'Grote kans op verhuur Dolberg aan Hoffenheim'

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 17:45, 4833 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Marco Timmer, Ajax-watcher namens Voetbal International, is de kans groot dat Kasper Dolberg zijn carrière tijdelijk vervolgt bij TSG 1899 Hoffenheim. De Duitsers zijn echter niet de enige geïnteresseerden in Dolberg, meldt Timmer.

Desondanks lijkt de Deen dus verhuurd te gaan worden aan het Hoffenheim van Alfred Schreuder, die vorig seizoen nog de assistent-trainer van Erik ten Hag was bij Ajax. Als de huurdeal daadwerkelijk doorgang vindt, zal Ajax geen vervanger voor Dolberg gaan aantrekken, meldt Timmer verder. Ook Ten Hag gaf al aan dat Ajax, 'als er geen gekke dingen gebeuren', niemand meer gaat aankopen.

Bij een vertrek van Dolberg denkt Ajax de spitspositie met Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar en Jong Ajax-aanvaller Lassina Traoré voldoende te hebben bezet. Daarom lijkt er voor de Amsterdammers geen noodzaak om de markt op te gaan voor een eventuele vervanger van Dolberg.

Denk jij dat Hakim Ziyech en Dusan Tadic scoren op bezoek bij VVV Venlo? Zet in en krijg 3,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxxcied4life
Olmo gaat niet gebeuren mensen. Ten Hag was redelijk stellig.
0 0
JariJari
Gelukkig niet, veel te veel voor hem.

Daarnaast gaan we die grafploeg Dinamo Zagreb toch niet spekken? Ik ben hun thuiswedstrijd tegen Lyon niet vergeten. Ik hoop dat die club kapot gaat.
0 0
vincent_DV
Aan de ene kant denk ik dat ook. Aan de andere kant denk ik; Ze zeggen steeds dat als er niemand weg gaat er niemand komt. Of als er gekke dingen gebeuren? Maar wat zijn gekke dingen? Is dat al als Dolberg wordt verhuurd? Ook nu zeggen ze alleen dat er geen vervanger komt voor Dolberg. Dat zegt niet dat er dan niemand komt.

Ik vind het vooral vreemd dat 3 kranten/bronnen uit 2 verschillende landen ongeveer hetzelfde zeggen over Dani Olmo en niemand heeft de interesse nog ontkent van de media en ook Mike Verweij was nu niet zo stellig en zei alleen; mijn informatie (tot nu toe) geen interesse hebben. Ten Hag zei vandaag ook van niet. Hij twitterde he ook pas na Ten Hag terwijl hij al dagen vragen krijgt. Hij weet dus ook niks. Normaal gesproken zegt ie; Ajax heeft absoluut geen interesse in die of die speler. Complete onzin. Ook mag ten Hag ook helemaal niet zeggen dat er iets speelt( Al helemaal niet als het gaat om een eventuele recordtransfer voor Ajax, ze kunnen dus mocht het zo zijn totaal geen publiciteit gebruiken want dat kan tegen je werken) Hij wil natuurlijk ook geen onrust in de spelersgroep door te zeggen dat er echt nog wel wat bij komt.

Dat maakt het dat ik toch denk dat er meer speelt. Het blijft opmerkelijk dat het nu al 3 keer in de media is verschenen door verschillende bronnen uit verschillende landen.
0 0
milan-jantje
Dolberg Out Olmo in lijkt me prima voor nu.
0 0
Voetbal1900
Dolberg is een geweldige voetballer. Jammer dat ze bij Ajax geen mensen hebben die hem goed kan begeleiden. Aan alles kan je zien dat hij het kan, maar hij heeft te weinig vertrouwen.
1 -2
Ajacied33
Dolberg is geen geweldige voetballer hoor, anders hadden wij dat wel kunnen zien bij Ajax. Het kan een leuke spits zijn, niet meer, niet minder. Ik zeg het vaker, komt tekort voor Ajax in mijn optiek. Strik eromheen en laters
1 -3
Lazell
Nja, hij is heel creatief in afronden en kan dingen die andere simpelweg niet kunnen. Alleen die ondergrens is zo ontzettend laag, dat de simpelste dingen mislukken. Als die ondergrens omhoog gaat, heb je een geweldige spits voor Ajax.
0 0
Ajacied33
Maar dat is wat ik ook bedoel, je kunt als Ajax zijnde daar niet op wachten. Wij zijn geen RKC
0 0
ck69
Wel eens aan gedacht dat het ook gewoon aan hem zelf kan liggen?
1 -1
Ar
In Eindhoven en in Rotterdam zouden ze wel een spitsje kunnen gebruiken. Hihi.
0 0
AjaxPassion
Had hem eigenlijk ook wel graag naar 1 van die 2 clubs zien gaan of een Utrecht, zeker als ze EL gaan halen. Bij die clubs had hij gegarandeerd een basisplaats, nu moet je dat nog maar zien.
0 0
ram
Wat... Ben je gek ofzo?! Die ga je toch niet sterker maken?! Zeker een speler verhuren aan PSV is waanzin. Echt gestoord.
0 0
DeKenner
Natuurlijk ga je niet verhuren aan de topploegen in NL. Dolberg zou ze maar kampioen maken..
0 0
ram
Top! Ik zeg al maanden dat we dit moeten doen... eindelijk valt het kwartje bij Ajax ook. Ongelooflijk dat dat nu pas het geval is. Ik zeik zelden meer op het beleid van Ajax hoor, want het gaat heel goed. Maar 'situatie Dolberg' is compleet verkeerd ingeschat. Ongelooflijk!
0 -7
RedFeather
Nee juist niet
Je geeft die jongen de kans om voorbereiding te draaien
3 0
ram
Ja... Tegen beter weten in. Fucking dom.

Tadic vorig jaar topscorer als spits en Huntelaar veel te goed om 3e spits te zijn. Dat is al maanden duidelijk.

Waarom zou je Dolberg in godsnaam een kans geven terwijl een blinde kan zien dat hij rust/vertrouwen/goals en weinig voor concurrentie nodig heeft. Verhuren was dé optie. Hopelijk lukt het nog maar ik vrees dat de schade aanricht is.
0 0
Gajes
Een verhuur is prima maar niet aan Hoffenheim, ze hebben al 3 ervaren spitsen. Ik zie hem ook liever ff op eigen grond terugkeren in Denemarken waar hij in de luwte hopelijk zijn vorm en plezier terug kan vinden.
1 0
Bensco
ik ga er vanuit dat Schreuder Dolberg kent en weet wat die nodig heeft in zijn selectie. Ik zie hem liever naar Hoffenheim of Leverkusen gaan dan Willem II of Excelsior.
0 0
fc Barcelona_ke
als je niet speelt bij hoffenheim is toch geen schandalig, maar z'n fysiek is dan wel verder dan bij Ajax. niet spelen bij Willem II of Excelsior dan weet je je kans verspeeld bij Ajax wanneer hij terug keerde.
2 0