[Update] 'Nice wil Dolberg graag kopen'

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 22:20, 20818 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, meldt dat de huurdeal van Kasper Dolberg naar TSG 1899 Hoffenheim in kannen en kruiken was, totdat de zaakwaarnemer van de Deen meer geld wilde krijgen. Dolberg zou nu onderweg zijn naar OGC Nice.

‘Hoffenheim zou hem huren, alles was in feite rond. Maar nu wil de zaakwaarnemer van Dolberg meer geld hebben. Die onderhandelt nu met OGC Nice, om zelf meer geld te krijgen. Dat is een heel raar verhaal. Ook omdat Alfred Schreuder, de trainer van Hoffenheim, en Dolberg, allebei bij hetzelfde zaakwaarnemersbureau zitten’, stelt Driessen vrijdagavond bij Veronica Inside.

De Telegraaf-journalist heeft geen goed woord voor Dolbergs zaakwaarnemer over, maar vindt ook dat de spits zelf zijn stem moet laten gelden. ‘Die zaakwaarnemer wil gewoon cashen. Misschien dat Dolberg ook best wel naar Nice wil en dat het hem niet uitmaakt, maar het moet je als speler zelf ook wat uitmaken.’

Update - 22.20 uur (vrijdag 16 augustus) - 'Nice wil Dolberg graag kopen'

Volgens Voetbal International is het verhuren van Kasper Dolberg aan TSG 1899 Hoffenheim, zoals Valentijn Driessen al meldde, afgeketst doordat Dolbergs zaakwaarnemer meer geld wil ontvangen. VI schrijft dat OGC Nice nu op pole position ligt om Dolberg van Ajax over te nemen. Hierbij lijkt het echter te gaan om een verkoop in plaats van een verhuur. OGC Nice wil Dolberg namelijk graag definitief overnemen van Ajax. Voetbal International denkt dat de transfer van Dolberg 'een kwestie van tijd' is. Over mogelijke transferbedragen wordt niet gesproken.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij VVV Venlo? Zet in en krijg 7,05 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankBeton
DOEN. METEEN.
0 -1
Joodhannus73
Niet verkopen! Verhuren is prima, maar alleen als er een spits voor terugkomt. Maar welke spits of aanvaller kan je half augustus nog ophalen? Malen en Bergwijn hebben al bij getekend. Berghuis ook. Dan zou je voor Stengs en Boadu moeten gaan. Die had je overigens al binnen moeten hebben. Wederom een klassiek stukje prutswerk. Dolberg en waarschijnlijk ook Van de Beek vertrekken allebei een week voor het sluiten van de transfermarkt en wij staan weer met lege handen. Als Tadic en/of Huntelaar geblesseerd raken, heb je voorin een mega probleem. Traore zou het wel kunnen invullen, maar die staat er nog niet gelijk. Brobbey moet nog rijpen. Bovendien mis je creativiteit op het aanvallende middenveld. Laten we hopen dat Olmo komt. Dan heb je al een gat opgevuld. Maar offensief missen we minimaal nog één topaankoop. Dolberg heeft de potentie, maar moet nu verhuurd worden aan een club waar hij wekelijks 90 minuten kan spelen. Dan volgend jaar weer terug halen. Dan zal Huntelaar er ook wel mee stoppen.
1 -1
fc Barcelona_ke
De transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid is rond. Het wordt later dat pas dan duidelijk wordt of Donny van de Beek per direct naar Real Madrid vertrekt of in de zomer van 2020.
0 -1
makaveli
Ajax kan hem denk ik het beste verhuren. denk dat hij momenteel geen of amper nog waarde vertegenwoordigt. 1 jaar goed in het buitenland of hij maakt een paar goals dan gaat het weer omhoog. en als hij z'n oude niveau weer terug zal vinden op wonderbaarlijke wijze dan kan je hem houden.
0 0
JanBiesbos
Gatver, naar dat gare Frankrijk i.p.v. Duitsland, zou die dat zelf echt willen?
0 0
Mikee
Voor Kasper moet je ook niet onderschatten dat Lasse er niet meer bij is. Nu dobbert hij voor mijn gevoel echt een beetje rond in de groep terwijl hij een label 'groot talent' om zijn nek heeft hangen. Iedereen ziet dat hij onderpresteert voor wat hij in potentie kan. Ik hoop voor hem dat hij op een plek komt waar hij dat door blessures ondergesneeuwd talent weer kan etaleren, en hopelijk uiteindelijk ook bij Ajax.
0 0
Michels
Zou het echt super zonde vinden als hij verkocht wordt! Maar als je hem dan toch verkoopt, maak er dan iig een goede deal van: 15M met min 40% doorverkoop én een terugkoopclausule van 20/22,5M ofzo. Anders verhuren... Die jongen is zo belachelijk goed!! Die moet gewoon ff (nou ja, ff...) weer goed in z'n vel komen en dan wordt het alsnog een wereldtopper!
1 -1
MrPink
Horen we nooit meer wat van als hij naar Nice gaat.

En die zaakwaarnemers tegenwoordig, zouden gewoon een vast % moeten krijgen. Geldwolven.
1 0
Ajacied33
Ik zie Dolberg na Nice wel terugkeren naar een FC Kopenhagen of zo, en daar ook gaat stoppen op een hele jonge leeftijd. Puur omdat ik denk dat hij mentaal niet als voetballer gemaakt is. Ik kan het helemaal mis hebben natuurlijk, maar dat is mijn gevoel nu bij Dolberg. Zonde, want het kan best leuk voetballen. Sierlijke voetballer vooral
5 0
ajaxdordtt
Als hij eerste spits wordt bij Nice is hij binnen 2 jaar naar een topclub.
0 0
Bensco
zat hetzelfde te denken. Kunnen we gelijk de discussie sluiten dat Dolberg nooit meer wat zal worden en Ajax zijn hoogtepunt was.
0 0
Gonzalez75
Au revoir Kasper!
0 0
Jan Doedel
Bij Bosz presteerde hij wel en bij ten Hag niet.......toeval of niet?
0 -1
MarcelvTol1971
Schei toch uit met onder Bosz presteerde hij wel. Hoeveel wedstrijden achter elkaar was ie echt op niveau dan ? Paar hele mooie goals gemaakt maar dat was het wel hoor.
Er is iets waar die gozer mee zit, en/of mentaal zit het niet goed.
Dit wordt het niet bij Ajax en waar ie nu naar toe gaat ook niet, let maar op. Die gaat vroeg stoppen en dan komt het eruit.
3 0
de-Ajacied
Verhuren zou veel beter zijn
0 0
Hans Kraay Jr.
Jammer, zie liever een verhuur.
0 0
Adios
Nice.
0 -1
Gronkjaer
Dolberg verkopen is essentieel voor de doorstroom. Op dit moment rendeert Ajax beter met Tadic in de spits en daarnaast maakt Huntelaar een dusdanige indruk dat je die moet gebruiken. Met Traore, Danilho en Brobbey is er voldoende aanstormend talent om volgend jaar aan te kunnen sluiten mocht Huntelaar's rol minder worden.

Dolberg heeft meer dan genoeg wedstrijden gespeeld om te kunnen beoordelen. Hij weet niet te overtuigen en in de huidige situatie waarin Ajax zich bevindt moet je emoties aan de kant zetten en het zakelijke voorop stellen. We kunnen die jongen niet eeuwig bij de hand houden. Dit is wel Ajax, elke andere had allang mogen vertrekken. Hopelijk kan hij elders het tegendeel bewijzen, want hij heeft wel degelijk aangetoond over een geweldig talent te beschikken.
4 0
eros
Benieuwd wat we nog vangen voor Dolberg.
Zou daarna Olmo komen?
0 -1
fc Barcelona_ke
Meer dan 10 miljoen? Dan wordt dolberg duurste aankoop ooit van Nice!
0 0
AjaxDaniel
Dit klinkt misschien als een reach, maar het valt mij op dat Ajax op social media sinds een paar dagen echt veel over Suarez post. Zou er iets achter zitten?
0 -1
lauw
Viel mij ook al op en sinds gisteren volgt Ajax hem ook opeens op Twitter.
0 0
Ajacied33
Ajax achter Suarez? Hahah is toch veel te vroeg ervoor lijkt mij..
0 0
Ajax#1900
Wbt Suarez posten ze gedurende het hele jaar wel dingen. Ik denk ook oprecht dat hij best nog terug komt. Hij blijft het zelf ook maar herhalen. Misschien na dit jaar? Huntelaar opvolgen zeg maar. We staan weer op de kaart en kunnen een mooi salaris bieden. Jan ook direct terug. Kunnen we de leegloop aardig opvangen haha
0 -1
Ajax4xbestevaneuropa
Moet je toch wel minimaal 15 voor kunnen krijgen. Hij lijkt koel, maar neem maar aan dat hij er kapot van is/was dat hij weg gaat bij Ajax. Hij weet dat het beter is voor zijn loopbaan, maar reken maar dat hij zwaar aangeslagen is omdat hij dan definitief niet is geslaagd bij Ajax en via de voordeur weggaat naar een super mooie club. Nu waren de headlines '' Ajax is klaar met dolberg'' en niet'' Half europa aast op dolberg''. Hij zal ook weten dat hij het zelf te weinig heeft laten zien. Hij stelde te vaak teleur, wie het daar niet mee eens is die is een te grote fan van hem. Hij heeft de laatste 1,5 jaar zelden dingen laten zien waarvan je kon zien dat hij echt top is. Geen lekkere schoten tussen de palen, geen acties.Vorig jaar CL liep hij een keer op de keeper af en gleed weg toen hij met link schoot.Dat zijn de momenten, als je dan scoort krijg je veel zelfvertrouwen en groei je. Voor een jonge god als dolberg zien dat een 35 jarige vorig jaar nog de voorkeur kreeg moet pijn doen. Alle ajacieden horen hem het beste te wensen, goede jongen.
3 0
fc Barcelona_ke
Ajax zal onder 10 miljoen euro krijgen voor hem.
1 -6
Ferd
Ga weg troll
1 -8
GvanderK
Weer zo'n simpele ziel
1 -1
markk
Voor 23 miljoen verkopen en dan Olmo of Antony binnen halen.
3 0
hallo1
Pijn van in de buik.

Dat moet je niet willen als voetballiefhebber. Een groot talent dat bij een opportunistisch Frans clubje gaat zitten verpieteren. Ik vind het erg jammer dat Dolberg niet bij Ajax is geslaagd en eerlijk is eerlijk hij heeft ook zelden een reeks van 6/7 wedstrijden gehad dat hij zich kon laten zien. Na een geweldig Europa League jaar, met tussenpozen bijna 2 jaar geblesseerd geweest en vervolgens moeite gehad met het aanhaken op het niveau dat omhoog gegaan was. Het is ook inherent aan het ´nieuwe´ Ajax, je moet er meteen staan. Heeft voordelen voor de club, maar nadelen voor ontwikkeling talenten als Dolberg...
3 -1
JohnnyD
Een zaakwaarnemer die zelf wil cashen? Wat krijgen we nou weer.
2 -1
Jariiii
Ik zou het doodzonde vinden, maar goed, ik heb dan ook een bovengemiddeld zwak voor de persoon Dolberg en blijf ook groot fan van de speler. Hij verraadt nog té vaak zijn klasse, ook recent nog. Ik snap dat het een keer ophoudt met spelers die onder de maat presteren, maar uitzonderingen op de regel zijn er altijd en wat betreft zou die uitzondering bij hem moeten gelden.

Laten we hopen dat Dolberg de strijd bij Ajax aan wil, dat er op de een of andere andere manier toch een knop bij hem omgaat en dat we aan het eind van het seizoen ontzettend blij zijn dat hij toch niet werd verkocht...
2 -2
Matzet
Ik vind het ook een duivels dilemma. Ik ben nog altijd een fan van hem. Soms doet hij dingen wat wereldklasse verraad. Dat had ik ook met Lucas Andersen, waar ik ook nog altijd fan van ben.
Alleen blijft het bij momenten en ik heb werkelijk geen idee waardoor het bij die enkele momenten blijft. Ik ben bang dat hij het op dit moment niet gaat maken.
Wat betreft Lucas Andersen, hij maakt na lange tijd forse stappen bij Aalborg. Is inmiddels aanvoerder en de belangrijkste speler van dat team. Voetballen kon hij al en ik zie hem nog wel een mooie stap maken, want is nog altijd ‘maar’ 24.
4 0
Ferd
Bij Andersen was het vanaf moment 1 duidelijk dat hij een zomeravond speler was. Leuke voetballer maar geen rendement. Dolberg heeft dat wel, alleen zit er ergens een blokkade.

Ik verbaas me dat leverkussen zich niet in de strijd mengt
0 -1
Jariiii
Ja, dat vond ik ook een heel fijne speler (zij het wel minder dan Dolberg), vergelijkbaar inderdaad.
0 0
ReinBurg
Wow hoeveel mensen een bericht van Valentijn Driessen klakkeloos overnemen.....get a life people
1 -4
Renevanrijswijk
Dat is wel nice!
1 -1
CoolRunnings
Off: Schöne scoort voor Genoa uit een vrije trap

https://twitter.com/sitodeigrifoni/status/1162454809842262017?s=19
6 -2
hallo1
Als je dan nu Ziyech alle vrije ballen in de muur ziet schieten...

We missen dat echt wel bij Ajax nu. Iemand die een goede vrije trap kan nemen. Kan iemand daar niet op gaan trainen, want het is onbegrijpelijk dat je Ziyech elke keer achter de bal zet terwijl die nog nooit een vrije trap bij Ajax gescoord heeft.
0 -1
mgtow
Marin heeft ook een prima vrije trap in de poten.
3 0
Schwalbino
Welke wedstrijd?
0 0
boerb
Excuses, moest een like zijn. Die verdomde worstvingertjes ook...
0 0
JordyAjacied
Gaat gewoon ongestoord door met mooie goals maken, wat een legend.
1 -1
JordyAjacied
Zou hem niet verkopen... beter verhuren.
1 -2
Schip
Vond het veelzeggend wat Van der Vaart laatst tijdens Studio Voetbal zei. Namelijk dat hij ook een keer een aanvaring had met zijn zaakwaarnemer en hem daarom aan de kant had gezet. Die had geloof ik ook achter zijn rug om iets extra's gevraagd.

Raiola doet niet anders, maar hij verkoopt het beter.
2 0
AsensioWillemsen
15 miljoen + 40% doorverkoop
1 -1
Rene1990
Dat is idd mooi bedrag blijft een groot talent. Zou mooi zijn als het hem lukt.
0 0
036AFCA97
Dolberg voor paar miljoen weg, die miljoenen gebruiken (plus wat extra) om Olmo te halen, klaar! Traore op de bank bij het eerste, Brobbey in Jong.

Lekker doorselecteren!
1 -2
VIPete
Mee eens. Die Dolberg lijkt het voetballen totaal verleerd. Waar je als voetballer in het veld 90% op gevoel en instinct hoort te doen denkt Dolberg tegenwoordig drie keer na voordat hij iets doet. Of een aantal hele goed sessies met een ervaren sport psycholoog.
0 -4
Bjorn
Franse competitie, gaat hij daar beter worden? Twijfel.
0 0
AsensioWillemsen
Nog altijd top5 competitie van Europa. Weet niet hoe Vieira is met jeugd ontwikkelen. Maar Atal, St Maxim stonden na vorig jaar in interesse van grotere clubs
0 0
Spuit11
Bij Ajax blijven. Worden beide partijen daar beter van? Geen twijfel.
0 0
Ferd
Spuit 11
0 0
Spuit11
Maak van je hart geen moordkuil, beste Ferd.
0 0
Chiesaneres11
Schijnt verkoop Nice te worden(vi) toch Dani Olmo die wel gaat komen als middenvelder??
0 -2
fc Barcelona_ke
denkt niet! Ajax heeft met promes al extra aanvallende optie erbij. traore, lang en Labyad kloppen de deur!
0 -5
MarkGroothuis
Labyad klopt op de deur?
5 0
MSwertz92
Sinterklaas toch ? Wel vroeg.
0 -1
FSideMaluku
Ik denk dat Dolberg het wel best vind waar hij terecht komt. Nu dreigt hij op een tweede plan te geraken en is het vooral zaak dat hij ergens aan spelen toe komt.
0 0
Babangida83
De Franse competitie is nu eenmaal geen lekkere competitie voor een flegmatieke speler. Daar zou zelfs Ajax voor moeten gaan liggen.
3 0
Mokum31
Heeft onze Valentijn nog iets over Olmo?
0 -1
Schwalbino
Wanneer maakt Valentijn nu die transfer naar het buitenland? Als hij echt goed was hadden ze hem allang naar Bild of de Sun gehaald. Misschien eens bellen met Raiola?
6 -1
ajaxwestland09
AZ gaat meedoen met de top 3 haha Valentijn zelfs PSV en Feyenoord gaan afhaken
2 -3
Patrick78
Bij Nice hij is bijna zeker van een basisplaats. Bij Hoffenheim met Kramaric, Szalai, Belfodil en ook Skov hij krijgt een plaats op de bank.
1 0
AsensioWillemsen
Welk geld krijgt een zaakwaarnemer bij een huurdeal? Er is geen transfersom, geen tekengeld en het salaris staat al vast. Wat valt er te onderhandelen
0 -1
Babangida83
Volgens mij een percentage van t salaris.
1 0
gi0vanni
Een zaakwaarnemer krijgt natuurlijk geld om de deal af te ronden. Zo krijgt een speler bij een club tekengeld om een contract te ondertekenen.
0 -1
mvdk
Daarom wil hij hem ook bij Nice...
1 0
VIPete
Ik blijf het zonde vinden, qua talent zit het prima bij die jongen, aannemes, schoten, versnellingen, afronding, ik heb het hem allemaal zien doen, mooi en elegant. Schitterde... Maar het is gewoon echt een dooie lul volgens mij. Zak hooi. Jammer.
4 0
fc Barcelona_ke
ik hoef niet geloven wat valentijn schreef. Dolberg gaat wel naar hoffenheim/leverkseun
1 -3
Vlieske
Begin steeds meer een hekel aan mevrouw dolberg te krijgen. Hij wil gewoon niet.
5 -12
Tinus
Waarom zou je een hekel aan dolberg krijgen. Er is genoeg reden om hem niet goed genoeg te vinden, maar waarom een hekel?
1 -1
Schwalbino
't Is een troll. Doe geen moeite.
2 -1
Labrador
Trollberg ?
2 0
Tinus
Dacht de naam al te herkennen idd
0 -1
Wimmel
Je moet ook vooral Valentijn Diessen geloven.... Alhoewel het wel in jouw doorgaans negatieve comments past natuurlijk.
2 -4