Ajax maakt komst van Giovanni officieel

BartVeenstra, 04-03-2020 om 11:05, 22611 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft de komst van het Braziliaanse toptalent Giovanni officieel gemaakt. De Amsterdamse club meldt de transfer via Ajax.nlDe transfer is per direct.

Giovanni, die afkomstig is van Santos FC, tekent een contract bij Ajax dat loopt van 1 februari 2020 tot en met 30 juni 2024. De aanvallende middenvelder zal in eerste instantie aansluiten bij Jong Ajax.

Op 25 februari maakte Ajax bekend dat het zich tot de FIFA had gewend om de transfer van Giovanni af te ronden. De overgang werd eerder tegengehouden door Santos FC en de Braziliaanse voetbalbond. De FIFA heeft nu aan Ajax en de KNVB laten weten dat Giovanni per direct geregistreerd kan worden als contractspeler van Ajax. De Telegraaf schrijft dat Ajax alleen een opleidingsvergoeding van ongeveer vijfhonderdduizend euro betaalt.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zierikzee
En wat gaat hij presteren? Na een jaar wilt hij naar Spanje of Engeland
0 0
BrandjeXL
Kan iemand überhaupt iets over deze jongen vertellen en dan geen mening obv 3 minuten youtube.
0 0
Rood Gevaar
In 2017 was hij bij -17 van Brazilië aanvoerder en tijdens het vierlandentoernooi uitgeroepen tot MVP.
0 0
Cello
Zijn manier van spelen zou overeenkomen met de manier zoals in het verleden Kaka speelde. Hij is dus niet, zoals sommige roepen, de nieuwe Kaka....maar zijn manier van spelen doet wel daaraan denken.
0 0
ajaxpat
Zal eerst weer 3 jaar moeten wennen in Jong zeker
1 0
mvdk
Dan is ie 21. Mooie leeftijd.
1 0
Cello
Btw.....hij leert al snel, want de melding van zijn transfer op zijn twitter-account eindigt ie met de 3 andreaskruizen van de stad Amsterdam....
6 -1
Cello
Van dit nieuws wordt ik wel weer blij. Ookal zouden de meesten het niet gauw zeggen, wellicht omdat ze het niet weten, maar met de komst van Giovanni sla je toch wel een slag hoor!.
Eén van de meest veelbelovende jeugdspelers van zijn leeftijdcategorie in het toch al voetbalgekke Brazilie. Aanvoerder van zijn team bij vertegenwoordigende elftallen van de Braziliaanse bond, totdat hij door Santos op non-aktief werd gesteld. Heeft vanaf ongeveer mei/juni 2019 geen officiele wedstrijden meer gespeeld.
Hij werd, samen met nog 3 andere teamgenoten, op non-aktief gesteld, omdat hij (en de anderen) weigerde een contract te tekenen waarin een grote afkoopsom zou zijn opgenomen. Er werd gesproken over bedragen rond de 100 mio. Alle 4 werden bij weigering op non-aktief gesteld en mochten niet eens meer op het trainingscomplex van de club komen. De 3 anderen hebben pas eind 2019 toegegeven aan de eisen van Santos. Giovanni hield zijn poot stijf (natuurlijk ook mede doordat er interesse van o.a. Ajax was).

En even vooruitlopend op de zaken.....met hem erbij kan ik nauwelijks wachten om een middenveld met Unuvar, Taylor en Giovanni te zien. Als die gasten goed op elkaar afgestemd raken gaat het geweldig zijn!.

Hij trainde al weken, zoniet maanden, in Amsterdam, dus ben blij voor die jongen dat ie vanaf heden kan aansluiten bij Jong en op De Toekomst kan gaan trainen.
9 0
JOHANisGOD
4 Brazilianen bij AJAX.

Hoppppppaaaaaaaaaaaaa
4 0
geDaante
Ik hoop dat ie weet dat ie op rechts- of linksbuiten komt te spelen, in plaats van als aanvallende middenvelder. Zijn plekkie zal worden ingevuld door een matig voetballende loper.
2 -6
altijdwelwat
Niet meer dan een vriendendienst uit een makelaarsnetwerk ... komt uit dezelfde koker als Antony. Te vergelijken met Frenkie de Jong en Mike van Beijnen die ook naar Barcelona ging.
0 -6
wolterx
Giovanni stond al op de radar vóór hij van management wisselde. Al sinds hij ruim 2 jaar geleden 2x scoorde tegen Oranje. Dat was nog voor Antony...
7 -1
altijdwelwat
Ja en Mike van Beijnen stond voor hij bij Jong NAC op de bank belande , ook al bij Barcelona op de radar.
1 -6
31xAjax
Klopt, al ten tijde van Pep...
0 0
geDaante
Iemand heb ik hier eerder zien schrijven dat deze jongen inderdaad niet zoveel voorstelt, maar is maar het oordeel van één persoon. We weten hoe inzichten kunnen verschillen hier ;).
5 -2
ajaxdordtt
Ik heb hier ook massaal gelezen dat Alvarez een geweldige 6 was, De Vrij niet goed genoeg was als vervanger van De Ligt, Dat Ziyech bij de 10 beste apelers ter wereld hoort en dat we nooit meer wat van Dolberg zouden horen en Huntelaar veel beter was.

Dus daar zou ik niet direct veel waarde aan hechten.
5 -2
geDaante
Dat bedoel ik ;)
0 0
vincent_DV
k vind dat Ajax te weinig let op transfervrije spelers, of in ieder geval dat lijkt. Vooral omdat je dan een categorie hoger kan kijken. Spelers als Meunier, Gotze, Aranguiz, Choupo-Moting, Matic zijn nu transfervrij. Normaal totaal onhaalbaar maar bekijk het zo: Tadic kostte 17 miljoen + 3 miljoen salaris. Als je die 17 miljoen gebruikt als tekenbonus/loyaliteitsbonus kan je zulke jongens 7 miljoen salaris bieden zonder bonussen. terwijl ze niet duurder zijn dan Tadic. Natuurlijk willen er een hoop niet, maar overtuig er 1 of 2 om toch te komen en het is al goed.

Zelfde geldt voor jonge jongens. Kouassi en Aouchiche van PSG, Angel Gomes van Man U, Yuri Alberto van Santos, Chancalay van Colon. Allemaal interessante spelers.
4 -5
AFCAjax
Dat soort salarisen kun je nu niet geven nu je niet eens weet of je CL gaat spelen komend seizoen.
1 0
vincent_DV
Dat was bij Tadic en Blind ook niet het geval toch? Die kostte je alles bij elkaar precies hetzelfde.
0 -2
fanforeffer
We moeten eens ophouden ons zelf (de eredivisie ) naar beneden te praten. Er zijn ook een hoop interessante wedstrijden . Het leef klimaat is goed in Nederland ,je hoeft nooit ver te reizen, niet elke week op trainingskamp, je wordt niet op elke straat hoek erkend en aangeklampt. Er zijn genoeg voordelen van spelen in Nederland.
2 -1
Libero
Het grootste probleem is niet eens het geld maar de bereidheid om in de ED te komen spelen.
De sportieve uitdaging is nihil, misschien als we gegarandeerd CL spele dat het iets scheelt, maar dan nog hebben we het over kunstgraswedstrijden in de Koel en Almelo ipv op bezoek bij Liverpool of Real.
2 0
MosesD
Precies. De Eredivisie en het (belasting)klimaat daar kijkt men naar.
2 0
ajaxdordtt
Inderdaad onzin. Niemand wil van PSG naar Ajax hoor. Maar het klinkt natuurlijk wel lekker.
3 -1
MarkAFCA
Daar dacht Onana toch anders over en kijk waar het hem gaat brengen!
1 -1
Libero
Is inderdaad een opmerkelijke stap geweest, maar voor keepers werkt het wel net even anders gezien de basisplaatsen in het 1e zeer schaars zijn.
1 0
ajaxdordtt
Was volgens mij niet eens zeker van een contract. Dat is natuurlijk heel.iets anders dan een speler die al jaren gewend is miljoenen te harken.
2 0
vincent_DV
Maar waar moeten mijn genoemde spelers dan geen? Geen club groter als Ajax wil die jongens hebben. Misschien Sevilla, Gladbach, Roma of iets. Daar kan en moet Ajax redelijk mee kunnen concurreren.

Komt bij; als je deze categorie spelers niet kan halen, haal dan maar geen ervaring want die voldoen dan gewoonweg niet.
0 -2
Libero
Hoezo moet Ajax daarmee kunnen concurreren? Financieel zou het (misschien) kunnen, maar sportief? "Kom maar bij ons, kom je te spelen tegen spelers als Steven Berghuis, Cody Gakpo en de geweldige Ndayshimmy... Ndasjammih ... Trésor!"
2 0
Flipper33
Zijn genoeg spelers die naar een grotere club konden dan Ajax en toch naar Ajax komen en zijn mislukt in de eredivisie als ze in de eredivisie al mislukken dan mislukken ze overal
0 0
vincent_DV
Waarom niet? Een heel jaar Serie A in lege stadions, tegen een SPAL die er ook niets van kunnen, constant racisme, nee daar word je vrolijk van.

We moeten eens ophouden met ons totaal naar beneden lullen. Ajax heeft een grote naam, is de afgelopen jaren Europees succesvol geweest, kan financieel veel, speelt om het kampioenschap, in een mooie stad en vrij vaak CL. Als we nou eens daar de nadruk op leggen in plaats van altijd maar roepen dat het allemaal niet kan...
1 -1
ajaxdordtt
7 maanden per jaar regen en erwtensoep of een heerlijk klimaat en goede keuken? Nog los van het feit dat als je de 18 NL clubs tegen 18 Italiaanse clubs laat spelen je ze normaliter alle 18 verliest.
0 -1
EersteAanname
Mee eens dat Ajax het zou kunnen proberen maar denk dat het gros hier gelijk heeft dat dit lastig is. De spelers die je opnoemt, en ook bijvoorbeeld een Draxler die bij PSG op een zijspoor zit, spelen ben ik bang liever in de Duitse, Spaanse of Italiaanse competitie dan de Nederlandse en geven alleen daarom al de voorkeur aan Sevilla, Gladbach en Roma boven Ajax.
2 0
vincent_DV
Waarschijnlijk zegt ook 5 van de 6 nee, maar het gaat om die ene die het wel doet! We kunnen wel constant aankomen met Marin en Alvarez waarvan inderdaad 5 van 6 ja zegt, maar dat blijkt ook geen succes toch.
0 -2
31xAjax
Iets te simplistisch. Los van of je zo spelers binnen kunt halen, transfers worden betaald van het eigen vermogen, salaris uit je begroting. Dus als je spelers nog significanter meer salaris wil bieden moeten de inkomsten ook omhoog....
3 0
vincent_DV
Tekenbonus en loyaliteitsbonus zijn wel eenmalige posten dus dat werkt hetzelfde als transfers. Het is alsof je zegt; je krijgt een transfersom van 17 miljoen die we in 4 jaar betalen, maar dan niet aan een club maar aan een speler.
0 -2
31xAjax
Als je het zo stelt. Maar je schrijft "7 miljoen salaris"....
0 0
Soccerskins
Klopt, Juve verdient op deze manier genoeg geld.
0 0
ajaxmania
We hebben ervaring nodig.. Echte jongens die er voor willen gaan.. Ik dacht aan Lex immers als opvolger van Schone..
2 -2
ajaxdordtt
Combi deal met Beugelsdijk dan. Zou je veel mensen hier nog een plezier mee doen ook, die gaan heerlijk op werklust en inzet.
2 -2
Juichtoon
En Kramer erbij. Dan is het helemaal af.
0 0
ajaxdordtt
Wellicht Donny Gorter nog? Hebben Poulsen en Reiziger ook eens een verzetje.
0 0
Nouwske
Immers met zn jodenjacht liedjes. Laat hem aub komen wordt ik de nieuwe Wesley
2 0
ajaxdordtt
Mag wel ff aan de gewichtjes hangen Giovanni. Lijkt net 12. Maar ik denk een prima aankoop, las dat hij na/met Reinier het grootste talent van zijn lichting is
1 0
Flipper33
Hij is 18 Eiting is 22 en lijkt ook een kind
1 0
Libero
Heeft daar een wedstrijdshirt aan en er wordt geschreven dat hij al een jaar niet gespeeld heeft; is dus geen recente foto. Misschien heeft ie het afgelopen jaar juist veel in de gym doorgebracht.
2 0
ajaxdordtt
Instagram heet dat.
0 0
Libero
Maar heb zijn insta inmiddels gevonden. Idd geen beefcake, maar dat is een Ziyech of Messi of Di Maria ook niet.
0 0
Flipper33
En Eiting ook niet is al 22 en lijkt net een kind
0 -1
ajaxdordtt
Haha nee joh, je hoeft ook geen Akinfenwa te zijn. Maar met dat beugeltje enzo, echt nog een kind.
1 0
Libero
Ja, klopt. Ziet er wel erg groen uit zo.
0 0
Flipper33
Mauro junior ook maar die kan toch wel aardig ballen
0 -1
Libero
Schrijf het eens volledig uit, gebruik je woorden.
0 0
ajaxdordtt
Hedendaags bestaat er een app, genaamd Instagram. Een app is een soortement van programma, op je mobiele telefoon (gsm). Hier kunt u foto's (dia's) vinden van wie u maar wilt. Ook van deze knaap staan er recente kiekjes op.
2 0
mgtow
Haha. Af en toe ben je een lul maar vaak ook geniaal.
0 0
Libero
Haha nice.
1 0
PierreHeno
Ajax in behoorlijk zwaar weer....en dan komt Overmars altijd met dit soort informatie waar hij de crisis enigszins nog hoopt te kunnen bezweren . Maar 'ns kijken of er vanavond een team staat. Dagen Ten Hag met Reiziger/Poulsen en zonder Schreuder lijken nu toch echt wel geteld. Ten Hag leek altijd zo diepzinnig en wijs zwijgzaam ...nu blijkt dus dat hij gewoon heel weinig te zeggen heeft en nog steeds een FC Utrecht coach is. We gaan het zien of na komend weeken nog steeds boveaan staan in de kleredivisie. AZ moet thuis tegen ADO......wij uit tegen Heerenveen.
2 -9
RusselWestbrook
Vandaag mooie, glimmende hoedjes gevouwen bij de knutselclub, of niet?
2 0
Superjodeuh
Ja dit is gewoon een complot. Ajax wilde hem helemaal niet maar Overmars koopt hem gewoon om de aandacht af te leiden!#@$!#! OVERMARS OUT!!#@@
10 -2
PierreHeno
Je snapt het (weer 'ns) niet zeker?
0 -4
pizzapunt
Ziet er goed uit op filmpjes. I.t.t. een compilatie met gelukstreffers en fancy trucjes, zie je gewoon dat dit een jongen is met een steengoede techniek, overzicht en balbeheersing. Gaat gewoon erg goed passen bij Ajax. Lekker direct meedraaien in Jong en vervolgens komend seizoen iedereen verassen in de hoofdmacht.
2 -1
Minsc
Mensen verassen is niet netjes.
9 0
pizzapunt
Oeps.. :)
0 0
Libero
Dure grap ook en voordat je weer een selectie bij elkaar hebt gescout ... nee, ik zou het niet doen.
1 -1
EzraAjax95
Nu nog Stengs erbij en Vertonghen. Boadu zou ik niet halen, eerder Idrissi of Berghuis
0 -8
Duif63
Eerst Frenkie terughalen. Barcelona wil al weer van hem af.
0 0
Chancellor
Persoonlijk zou ik alleen Midtsjø eventjes ophalen en de rest mag daar blijven.
3 -1
ajaxdordtt
:,)
0 -1
ajaxrulesz
Doe mij Ihattaren maar.
6 0
pizzapunt
Jij bent af.
1 -3
EersteAanname
Haha, de term toptalent wordt steeds makkelijker gebruikt. Oh, hij is 18, dan is het vast een toptalent.. Waarom was er dan verder bijna geen club geïnteresseerd?
2 -10
Libero
Lekker man, gewoon maar wat roepen zonder gehinderd te zijn door enige feitelijke kennis.
Zalig zijn de onwetenden en zo.
6 -1
Flipper33
Je kunt ook gewoon naar beneden scrollen in plek van een eerste Aanname.
Waren wel degelijk clubs in hem geïnteresseerd.
6 -1
EersteAanname
Ja oké, Corinthians en Villarreal.. Dat is niet het soort clubs waarmee wij willen concurreren. Zeg niet dat ik niet achter deze aankoop sta overigens, want ik ken de speler niet, alleen dat het me opvalt dat tegenwoordig bijna elke jonge speler een toptalent wordt genoemd
0 -5
afcas
Chelsea? Gozer is daar al langs geweest, nog op de foto met hazard geweest onder andere... Nogmaals, iets beter onderzoek doen...
0 0
Bijgoochem
Mooi man, filmpjes op youtube zier er in ieder geval goed uit
3 0
Ajaxxxisdebeste
Komen heerlijke talenten bij, nu zorgen dat CL wordt gehaald! AJAX FOR EVER
4 -2
PJSM
Ik zou sowieso gaan shoppen bij AZ en twe ervaren verdedigers halen.
0 -3
Beer
Hij heet Giovanni en lijkt op zichzelf.
1 -1
AlexIbarra
Mooi, ze waren al lang met hem bezig dus dan is het goed dat hij ook komt.

Verder natuurlijk afwachten wat het wordt maar die half miljoen zullen we wel terugverdienen lijkt me.
2 0
Flipper33
Ben benieuwd maakte tegen Oranje o15 een goede indruk scoorde 2x
0 0
Babangida83
Marc is lekker aan t bouwen!

Eigenlijk moeten we nu ook gewoon in de opstelling gaan spelen, zoals we die min of meer volgend seizoen denken te hebben.
2 -5
Sampaoli
Zoveel marge hebben we niet meer. Eerst CL voetbal binnenhalen, dat zal een hels karwij worden. Hebben we geen CL te bieden, dan neemt de aantrekkingskracht van Ajax significant af.
5 0
Babangida83
Wat zou Sampaoli doen? Denk juist dat t nu belangrijk is om de jongens vertrouwen te geven die het volgend jaar voor je moeten gaan doen.

Dat heeft twee voordelen:
1) zit je niet begin volgend seizoen met hetzelfde probleem als nu dat t onwennig oogt en nog veel foutjes worden gemaakt (Europees)
2) speel je met de spelers die zich echt vol willen inzetten voor Ajax. Soms is willen belangrijker dan kunnen (anders wint Heracles of AZ ook niet van Ajax).
0 0
Sampaoli
Ten Hag had veel eerder spelers vertrouwen moeten geven, denk aan Eiting, Gravenberch, Traoré, Martinez, Marin en Alvarez die door het elftal geen zijn geslingerd.

Punt 1) zal zich hoe dan ook voordoen. Ajax gaat 5/6 basisspelers verliezen, ook spelers die zich nu nog 100% inzetten en belangrijk zijn voor het elftal. De renovatie van de selectie en de passende speelstijl kan pas na de zomer komen.

Punt 2) is deels waar. Ziyech had een off-day, maar als hij er met de pet naar gooit dan moet je hem slachtofferen. Toch denk ik dat iedereen wilt, maar dat het een combinatie is tussen bereidheid én de tactiek waar het aan schort. Middenveld niet compact dus zijn we verdedigend kwetsbaar en kunnen we amper centraal opbouwen, imo ligt daar het grote pijnpunt.
4 0
ajaxdordtt
AMEN
0 0
afcasven1995
Ben benieuwd, weet totaal niet wat ik van hem kan verwachten. Hopelijk vrijdag al bij de selectie van Jong.
3 0
Sampaoli
Hij heeft lange tijd niet met een groep getraind omdat hij in conflict kwam met Santos. Het is dus afwachten hoe fit hij daadwerkelijk is.
4 0
Flipper33
Zal best wel gewoon fit zijn heeft de hele tijd gewoon getraind
2 0
RaynoFischer
Fit wel, alleen 0 westrijdritme natuurlijk denk dat hij daar op doelt (wedstrijdfit)
5 0
Gecko
Nu afscheid Marin. Alvarez. Schuurs. Magallan.
6 -13
mvdk
Geef Schuurs even de tijd. Komt van Fortuna, heeft een jaar JL ervaring met Jong Ajax in de benen en verder geen eredivisie ervaring. Geef hem de tijd! Wij willen toch zo graag jeugdspelers de kans geven? Geef ze dan ook de tijd en accepteer dat ze die tijd nodig hebben! Het hoort bij de jeugd.

Alvarez komt er ook nog wel. Die zit in een persoonlijke crisis en die zou ik ook hebben als ik mijn vrouw en baby niet kon zien.

Hint: voetballers zijn mensen.
4 -1
PierreHeno
Je bedoelt dat komend seizoen een andere club dan Ajax maar die CL pouleplaats moet gaan innemen omdat we onze jeugdspelertjes eerst nog wat meer de tijd moeten gunnen?
1 -2
mvdk
Ja! De Ligt, vd Beek en Frenkie de Jong maken ook nog steeds fouten.

Maar jij doet weer dramatisch, zoals we je kennen. Plek inleveren? Met spelers als Hoesen versloegen we Barcelona!
0 0
waayop
Magallan is al lang weg.
0 0
Libero
Nee, is verhuurd aan Alavés.
0 0
mvdk
Wel met optie tot koop
0 0
Libero
Maar nog niet gelicht, toch? Zit regelmatig bank of zelfs tribune, dus het is nog maar de vraag of dat gebeurt.
0 0
PJSM
Helemaal mee eens. Allen Ajax onwaardig. Doe Pierie er ook gelijk bij.
4 -2
Flipper33
Snap de minnetjes niet maar Marin en Alvarez en Magallan ben ik het mee eens Schuurs is nog Jong de ligt maakte ook fouten.
1 0
036AFCA97
Enige wat ik heb gelezen is dat die transfervrij was en dat er verder weinig interesse was. Ik sta er dan meteen een beetje negatief in.

Er moeten gewoon 4 toppers bij. Voor komend seizoen.
5 -8
Babangida83
Behalve Chelsea, psg en Arsenal dan...
6 -1
ajaxxcied4life
Daarnaast weet je nu al wat je in huis haalt. Iemand die trammelant gaat schoppen als die iets voor elkaar wenst te krijgen.
1 -4
AjaxDaniel
Santos wou hem een contract laten tekenen met een afkoopclausule van 100 miljoen. Compleet terecht dat hij dat weigerde toch?
8 0
ajaxxcied4life
Naja, ik vraag me dan altijd af, zou het niet mogelijk zijn geweest om uit te komen op een clausule van pak 'm beet 35 miljoen?
2 -4
Libero
Oké, het gaat dus al van de aanname 'trammelant schoppen' naar een vraagstelling.
(kan ik met een vraag beantwoorden: Waarom zou hij met een bizar hoge clausule instemmen als er al Europese clubs in de rij staan? Of: moet je niet naar die club wijzen die liever de carrière van een jonge speler naar de klote laat gaan dan dat ze hem gratis zien vertrekken?)
Misschien moet je gewoon niet zo snel oordelen over een situatie en een persoon die je niet kent.
5 -1
davidgravemaker
Tja, voor Nico stonden ze ook niet in de rij en hetzelfde geldt voor Ziyech.
6 0
RaynoFischer
Chelsea, PSG en Arsenal zijn niet de minste clubs ;)
Vooral Chelsea was erg serieus
6 0
036AFCA97
Dat heb ik ff gemist. Erg benieuwd dan ;)
0 -2
Santiago
Hij komt voor Jong Ajax dus
0 0
Ajax114
Klopt. We hebben smurfen genoeg in de selectie. 4 toppers is wat we nodig hebben. 1 in de voorhoede, twee middenvelders en 1 verdediger.
0 -6
Libero
Wat versta jij onder topper? Noem eens wat namen en vergeet niet dat je die mannen moet uit leggen dat ze wel af en toe naar Venlo moeten om daar niet alleen op kunstgras, maar op het slechtste kunstgras ter wereld te spelen.
Nou, noem er eens een paar die 2 mio netto wel oké vinden.
1 0
Ajax0317
Wat weten we van deze jongen?
0 0
mvdk
De nieuwe Gio
0 0
wolterx
Was aanvoerder van Brazilië o15 en o16, beste speler op toernooi met Oranje, Engeland en VS erbij (2002) groep en leek naar Chelsea te gaan maar die zaten met transferverbod dus een minderjarige Braziliaan reserveren is niet slimste idee dan. Heeft ook al jaar geen wedstrijd meer gespeeld omdat hij niet wilde bijtekenen, daardoor zuid-Amerikaanse kampioenschap o17 en WK o17 gemist.
7 -1
jowey23
Gaat graag stappen
2 -2
RaynoFischer
Een aanvallende middenvelder
3 0
johnnyheitinga
Kip met rijst is zijn lievelings gerecht
3 -1
johnnyheitinga
Het is een Braziliaan
2 0
Mauroafca
Hij heet Giovanni
5 0