Ajax O17 verliest Future Cup-finale van Juve

FinnDekker, 22-04-2019 om 17:25, 31692 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax O17 heeft de finale van de Future Cup verloren maandag. De leeftijdsgenoten van Juventus waren in de eindstrijd te sterk. In de tweede helft leek een wederopstanding mogelijk na een slechte eerste helft. Maar een goal van Nerayshio Kasanwirjo vanaf elf meter was onvoldoende. Op De Toekomst werd het 2-1 voor de Oude Dame.
 
Al binnen vijf minuten ging het fout bij de Amsterdammers. Ervin Omic schoot van afstand raak achter doelman Calvin Raatsie, die kansloos was. Het eerste wapenfeit van Ajax kwam niet veel later via de voet van Anass Salah-Eddine. Helaas voor de Ajacieden ging de inzet van de verdediger ver over het doel.
 
Nog vervelender was de tweede van Juventus die halverwege de eerste helft viel. Cosimo da Gracia werd goed weggestoken, de spits ging om de doelman van Ajax heen en rondde vervolgens af in een leeg doel. Waar de doelman nog zijn uiterste best deed, schutterde de verdediging behoorlijk. Ajax leek na de tweede tegengoal flink gekrenkt. Voor rust kwam het daardoor niet meer voor het doel van de Italianen.
 
De Ajacieden kwamen uiteindelijk weer in het zadel door een terechte penalty, die door tussenkomst van de VAR werd gegeven. Hands was de aanleiding om de bal op de stip te leggen. Kasanwirjo ging achter de bal staan en faalde niet, al werd de strafschop niet heel lekker ingeschoten. De aansluitingstreffer luidde vervolgens het vroege slotoffensief in van de Amsterdammers.
 
Wat hierbij hielp was de rode kaart die een kwartier voor tijd werd gegeven aan Juve-aanvoerder Michael Brentan. Het betrof zijn tweede gele. Ajax was vanaf dat moment bijna alleen maar op de helft van Juventus te vinden. Maar grote kansen kreeg het niet. Juventus verdedigde voorsprong succesvol en won zodoende de Future Cup

Opstelling Ajax: 

Raatsie; Bonnah, Kasanwirjo, Rensch, Salah-Eddine; Warmerdam (Dirksen 53'), Regeer, De Waal (Sarfo 30'); Pinas (Aksit 30'), Hansen, Ünüvar.

Wissels Ajax:

Dieker, Aksit, Dirksen, Pynadath, Sarfo, Baas.

Opstelling Juventus:

Garofani, Verduci, Dragusin, Riccio, Tongya, Sekulov, Brentan, Abou, De Winter, Omic, Da Gracia.

Wissels Juventus:

Sava, Lamanna, Lipari, Riccardo, Spina, Sterrantino, Zanchetta, Miretti.

Doelpunten:

1-0 Omic (5')
2-0 Da Gracia (23')
2-1 Kasanwirjo pen. (35')

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
thevinz1976
Vergeet niet dat er een paar jongens van 15 meedoen die 5 wedstrijden in 3 dagen alles hebben gespeeld en spelen oa tegen gasten van 1.90m van 17 die alles lekker wegkoppen, mag je daar van verwachten dat die het tactisch even omzetten en er doorheen voetballen? Die lange ballen en voorzetten waren niet handig maar dat zal toch wel een opdracht van de trainer zijn geweest en zo niet zal die trainer toch wel ingrijpen?

Er zitten echt wel grote talenten tussen en zullen zeker 5 man het eerste team halen van een topclub in Nederland.
Valt me op dat weinig mensen Bonnah noemen, die is ook pas 15 en hersteld zoveel ballen en dat doet Regeer ook (tevens 15) en spelen beiden in het algemeen voorwaards en nogmaals herstellen zoveel door de bal weer af te geven die de creatieve mensen voorin kwijt raken. Zonder dit soort voetballers heb je geen balans in je team, met 11 Messi’a win je ook niet alles. Zal toch niet zo zijn dat die trainers er niks van snappen en altijd deze gasten opstellen en niet wisselen?
2 0
AFCAdam
Unuvar, Rensch en Salah-Eddine de beteren dit FC editie.
Een zieke Unuvar afbranden op AS, die bij alle Ajax doelpunten was betrokken (2goals. 2 assists).. ik ga ervan uit dat we op AS met nieuwkomers te maken hebben die ons jeugd niet volgt
12 0
mvdk
Nee, dat zijn de beroepszuurpruimen. Walgelijke mensen.
4 0
jeugdvolger
Een zieke Unuvar, die hele week vooraf aan toernooi plat heeft gelegen, het team de finale in heeft geloosd.. kan er opeens niks van. Kunnen deze mensen zich even na laten kijken aub.
8 0
Dexy
Precies dit
1 0
NouriVandeBeek
Rensch vond ik prima deze Future Cup. Qua talent liet hij Kasanwirjo wel een beetje in zijn schaduw staan. Devyne Rensch heeft heel veel eigenschappen om een goede verdediger te worden. Sterk, snel en kan met beide voeten opbouwen. Zijn focus en nonchalance moeten nog wel beter. Heeft nog wel slaapmomenten.
1 0
oudzuid2
beter dan andersom denk ik maar..
0 0
Bjorn
Ik heb alleen maar lange ballen gezien tijdens de finale.
4 0
de_pitbull
3x is scheepsrecht zullen we maar zeggen :)
1 0
Dexy
Erg teleurgesteld in Vos, met name over de tactiek in de finale. Waarom in hemelsnaam lange ballen gaan spelen, terwijl je nul lengte in het elftal hebt... Onbegrijpelijk, nog buiten het feit dat lange ballen een Ajax-onwaardig spelplan is. Verder snap ik bepaalde keuzes van Vos niet. Waarom wordt Pynadath (hoe uit vorm hij dit seizoen ook is) niet opgesteld? Waarom staat Regeer nog op het middenveld? Je kunt daar veel beter Unuvar neerzetten, is veel beter voor het combinatievoetbal en dan krijgen Warmerdam en De Waal ook veel meer afspeelmogelijkheden. En waar is Beelen ineens gebleven? Speelde heel behoorlijk op de eerste dag van de Future Cup, maar moest het gisteren alleen maar met een plek op de bank doen en is er vandaag zelfs helemaal niet meer bij. Iemand die mij een update kan geven over Beelen, is hij soms geblesseerd ofzo? Anders is het echt onbegrijpelijk dat hij er niet bij is geweest op de finaledag.

Natuurlijk is het zo dat deze lichting feitelijk door zijn eigen succes al flink afgeroomd is. Zo is Gravenberch al vervroegd doorgeschoven, die heeft een behoorlijk gat achtergelaten. En Hoogewerf en Taylor raakten beide al vroeg in het toernooi geblesseerd, toch twee sterkhouders van respectievelijk O17 en O19 en ook twee die een goede klik op het veld hebben met Unuvar. Allemaal waar. Maar dan nog vind ik dat er op sommige momenten betere tactische keuzes gemaakt moeten worden. Vooral het opportunistische lange-ballen spel van de finale vind ik echt onverkoopbaar naar het Ajax-publiek toe. Ga dan over de grond proberen te combineren, juist datgene waar Ajax zo goed in is. Dit was echt kansloos.

Edit: Onbegrijpelijk dat er nu ineens allemaal reacties binnenkomen in de trant van "Unuvar stelt teleur", "Unuvar gaat Ajax 1 nooit halen". Dan snap je er echt helemaal niets van. Was tot aan de finale bij ieder doelpunt van Ajax betrokken, wat wil je nog meer... Ja, hij speelde kut in de finale, maar dat had meer te maken met het gebrek aan combinatiespel en dynamiek op het middenveld. En daar is Vos voor verantwoordelijk. Hij kiest ervoor om lange ballen te gaan pompen in de 2e helft, hij kiest ervoor om een non-voetballer (Regeer) als half neer te zetten.
9 -2
Babangida83
Zit net een interview van Ouali te lezen dat t winnen niet telt, enkel de doorstroming naar het eerste. Ik leid daar uit af dat ze bij het eerste dus meer lange ballen willen.
0 0
wolterx
Pynadath is niet fit, heeft speciaal wedstrijdschema omdat hij nog herstellende is van blessure. Traint ook nog niet volledig, althans, volgens hemzelf. Beelen was er vandaag niet bij, geen idee of dat ook door blessure kwam zoals bij Hoogewerf (liep met verband rond knie rond vandaag) en Taylor (afgeplakte kuit) maar was vandaag niet inzetbaar.
0 0
Dexy
@wolterx: Thanks voor de informatie over Pynadath, wist ik niet.

Het heeft Ajax deze F.C. inderdaad niet meegezeten wat betreft blessures.

Maar ben jij het met mij eens dat Regeer als middenvelder in de toekomst niet meer kan? Prima dat hij daar nu voorlopig aan zijn zwakke punten (passing en positioneren) kan werken, maar voor het combinatievoetbal is het echt funest als hij in Jong Ajax of Ajax 1 nog steeds als half speelt.
3 0
wolterx
Vond hem vandaag goed afgestemd op Salah-Edinne die iets meer vrijheid kreeg erdoor. Beste middenvelder vond ik Warmerdam vandaag, tegen Anderlecht speelde hij een sterke pot en tegen Juventus minst slechte op het middenveld bij Ajax. Regeer is niet mijn type middenvelder maar is wel enorm nuttig voor het team en als coach fijn erbij te hebben omdat hij meerdere rollen in kan vullen. Alleen niet die van spelverdeler.
0 0
Dexy
Nee precies, maar in die rol wordt hij wel een beetje gedwongen op de plek waar hij nu staat. Als half kom je nu eenmaal veel in situaties dat je het spel moet maken, je moet aanbieden, doorbewegen et cetera. En juist daar is hij - zoals je zegt - niet sterk in.

Nogmaals, alleen maar goed dat hij op die positie nu aan zijn zwakke aspecten als passing/positionering kan werken (als dat tenminste de achterliggende gedachte van Ajax is om hem daar neer te zetten). Maar zijn toekomst heeft hij toch echt als CV en niet als middenvelder.
1 0
trodat4030
Ben het met jullie beiden eens betreffende Regeer, echter was dit tactisch nodig. Vos wilde overduidelijk dat de meeste aanvallen over links gingen, ofwel via Naci, dan wel via Salah-Eddine, Regeer moest daar voor de controle zorgen op die flank, dat was heel bewust zo gedaan. Vooral tegen Anderlecht ging nagenoeg niks over rechts, Bonnah stond bijna de hele wedstrijd halverwege de helft van Anderlecht en vogelvrij, maar Ajax bleef het over links proberen. Regeer is een type die je met een opdracht het veld in kan sturen, net zoals vd Beek, De Wit of Ekkelenkamp dat goed kunnen. Jongens als Naci, Nouri, Frenkie en dergelijken, dat zijn meer intuïtieve spelers die t van ingevingen moeten hebben. Daarom stond Regeer er telkens in, die had een opdracht.

Verder ben ik bang dat we types als Regeer juist steeds vaker terug gaan zien. Ajax zoekt er zelfs bewust naar, zo is Regeer ook in de opleiding gekomen, is Donny enigszins omgevormd sinds dit seizoen, krijgen De Wit en Ekkelenkamp geregeld hun kansen en is Siem nog steeds een held in de ogen van sommige fans en binnen de club. De ouderwetse creatieve tienen verdwijnen steeds meer naar de flanken en het zijn de buitenspelers die op de backposities staan. De ouderwetse backs zijn vooral de type voetballers die dus uit het voetbal verdwijnen. Persoonlijk ben ik blij met de rol die Regeer heeft vervuld deze dagen, hij was nuttig, als 10 en zelfs als vleugelaanvaller heb ik hem ook zien spelen dit seizoen en dit past imo het best bij heb, met afstand.
0 -1
Beer
Wat een gefoeter soms op deze jongens. Ze zijn gemiddeld 16 jaar of zoiets. Het zijn nog kinderen. Laat ze lekker voetballen.
3 -2
Ruff Rhythim
Ja je bent behoorlijk zwakbegaafd als je jochies van 16 vanachter je toetsenbordje gaat afslachten...
2 0
markk
Dat noemen ze Fortnite.
0 0
NouriVandeBeek
In 3.2.1... ongenuanceerde reacties over spelers gebaseerd op één weekend. Oh wacht. Die staan er al gelukkig. Jaarlijkse traditie bij de Future Cup. Mensen die heel het jaar de individuele prestaties niet gevolgd hebben, maar nu weten ze het allemaal.
6 0
PuurGeluk
Bedankt. Irriteer me er ook aan. Het enige wat ik kan zeggen: zo goed heb ik nooit kunnen voetballen haha.
1 0
Aad82
We missen zo'n afmaker als die spits van Anderlecht in onze jeugdopleiding.
1 -1
niquedegraaff
Schandalig dat er gewoon Nederlands wordt gesproken op een internationaal toernooi.
3 -4
Jelephi
Ik zou een klacht indienen meid
1 -2
niquedegraaff
Is gewoon onbeschoft. Punt.
2 -3
Jelephi
Joh het zonnetje schijnt. Waar je je al niet druk om maakt
0 -1
altijdwelwat
Matige editie ook voor wat betreft de andere ploegen. Ik vond vooral dat er weinig spelintelligentie, en kwaliteit aan de bal in deze ploeg zit.
3 0
Jelephi
Zullen we de DJ op de toekomst vooral daar laten
4 0
trodat4030
Nee, neem aub mee! Dan kan ik mn oordoppen misschien eens thuislaten als ik naar DT ga.
0 0
niquedegraaff
De muziek keuze bij het uitreiken.. Wat een tering herrie
3 0
NouriVandeBeek
Ajax had zelf de vorm in de finale ook niet, maar er is effectief maar 20 minuten gevoetbald. Belachelijk veel VAR momenten en overtredingen van Juventus. Die nummer 8 heeft er na zijn gele kaart nog 8 gemaakt.

Volgende editie moet ook even de VAR tegen het licht gehouden worden. Alleen bij die handsbal was je 4 minuten kwijt. Die kreeg je niet terug. Gedurende het toernooi was er ook te veel interactie tussen de scheids en de VAR.
6 0
Sampaoli
Jammer dat Vos er voor koos om lange ballen te gaan pompen. Normaal gesproken doet hij dat niet en het is ook nergens voor nodig. Team was gehavend en vermoeid, maar ben erg positief gestemd over dit Ajax. Juventus lag alleen maar op de grond en verdedigde met man en macht, scheidsrechter had daar geen antwoord op met als toppunt 1(!) minuut extra.

Zaterdag vielen Bonnah en Kasanwirjo mij tegen, maar zij hebben zich goed herpakt. Regeer is niet populair op AS maar ik ben enorm te spreken over hem. Van Warmerdam verwacht ik veel meer, vond hem erg matig. O17 van dit jaar is oke, maar heeft te weinig toppers. Daar moeten er nog een paar bij en daar is Ajax ook mee bezig (Rasmussen, Martha, Hillen).
4 0
robinozzi
Praat Engels joh
0 0
niquedegraaff
Oef, geen hond meer aanwezig..
0 0
JesseMKB33
Mag aannemen dat ze zo'n verschrikkelijke schijt club nooit meer uitnodigen. Vraag me ook af waarom ze ze überhaupt hebben uitgenodigd. Atletico, PSG en Juventus wat een kut clubs. Waarom geen United, Liverpool, Barcelona, Bayern of Dortmund? Echt de slechtste Future Cup die ik ooit heb gezien.
2 0
Remark
Wel verloren van die 'schijtclub'...
0 0
Onpartijdig
Het is niet zo dat je zomaar iedere ploeg kan krijgen. Barcelona erbij is altijd wel leuk trouwens ja
0 0
JesseMKB33
Ik denk dat de meeste ploegen heel graag willen komen, Future Cup staat toch vrij hoog aangeschreven. Vind het dit jaar echt tegenvallen tov vorige jaren.
0 0
Onpartijdig
Vooral Dave Vos is me enorm tegengevallen. Ik zal de spelers verder niet afvallen, aangezien dit eigenlijk pas de eerste wedstrijden zijn dat ik ze echt zie.

Ik vond die Rensch en Kasanwirjo wel wat hebben trouwens. Ook bij Salah Eddine kon je zien waarom hij al het gehele seizoen bij O19 zit.

Die goal tune was trouwens wel echt vreselijk
1 -1
DonQ
Inderdaad. Ik had altijd best een hoge pet op van Vos, maar die is mij vies tegengevallen dit toernooi.
1 -1
Aad82
Leek wel fucking TOP Oss waar ik naar keek. Alleen maar lange ballen naar voren. Waar waren die normale combinaties? Wat is dit? WTF??
2 -4
Jelephi
Als 82 jouw geboortejaar is moet je je echt na laten kijken.
1 -2
Aad82
Zeg eerlijk, dit is toch niet normaal? Dit was geen Ajax en dan krijg ik meteen pijn in mijn hart.
3 -2
Jelephi
Heb je überhaupt wel gezien over wie ze niet konden beschikken? Taylor hoogewerf en Beelen geblesseerd. Ook pynadath was niet fit. Het alternatief zijn lopers en werkers, daar kan je niet het voetbal mee spelen wat we graag willen.

Ik vind het een brevet van onvermogen van Vos dat hij niet ingrijpt. Ruim 30 minuten heb ik naar lange peren naar voren gekeken zonder aanspeelpunt.
1 0
iammike
Nouja liever de future cup verliezen dan de CL kwartfinale zullen we maar zeggen.
1 0
RaynoFischer
Mensen die Unuvar op basis van dit potje overhyped noemen neem ik niet meer sereius hoor....
4 -2
marrene
Van Unuvar wordt vaak gezegd dat hij net zoveel talent heeft als Appie had, maar daar kan hij echt niet aan tippen.
Toernooi in het algemeen heel middelmatig. AJAX miste nogal wat spelers. Zelfs Gravenberch had hier nog kunnen spelen.
Neemt niet weg dat ik weinig leuke wedstrijden heb gezien. Wat mij betreft mogen ze Anderlecht ook eens overslaan. Wordt allemaal teveel van hetzelfde.
1 -2
JesseMKB33
Dat Juventus kan er ook vrij weinig van. Leuk voor die spelers natuurlijk, maar zouden die trainers of hoofd jeugdopleiding hier nou echt blij mee zijn. Hebben echt werkelijk waar geen idee van opleiden in Italië. Niet voor niks natuurlijk dat een groot voetbal land als Italië met 5 keer zoveel inwoners als Nederland echt vrij weinig talent heeft.
0 -1
Jelephi
Zonder taylor en hoogewerf... dat scheelt een slok op een borrel. Unuvar niet in goede doen vandaag. Dan stokt de motor al gauw als je creativiteit van dit middenveld af moet komen.

Al met al een matige future cup van niet bijster hoog niveau.
3 0
ajaxminimax
1minuut? Een schande. Voor de rest wat een schijtploeg dat juve.. scheids moest veel meer optreden
2 -1
HsvHoek
Wel weer typisch Ajax om in een finale niet thuis te geven in ieder geval. Lijkt me een mentaliteitskwestie door heel de club, hopelijk kan het 1e elftal dit nu eindelijk wel eens.
4 -2
Onpartijdig
Hoezo is dat "typisch" volgens jou?
0 0
AFCA_OneLove
Of typisch juve om met zon anti voetbal een finale te gaan spelen
1 -1
HsvHoek
Ja oké maar die doen al jarenlang niks anders dus met het accent op de verdediging.
0 -1
Afcatobias
1 minuut extra tijd? Ik dacht meer aan 10 minuten... Wat een slechte scheids zeg, nummer 8 van juve had rood moeten hebben en hij laat elke speler van juve tijdrekken om dan maar 1 minuut extra te geven. Echt heel slecht!
1 -1
Aad82
Wat een KUT lichting dit. Gadverdamme. Geen een normale combinatie!

Unuvar was dramatisch slecht.
3 -12
DonQ
Die tweede helft was niet representatief voor dit elftal. Dat werd duidelijk opgedrongen vanaf de bank met de positiewisseling van Kasanwirjo. Verder had ajax met veel blessures te maken (beelen, Taylor, hoogerwerf). Dat scheelt veel in voetballend vermogen
Even rustig nadenken en analyseren voor je weer in de rondte schreeuwt.
0 0
Sampaoli
Doe even normaal man, mafkees. Je volgt de jeugd uiteraard niet, kan gebeuren, maar reageer dan gewoon niet.
4 0
3*stars*3
Kutlichtig terwijl er 2/3 spelers geblesseerd waren en een paar al zijn doorgeschoven naar -19 en zelfs jong Ajax?
Denk eens ff logisch na man.
Gister was je er ook gelijk bij om te zeiken, na nederlaag tegen die Japanners.
Wat zei je na die pot tegen Anderlecht?
Hoop niet dat 82 jouw geboortejaar is...
2 -2
Aad82
Kijk naar hoe ze voetbalden gap. Was niet om aan te zien.
1 -2
3*stars*3
Waarom ga je niet in op mijn punt over de geblesseerden en spelers die zijn doorgeschoven?
Gravenberch zou bijv nog mee kunnen doen.

-17 staat in de competitie trouwens 1e en gaf PSV laatst in Eindhoven er nog van langs met 1-4.
Gewoon een jonge groep met prima talenten.
0 0
ajaxminimax
Valt nog wel mee hoor, dit toernooi was gewoon niet best..
0 0
Ajaxfan16
Ja trek een conclusie na een future cup, ipv dat je ze het hele seizoen volgt.
3 -3
Stibba020
Ze spelen het hele seizoen al matig..
0 -1
mallerd
Lijkt PSV wel met al die kansloze lange ballen naar voren.
1 -3
Woodenshoe
Echt he, maar dan zonder een Luuk de Jong, hoe verzin je het...
1 0
Mikey Stormram
Niet dat Juventus nou zo goed was maar wat stelde dit Ajax teleur zeg... Gelukkig dat het eerste het beter deed tegen Ronaldo & Co
2 0
Ajaxfan16
Die vent heeft 2 minuten naar dat beeldscherm zitten staren en dan 1 minuut er bij trekken.
4 0
Mözil
Wat is dit dan? 1 minuut terwijl er minimaal 5 bij het var moment en 3 bij die keeper bij hadden gemoeten
4 0
Stibba020
Naja ze verdienen ook niet. Maakt ook niet uit.
1 0
RayJordaan
Naci was vorige Future cup echt stukken beter, weliswaar had hij ook veel betere spelers om zich heen maar toch
4 0
DaishRedan
Ik begrijp het niet. Tegen Anderlecht deden jullie Ünuvar zo ophemelen dat hij nu in Ajax 1 moet, maar nu hij in de finale minder speelt is hij opeens veel minder. Alhoewel hij vorig jaar wel beter was idd
0 -1
RayJordaan
Wie is jullie? Ik iig niet hoor..
1 -1
AjaxBaggio
Geen blessuretijd ? Hoe dan...
0 0
Ajax_33
1 minuut extra tijd?????
0 0
niquedegraaff
Rare scheidsrechter
2 0
FWAjacied
Haha 1 minuut extra.
3 0
RayJordaan
Opbouw en combinatie spel is echt drama
0 0
Erik1966
mooie rugby wedstrijd
0 0
Ajax0317
Geen uitgespeelde kans
0 0
AjaxBaggio
Unuvar heeft veel potentie. Maar wordt een beetje overhyped.
Maar moeten niet vergeten dat hij pas 15 is.

Laat die jongen gewoon lekker ballen. Volgend seizoen wat minuten maken bij Jong. En dan zullen we vanzelf wel zien of hij 1 gaat halen.
3 -1
DonQ
Deze future cup valt me vies tegen. De slechtste qua niveau in jaren. Met name een gebrek aan technisch vernuft en voetballend vermogen. Ajax helaas met veel geblesseerden te maken dus die hebben nog een excuus. Juventus is technisch helemaal niks, die hadden vorig jaar een mooier elftal.
Tot slot zit ik al de hele tweede helft naar de kansloze van der hoorn variant te kijken. Heeft toch niks met voetbal te maken, zeker niet des ajax.
7 0
RayJordaan
Wat een tactiek, vanaf minuut 40 alles naar voren rammen terwijl er 0 lengte is..
2 -1
HsvHoek
Ik zie natuurlijk bijna niks van deze onder 17 maar ben al een paar wedstrijden op Unuvar aan het letten, maar eerlijk is eerlijk ik zie niks speciaals.
Misschien dat de vaste volgers van dit team een beter beeld hebben maar ik zie in hem geen speler die over 2 a 3 jaar in het eerste speelt.
3 -4
RaynoFischer
Jij kijkt duidelijk alleen dit toernooi...
Een goeie speler heeft ook goeie spelers om zich heen nodig, Cristiano Ronaldo en Messi zouden ook matig zijn bij Fc Emmen :P
0 0
HsvHoek
Dat zeg ik toch ook.....
0 0
RaynoFischer
Dan kan je ook niet over hem oordelen
0 0
HsvHoek
Misschien, maar je hoort/leest altijd van die verhalen over hem en dan verwacht je ook iets te zien. Zowel de halve finale als deze finale was hij onzichtbaar en dat vind ik gewoon jammer.
0 -1
RaynoFischer
Halve finale 2 assists, erg onzichtbaar idd
Bij 4 van de 5 Ajax doelpunten betrokken dit tooernooi
0 0
Jelephi
Dat je teleurgesteld bent is begrijpelijk maar zegt helemaal niets over het talent van unuvar.
0 0
Jelephi
Beoordeel dan ook geen spelers als je alleen vandaag zit te kijken.
0 0
falonso
In de andere wedstrijden zag je zn talent wel vond ik, je kan niet verwachten dat hij alles zelf doet natuurlijk. Maar wel jammer dat het er tot nu toe niet echt uitkomt in de finale
1 0
Jelephi
Dan moet je gewoon je mond houden als je überhaupt een speer beoordeelt op 1 wedstrijd.
3 0
Stibba020
Echt een hele matige lichting is dit..
2 -3
DonQ
Neen, een coach die deze cup matige beslissingen maakte en geblesseerde/doorgeschoven mensen.
0 0
FWAjacied
Lekker Van Bommelen langs de zijlijn. Goed antwoord van de grens.
2 0
robinozzi
Klaar nu
0 -1
Toon meer reacties