liever zien dat Ajax zo'n speler vastlegt en in ieder geval tot zijn 20e kijkt wat eruit komt (in Jong Ajax of verhuur).
1 0
wolterx
Hij is geen EU speler dus kost flink wat afgezet tegen andere waarmee ze aankijken.
1 0
ram
Hmm, ja, misschien scheelt dat wel wat. Maar hoofdzaak is dat ze er, schijnbaar, te weinig talent en zien.
0 0
RayJordaan
Tja alweer 18, maar tenminste wel een ander type buitenspeler dat we gewend zijn.
0 0
wolterx
De competitie is niet reden, gebrek aan kansen naar komend seizoen toe wel. In beste geval mocht hij als dispensatiespeler in de o18 blijven, bij Jong zou hij sowieso buiten team vallen. Als o19 er was geweest was hij gebleven lijkt me.
1 0
AjaxDordt
Tot over een paar jaar bij Almere City!
1 -2
KingJames23
Of Volendam.
1 -2
Moozz03
Logische keuze van hem aangezien hij door geen enkele trainer bij AJax gewaardeerd werd. Hij lijkt een compleet plaatje te hebben dus ben benieuwd hoe z'n carriere gaat verlopen. Succes!
1 0
DT10
Zonde, want heel veel keuze is er in die leeftijdscategorie niet op de flanken. Unuvar en Hansen vind ik beide namelijk geen echte buitenspelers.

Dat terzijde, veel succes!
3 0
Moozz03
Zonder Brobbey was Hansen al bijna spits bij Ajax 1. Ben zo bang dat Hansen niet gespecialiseerd genoeg gaat worden doordat Ajax Brobbey altijd spits liet spelen. Ben echt grote fan van Sontje- na Unuvar mn favoriete talent.
4 0
afcas
Ja, van alles spitsen in de categorie o19 en ouder is hansen het grootste talent en qua type het beste geschikt voor het ajax spel.
4 0
KVF
Zonde! Zag wel potentie in deze jongen...
5 0
FlyingDutchMan
Same here, technisch heerlijke vleugelspeler.. Zijn al zo schaars, jammer dat hij weinig minuten er n kreeg @ Onder 19 en Jong.
4 0
DulceDesde
Het zag er veelbelovend uit wat ik zag in de mini docu die over hem is gemaakt daarin zag je dat hij potentie heeft en een rechtsbuiten die er alles voor over heeft om bij Ajax te slagen.Maar Heitinga klaarblijkelijk niet zonde had he meen contract aangeboden had hem dan ook wel eens in Jong willen zien en als het daarna dan niks was geworden had je hem kunnen verkopen.
0 0
willieovertoom
Heerlijk, ja. Schaartje buitenom en dan een schot ruim naast of een voorzet over de zijlijn/in de handen van de keeper. Zó overschat.
3 -1