Dolberg ontbreekt tegen VVV in Ajax-selectie

SJvanveen, 17-08-2019 om 17:15, 13653 views, Ajax |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Kasper Dolberg lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen voor Ajax. De Deense aanvaller wordt in verband gebracht met TSG Hoffenheim en OGC Nice en ontbreekt zaterdagavond tegen VVV-Venlo in de Ajax-selectie. 

Begin dit seizoen startte Dolberg, na volgens Erik ten Hag een goede voorbereiding, nog in de Ajax-basis. Nadat hij uitviel in de uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki heeft de Deen geen minuut meer gemaakt. Tegen FC Emmen zat hij nog op de bank, maar viel Klaas-Jan Huntelaar in. Eerder deze week ontbrak Dolberg ook al bij een trainingswedstrijd tussen twee elftallen van de club.

Een transfer lijkt zodoende aanstaande voor Dolberg, die onder Peter Bosz zo een stormachtig seizoen meemaakte. Sinds het vertrek van de Nederlandse trainer is het bergafwaarts gegaan met de aanvaller, die mede door blessureleed niet meer zijn goede niveau haalde van weleer. Mogelijk biedt een al dan niet tijdelijk vertrek uitkomst, later hierover meer. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Pijnlijk, gewoon heel pijnlijk. In potentie een spits van wereldklasse, maar het lijkt mentaal niet goed te zitten. Die koelbloedigheid was leuk toen hij scoorde, maar nu begint het een vervelend dingetje te worden. Het lijkt hem allemaal geen reet te interesseren. Het is een mysterieuze gozer, maar wel duidelijk eentje met exceptionele kwaliteiten. Ik hoop dat hij verhuurd wordt. Ik vrees echter dat we Dolberg niet meer in een Ajax-shirt gaan zien en dat vind ik echt heel erg zonde.
0 0
niquedegraaff
Ik heb het wel met deze jongen te doen. Hij heeft het in zich maar het komt er niet meer uit. Ik hoop dat hij elders weer met plezier kan voetballen en zijn oude niveau haalt.
0 0
ditisdebeslissing
altijd maar anti voetbal tegen ajax. altijd zaadpotjes die si5 ook eens bij PSV of Feyenoord.
0 0
Restored
Jammer, mijn favoriete speler 2 jaar geleden maar heeft gewoon nooit meer dat niveau gehaald. Rendeert inderdaad ook beter in een ander systeem. Zijn vertrek was echter onvermijdelijk, er komt een nieuwe lichting spitsen aan met o.a. Traore en Brobbey, het is tijd om door te schakelen.
0 0
Jariiii
Doodzonde maar onvermijdelijk.
Ik gun hem ontzettend dat hij de knop ooit weet om te zetten en de topspeler wordt die hij in potentie al lang is.
0 0
talent020
Neres licht geblesseerd? kunstgras reden? of gewoon gepasseerd? de laatste reden zou belachelijk zijn,een fitte Neres hoort bij dit Ajax altijd te spelen
0 0
Radikaal
Was vvv niet het kunstgrasveld waarop Neres vorig jaar geblesseerd raakte?
0 0
afcas
Ik denk omdat hij als laatste aansloot van de selectie en daardoor "rust" krijgt voor CL playoffs
0 0
slowmow
Dolberg heeft te weinig gebracht. En, als ik goed luister naar TH is hij ook niet bereid/ in staat om er voor te vechten.
3 0
davidgravemaker
Blind CVM toch liever niet. En ach, het is jammer voor Dolberg, maar als hij er in staat speel je gewoon met 10 man.
1 -1
hakkietjakkie
Vind toch jammer, hoop dat hij verhuurt word en beter terug komt. In systeem met punt naar achter rendeert hij beter. Wens hem t beste
4 0
afcas
Nee, hij rendeert beter in een ploeg met meer ruimte omdat hij het vertikt om mee te voetballen. Het zou mij niks verbazen als hij bij een andere ploeg een stuk beter presteert omdat spitsen bij andere clubs heel anders gebruikt worden. Op een manier die je bij ajax niet kunt hanteren.
2 -2
Babayaka
Men vertikt het on hem goede ballen in de 16 te geven.ballen waar hij wat mee kan.
Maar het halve elftal schiet liever van 40 meter kansloos op doel.
5 -3
DaHool
Lul niet man...
0 0
Flipper33
Tuurlijk een heel elftal moet zich aanpassen aan Dolberg! Waarom kan Huntelaar dan wel scoren ?
0 0
svenneman
Ja idd. Dat is ook waarom Huntelaar onzichtbaar is. Oh wacht....
4 0
afcas
Hahahahahahahahahahahaha. Wat een grap...
2 0
433metdepuntnaarlinks
Ik vind dit, net als elke Ajacied, extreem jammer. Maar waar ik hem altijd verdedigd heb, houdt het een keertje op. Geweldig veel talent, heeft echt iets speciaals maar je bent een topclub/bedrijf: resultaat telt. En hij heeft zijn kansen gehad, hopelijk een verhuur waar hij zichzelf kan herpakken! Fit en in vorm is dit een geweldenaar, hoop dat we dat nog gaan zien in de nabije toekomst!
4 0
svenneman
spreek voor jezelf. ik vind het absoluut niet jammer. 1 seizoen goed gedraaid en daar al jaren op aan het teren. Niemand heeft zoveel kansen gehad als hij.
3 -1
036AFCA97
Wij kennen Dolberg, maar wat moeten de supporters bij een andere club wel niet denken? Hahaha
0 -3
ajaxfan83
mooi dan kan hij daar de ijs konijn uithangen.
wel jammer dat het na dat ene seizoen er niets meer van geworden is
1 -2
Flipper33
Heeft Sjaak nog gelijk hij is weg ben er niet rouwig om zag er belovend uit wat die soms
Liet zien. Maar hij lijkt de knop niet om
Te kunnen zetten mentaal. En Shöne is weg en Rasmus zal ook allemaal wel meespelen en volgens mij mankeert die jongen iets geen emoties bijna
0 -3
ajaxxcied4life
Onana, Dest, Schuurs, Martinez, Tagliafico, van de Beek, Marin, Blind, Promes, Tadic, Ziyech.
0 0