Ajax O19 geeft met grote zege goede voorbeeld

BartVeenstra, 19-09-2018 om 15:50, 44904 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O19 heeft zonder enige moeite gewonnen van AEK Athene in de Youth League. Op Sportpark De Toekomst werd het dankzij treffers van Nicolas Kühn, Ché Nunnely, Victor Jensen, Sontje Hansen, Sergino Dest en Naci Ünüvar liefst 6-0. Daarmee gaven de jongelingen het perfecte voorbeeld voor het eerste elftal dat later op woensdagavond aantreedt tegen AEK Athene in de Champions League.

Al na zes minuten wist Ajax O19 op voorsprong te komen. Jurgen Ekkelenkamp kwam door, speelde Kühn in, waarna de Duitser vlak voor de Griekse keeper niet faalde en de bal beheerst binnen kon schieten. De jonge Amsterdammers hadden vervolgens de controle over het spel en nog binnen het halfuur kwam men op 2-0. Een lange bal van doelman Issam El Maach werd door een AEK-verdediger doorgekopt, waarna Nunnely de bal uit de lucht in één keer prachtig in het doel schoot.

Ajax ging vrolijk door en nadat het via Brian Brobbey al bijna op 3-0 kwam - de spits speelde de bal net iets te ver voor zich uit - was het niet veel later wel opnieuw raak. Liam van Gelderen werd door Nunnely de diepte ingestuurd, de rechtsback gaf vervolgens voor, waarna Jensen van dichtbij kon binnen tikken.

Aan de andere kant gaf Ajax nauwelijks kansen weg. Pas na een minuut of veertig wist de Griekse spits Christopoulos zichzelf vrij te spelen, waarna hij hard richting het Ajax-doel schoot. Doelman Issam El Maach kon met een prima redding echter een tegentreffer voorkomen. Nog voor rust had Ajax de kans om via Brian Brobbey op 4-0 te komen. De spits nam de bal goed mee, wilde vervolgens langs de keeper, maar moest toezien dat AEK-keeper Gkinis de bal voor zijn voeten kon wegtikken.

Na ongeveer tien minuten spelen in de tweede helft kreeg Ekkelenkamp de kans om de score nog verder uit te breiden. De middenvelder nam een voorzet geweldig mee met de hak, maar zijn schot ging vervolgens rakelings over. Toch kon de 4-0 gezien het spelbeeld niet uitblijven. Van Gelderen werd opnieuw de diepte ingestuurd, waarna Kühn werd gevonden. De Duitser legde vervolgens breed, waarna invaller Hansen van dichtbij kon binnen tikken.

Twee minuten later was het opnieuw raak en opnieuw was het een invaller die scoorde. AEK-keeper Gkinis tastte behoorlijk mis, waardoor invaller Dest kon profiteren en zodoende voor 5-0 kon zorgen. Uit de volgende aanval dacht Kühn nogmaals te kunnen scoren, maar het schot van de Duitser kon door Gkinis over het doel getikt worden.

In de slotfase paste trainer John Heitinga nog meer wissels toe, waarbij hij onder meer Ünüvar (15) zijn debuut liet maken in de Youth League. De vijftienjarige middenvelder is de op vier na jongste speler ooit in het jeugdtoernooi. Daar bleef het echter niet bij voor het talent. Nadat Jensen - hij werd met een heerlijke steekpass diep gestuurd door Ünüvar -  werd gevloerd door Gkinis mocht Ünüvar aanleggen voor een penalty. De middenvelder faalde niet, scoorde de 6-0 en daarmee is hij de jongste doelpuntenmaker ooit in de Youth League. Opvallend: hij volgt daarmee Ajacied Ryan Gravenberch op.

In het restant van de wedstrijd kreeg Ajax nog enkele kansjes, maar gescoord werd er niet meer. Het andere duel in deze groep tussen Benfica en Bayern München eindigde in een 3-0 zege voor de Portugezen.

Opstelling Ajax O19: El Maach; Van Gelderen, J. Timber, Botman (Douglas 72'), Kemper; Ekkelenkamp, Q. Timber (Abid 72'), Jensen; Nunnely (Dest 66'), Brobbey (Hansen 61'), Kühn (Ünüvar 72').
Wissels Ajax O19:
Reiziger, Douglas, Musampa, Dest, Abid, Hansen, Ünüvar.

Opstelling AEK Athene O19:
Gkinis; Stamoulis, Bousis, Tsivelekidis, Malissovas (Pozatzidis 46'); Tampas, Bogdani (Petousis 65'), Mpotos; Sardelis (Tselios 36'), Christopoulos, Machairas.
Wissels AEK Athene O19:
Tafas, Pozatzidis, Markou, Tselios, Petousis, Patrinos, Karavidas.

Doelpunten:
1-0 Nicolas Kühn (6')
2-0 Ché Nunnely (26')
3-0 Victor Jensen (34')
4-0 Sontje Hansen (65')
5-0 Sergino Dest (67')
6-0 Naci Ünüvar (84')

Bijzonderheden:
- Ajax O19-trainer John Heitinga heeft ervoor gekozen om meerdere spelers uit Jong Ajax te selecteren. Onder hen onder meer Sven Botman en Jurgen Ekkelenkamp. Bekijk hier de volledige selectie.
- Ajax speelt eindelijk weer in de Champions League en dat is een goede reden om erbij te lopen als een echte Champions League-fanaat! Bestel je CL-artikelen hier!

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-B93
Pff 15 jaar en dan al bij O19 meedoen. Ongekend hoor
0 0
KevinDurant
hoe speelde brobbey?
0 0
Bjorn
Kolere wat waren die gasten slecht. Blunder op blunder.
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Het eerste moet die grieken vanavond gewoon bij hun strot pakken vanaf minuut 1, en niet meer loslaten. Athene speelde +10 jaar terug voor het laatst CL, geloof dat Ajax van de 100 CL wedstrijden er 40 wist te winnen, dus een winstpercentage van 40% hoogste van alle NL'se clubs. Van de 7 wedstrijden met grieken verloor AJax nog nooit en Ajax verloor maar 1 keer in de laatste 6 CL thuiswedstrijden.
In Johan's Arena, op weg naar nieuwe Europese glorie voor Ajax. Toen bekend werd dat de Arena zijn naam zou krijgen speelde Ajax daarna tegen Lyon, 4-1 Cruijff's cijfers en een onvergetelijke sfeer.
0 0
Figo
Verleden telt niet. Hebben we niks meer aan.
1 0
AjaxGLM
Interessant middenveld over paar jaar in Ajax 1 zeg. Gravenberch, Unuvar,, Benieuw wie ze gaat aanvullen
3 0
AFCA.
Eiting
1 0
PuurGeluk
Wsl Schone;)
6 0
3*stars*3
Haha still going strong!
0 0
EzraAjax95
Lekker boys! Nu Ajax 1 nog lekker winnen vanavond!
0 0
EenflinkeKluiv
Lekkere overwinning! Kuhn speelde heerlijk en leuk dat Naci en Sontje er één inprikten. Ekkelenkamp was wel erg zwak hoor. Laag tempo, niet secuur met pasen. Had wel iets meer van hem verwacht als Jong Ajax speler.
3 -4
Minsc
Was inderdaad secuurder met pinksteren.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Die Dest kan wel panklare voorzetten geven, zeg. Een speler die zich momenteel erg goed ontwikkelt!
4 0
DonQ
Goede speler inderdaad. Als hij zijn ontwikkeling voortzet wordt het een topback voor Ajax.
1 0
hakkietjakkie
Zwaarbevochte overwinning!
2 0
Bobbaasje
Wie is die kale man naast Johnny Heitinga?
0 0
trodat4030
Youri Rose.
2 0
RaynoFischer
Naci Unuvar is een baas :)
6 0
Ozymandias
Abid maakt ook steeds een leuke indruk als aanjager met voetballend vermogen. Ik wil volgende Youth League wedstrijd een middenveld met Abid, Timber en Jensen (op '10') zien. In de competitie wedstrijden kan Unuvar dan in plaats van Jensen op '10' spelen.
2 -1
trodat4030
Ik zie ze liever ‘gewoon’ met de punt naar achter en zie (veel) liever Taylor ipv Timber. Maar Abid is een leuke speler idd. Was tegen Inter in de voorbereiding echt heel goed, maar een wedstrijd later wel een heel stuk minder.
5 0
Ozymandias
Ik zie op het middenveld juist meer in Timber dan in Taylor. De eerste koppelt kwaliteiten als aanjager aan opbouwende kwaliteiten. Hetzelfde geld voor Abid. Ik zou Taylor tijdelijk als linksback gebruiken. Al hoewel ook Abid als linksback kan spelen met Taylor als middenvelder. Misschien kan Heitinga dat per wedstrijd afwisselen en kijken wat het beste uitpakt.
0 -2
trodat4030
Taylor als linksback? Hoe krijg je dat verzonnen? Zet je El Maach ook in de spits omdat ie groot en sterk is? Die linker van Taylor maakt hem geen back.. Ik vind Taylor qua potentie echt 2 klasses beter dan Timber, als middenvelder welteverstaan. Abid als linksback lijkt me ook verre van ideaal. Ik zou daar gewoon een linksback neerzetten. Bakker, Kemper of Douglas. Misschien Salah-Eddine als die er aan toe is, maar Taylor zou werkelijk nooit in me opkomen.
3 -1
Champy
Taylor was toch linksback in de D en Etjes en afwisselend centraal achterin.

Zo gek vind ik het niet.
Na de afgelopen 10 jaren kan je toch concluderen dat vaste verdedigers in de jeugd geen goede backs worden in het eerste.
2 0
trodat4030
Ik geloof je op je woord, ik ken hem vanaf de C en uitsluitend als LCV en middenvelder. Ik vind hem op het middenveld wel echt 1 van de grootste talenten en hij zou bij mijn altijd in de basis staan op die positie (6 of linkshalf). Voor de back vind ik hem vooral niet lichtvoetig genoeg (meer?).
0 0
Champy
Ajax zal in de komende jaren steeds meer goede middenvelders krijgen vanuit de jeugd.
Lijkt me voor hem niet onverstandigheid ervaring op te doen op verschillende posities. De concurrentie gaat moordend worden.
0 0
Ozymandias
Ik heb het over de competitie wedstrijden. Kemper en Bakker zijn dan niet beschikbaar en Douglas vind ik geen groot talent. Aangezien er weinig ruimte op het middenveld is zou ik een speler die als linksback kan spelen daar gebruiken. Ik denk dat het voor Taylor's ontwikkeling goed zou zijn als hij een tijdje als linksback speelt. Misschien leert hij dan net als Sinkgraven en Mazraoui een bepaalde felheid aan die hij nu nog mist in zijn spel.
1 0
trodat4030
Ik zou gewoon ruimte voor hem maken. Dan maar geen Quinten, maar das mijn mening. Als back lijkt hij me totaal niet geschikt. Ben ook niet weg van Douglas hoor, dat zeg ik verder niet, maar ik zou Taylor gewoon op t middenveld zetten. Daarnaast mist hij in mijn ogen ook echt geen felheid.
0 0
DonQ
Ik vind dat Timber wel veel breed speelt. Middenveld liep stroef vandaag, ik zie liever een betere voetballer op 6.
3 0
Ozymandias
Ik vind Timber dan ook niet geschikt als '6'. Hij is meer een rechtermiddenvelder in een systeem met een '10'. Van de selectie van de A1/o19 vind ik alleen Llansana geschikt voor de '6' positie. Abid lijkt me ook niet echt een '6' maar over hem kan ik nog niet definitief oordelen.
0 0
DonQ
Eens, dat vind ik een zeer goede speler voor die positie. Enig idee waarom hij er vandaag niet bij was?
0 0
Ozymandias
Geen idee.
0 0
trodat4030
Llansana liep zaterdag nog op 1 schoen en 1 sok en op krukken. Die zal nog wel geblesseerd zijn. Wel een heel fijne speler ook, heeft qua stijl wel veel gemeen met de jongere Ian Beelen (u17), waar ik ook erg gecharmeerd van ben.
1 0
***1900***
Wat is het toch heerlijk om Ajacied te zijn :)
7 -1
AjaxGLM
En dan ook nog scoren
3 0
AjaxGLM
Unuvar toont in 1 actie meer potentie dan de rest in 80 minuten
7 0
Aspers73
Ja, buitencategorie. Speelt op zijn 16e of 17e in het eerste.
2 0
de_pitbull
Mooi man 5 verschillende doelpuntenmakers. En ook mooi voor Unuvar, YL op z'n 15e. Hoop dat hij lang blijft.
5 0
Vincenzo3
Als ik Kuhn zie moet ik telkens aan Reuser denken.
Hebben beetje dezelfde koppies
6 0
AFCAjax
mogen ze hier zo vaak wisselen als ze willen?
1 0
trodat4030
Nee.
0 0
Sampaoli
Hoe vaak mag je wisselen dan? 4 maal?
0 0
trodat4030
Volgens mij 5 spelers, maar niet meer dan op 3 momenten.
0 0
AFCA.
Ik dacht dat Dest een rechtsback was?
1 0
trodat4030
Is hij ook, maar we hebben (veel) meer backs dan wingers en Dest heeft een goede dribbel en verdedigd van nature (natuurlijk) veel beter mee dan een ‘echte’ vleugelspeler.
4 0
marrene
Vind hem een prima speler. Je ziet aan hem de Amerikaanse sportmentaliteit. Nooit opgeven. Is wat mij betreft een belofte voor de toekomst.
0 0
RedFeather
Hoor net dat hij omgeturnd is tot winger.
0 0
AFCAjax
oef kuhn
0 0
RedFeather
Wel bijzonder spelertje.
Kan wel wat worden.
2 0
RaynoFischer
Hahahaha wat gebeurde er met die keeper, blackout?
0 0
Ozymandias
Het leuke is dat Kuhn en Jensen tot een paar weken geleden door een paar beroemde AS-leden al waren afgeschreven.
2 -1
Vlieske
Vind je Jensen zo geweldig spelen dan.?
0 0
Ozymandias
Dit seizoen (voorbereiding meegerekend)? Ja!
0 0
Vlieske
Klopt maar ik heb het over vandaag. Zit namelijk de hele wedstrijd te kijken maar hij valt me nu niet echt op.
0 0
RedFeather
Vond hem met name in de voorbereiding erg positief opvallen.
1 0
Sampaoli
Haha, wat een onzin. Ik geloof niet dat iemand deze jongens al afgeschreven heeft.
0 -1
AjaxGLM
Je kan toch niet zeggen dat ze het op basis van vandaag wel gaan redden? De potentie is zeker zichtbaar, maar man man wat slordig voornamelijk Kuhn
1 -1
Redrum
Ja de kenners van AS zijn vaak snel en resoluut met hun conclusies.
1 0
trodat4030
Na Kiev uit moest Marc nog snel een spits kopen, 5 dagen later was t een schande dat ie niet bij Koeman in de basis stond... Waan vd dag rules!
1 0
trodat4030
Heerlijke klassieke Ajaxgoal!
1 0
trodat4030
He leuk, eindelijk Sontje weer eens op z’n beste positie!
2 0
RaynoFischer
En scoort meteen haha
0 0
trodat4030
Ja, maar dat vind ik niet eens t belangrijkste. Ik vind Sontje gewoon meer een spits dan een rechtsbuiten of een 10, waar hij vaak speelt. Dat heeft ook te maken met Brobbey, die is namelijk veel minder geschikt op een andere positie, dus is het logisch dat Hansen elders speelt als ze samen in t veld staan, maar in de dop vind ik Hansen een spits. En misschien wel completer dan Brobbey (vooral qua handelingssnelheid en bewegelijkheid). Brobbey is wel sterker natuurlijk, maar Hansen heeft net wat meer skills aan de bal. Brobbey loopt geregeld dwars door tegenstanders heen ;)
1 0
jaripettersson
Als Ekkelenkamp een soort Frenkie de Jong lijkt, kan het ook zijn dat aaek niet zo best is..
1 0
RaynoFischer
Hahaa, Benfica en Bayern zijn wel iets sterker dan AEK ja ;)
0 0
RayJordaan
Hopelijk Naci straks erin
2 0
de_pitbull
Kuhn lijkt ook goed wakker zeg
1 0
Sampaoli
Is een geweldige speler, maar loopt erbij alsof hij het al gemaakt heeft. Jammer.
1 0
AjaxGLM
Speelt echt ongelooflijk slordig voor zijn talent. Meer dan de helft van zijn passes komen niet aan.
0 -1
RedFeather
Aek?
Zeg al bijna 30 jaar A.E.K.
Alles moet stuk
0 0
appeltje
A.E.K.
Lange A, de E van 'het' en een K.
Dus het is officieel ook niet a-ek ofzo. De E in AEK is ook een É, die je dus uitspreekt zoals een korte eh zegmaar
0 0
SilverHaze
Heb met door een Griekse fan laten vertellen dat je het uitspreekt als 'aik'. Letterlijk met de 'ai' zoals wij hem kennen met de 'k' klank erachter.

Commentatoren maken ervan wat zij willen natuurlijk.
0 0
trodat4030
Je ‘moet’ niks.. Gewoon lekker doen wat je wil en verder lekker schijt hebben aan Arno V..
1 0
mokum89
Iemand enig idee waarom ik eerst de wedstrijd gewoon kon bekijken en dat youtube daarna aangeeft "de video wordt niet in jouw land aangeboden" of zoiets. En dat na ongeveer een half uur kijken...
0 0
trodat4030
Gebruik je een vpn ofzo? Als dat zo is, moet je ff een Nederlandse server selecteren..
0 0
PepG
Maak je gebruik van een vpn?
0 0
mokum89
Thanks voor de tip! Hij doet het weer, zonder dat er iets is veranderd. Ben inderdaad de wedstrijd bekijken op werk.
0 0
trodat4030
Ondanks dat ie beter een hengel dan handschoenen mee had kunnen nemen, vind ik die keeper van AEK wel goed spelen. Heeft minstens 3-4 grote kansen voorkomen door assertief handelen.
4 0
AjaxGLM
Vind persoonlijk dat de tussenstand veel verbloemd. Zeer matige tegenstander. Er wordt constant via de backs opgebouwd. Vind vooral kemper als linksback daarin absoluut geen toegevoegde waarde als dispensatiespeler. Weinig combinaties gezien ook.

Verder zie je dat kuhn een groot talent is, maar zeer laks en nonchalant speelt. lijkt me meer een rechtsbuiten ook. Brobbey is nog niet een keer vrij voor de keeper gezet tegen een matige tegenstander. Ben absoluut niet kapot van dit team, ondanks dat je ziet dat sommige wel talent en potentie hebben.
3 -1
marrene
Ik vind het ook niet echt goed. Maar je moet toch echt beter kijken, Brobbey staat in de laatste minuut helemaal vrij voor de keeper.
0 0
AjaxGLM
dat is gebeurd toen ik aan het typen was. De 45 minuten daarvoor echter is die niet vrijgespeeld. Er waren mogelijkheden maar de aanvoer vanuit kuhn nunnely en jensen is zeer matig vandaag. Hopen op een betere tweede helft
0 0
Biornha
Mee eens, maar met 3-0 zal dat juist minder worden want ja het is ajax en wij staan 3-0 voor dus kan het gas er wel een beetje van af ;)
0 0
DonQ
Wel mooi om te horen dat Heitinga continu Timber coacht om Jensen aan te spelen tussen de linies. Dat geeft voor mij aan dat hij de juiste ideeën erop nahoudt.
8 0
AjaxGLM
zie voornamelijk kemper aan de bal, waarna kuhn uitzakt tot 2 meter bij hem vandaan om de bal op te halen
1 0
DonQ
Klopt, komt omdat Timber steeds breed speelt naar de backs. Het probleem ligt bij hem naar mijn mening.
1 0
Persian07
Op al jazeera tv geven ze overigens aan dat de Ligt gewoon start.....
3 0
Suarez16_
Jezus wat dom van die grieken. Ligt er al 6 minuten iemand geblesseerd naast het veld en dan wissel je nog niet. Hierdoor viel ook de 3-0.
5 0
PepG
Welke van de Timber tweeling is het meest talentvol?
0 0
trodat4030
Ze ontlopen elkaar nauwelijks iets. Beiden hebben gewoon de mazzel nodig dat er op hun positie iemand nodig is, dan kunnen ze t halen. Maar zolang Mazraoui, Schuurs, Dest en v Gelderen er zijn, zal Jurrien t moeilijk krijgen en voor Quinten geld hetzelfde in extremere mate, vd Beek, Eiting, FdJ, Schone, Jensen, Kuhn, Pasquali, Gravenberch, Taylor en Bijleveld staan imo boven hem qua potentie.
5 0
Amsterdamsetrots
Ik ben wel fan van Quinten.
1 0
RaynoFischer
Lekker Victor!

Breng Unuvar er maar in de 2de helft, dit is gedaan :)
5 0
PepG
Victor Jensen is een pareltje.
4 -1
DonQ
Moet de bal nog wel wat meer opeisen, hij is af en toe wat schuw.
1 0
Ozymandias
Mooie voorassist van Nunnely en mooi gelopen van Gelderen en Jensen.
4 -1
ajax_janneman
Als Ajax 1 vanavond nou dezelfde effectiviteit aan de dag legt winnen we makkelijk
2 -1
Sampaoli
Wel een hele mooie voorassist van Nunnely hoor, het lijkt er toch op dat hij meer is dan een simpele sprinter zoals Lukoki of De Sa. Heeft wel degelijk voetbalintelligentie.
4 -1
Ozymandias
Hij heeft veel meer balgevoel dan Lukoki en De Sa. Daardoor heeft hij ook een veel betere dribbel (waarmee hij ook binnendoor een speler kan passeren).
3 0
marrene
Is ook veel beter dan Johnsen. Die heeft per wedstrijd weliswaar enkele goede acties waaruit blijkt dat hij best potentie heeft maar blinkt vooral uit in onnodig en onnozel balverlies. Je ziet vaak dat hij een actie aangaat als Bakker al naar voren is gesneld. Hij heeft totaal geen inzicht.
0 -1
Ozymandias
Johnsen heeft een veel groter voetballende vermogen. Ajax heeft geen speler die zo makkelijk een directe tegenstander passeert als Johnsen. Alleen moet er mentaal bij de Noor een knop om.
1 0
EuforischeRealist
Prima tackle geweest van Timber. Die jongen lijkt niet terug te komen en was verreweg de handigste speler van AEK.
1 -5
trodat4030
Een tegenstander de wedstrijd uit trappen omdat ie mogelijk te goed is t lafste wat je kunt doen. En kinderen/adolescenten moet je dat al helemaal niet aanleren/zsm afleren.
3 0
EuforischeRealist
Totdat je er de CL of een WK finale mee wint zeker? Of ben je Nigel de Jong ook aan gaan vallen of het feit dat hij Xabi Alonso raakte omdat hij ten koste van alles wilde winnen?

Bij het bewust blesseren ben ik het overigens met je eens, maar als je zoals hier de bal probeert te spelen en daarbij je tegenstander meeneemt hoort dat gewoon bij volwassen voetbal.
0 -2
trodat4030
Eens met je laatste alinea, niet met je eerste reactie en je eerste alinea van je reactie op de mijne. Je laatste alinea is ook véél genuanceerder. In je eerste reactie keur je het gewoon goed en juich je het zelfs toe, dat is gewoon volslagen debiel.
1 0
Ozymandias
Nunnely moet leren dat hij geen hoge voorzetten meer moet geven en in plaats daarvan zo vaak mogelijk de bal vanaf net buiten de zestien strak terug moet leggen (iets wat hij al regelmatig met succes doet). Zijn voorzetten zijn niet goed maar verder ontwikkeld Nunnely zich tot een goede rechtsbuiten. Hij moet veel leren van de manier waarop Sterling onder Guardiola speelt. Dat is een vergelijkbare type buitenspeler (die het moet hebben van zijn explosiviteit).
3 -1
trodat4030
Ik denk dat ie dat gewoon kan leren hoor, het ligt meer aan de type spits die er staat dan aan Che. Voorzetten kun je, tot op zekere hoogte (no pun intended), prima leren dmv gerichte training. Elke dag n half uurtje met Tahamata laten trainen..
3 0
Ozymandias
Tja, denk je niet dat Nunnely bij Ajax al jaren aan zijn voorzetten werkt? Laat hem naar Sterling kijken. Die heeft ook geen goede hoge voorzet en speelt precies op de manier waarop Nunnely bij Ajax zou kunnen spelen.
1 0
trodat4030
Ik weet t niet, ik heb helaas te weinig tijd om de trainingen ook te bezoeken. Daarnaast zijn ook de trainingen vd (oudste) jeugd regelmatig besloten (ja, echt!). Ik weet wel dat het gewoon trainbaar is, ik ben het levende bewijs... Sterker nog, ik heb zelfs door training een meer dan redelijke voorzet met links ontwikkeld.
0 0
Biornha
Ook pittige overtreding deze van Timber.. toch ook geel met een oranje randje hoor
2 -1
ajax_janneman
pfoa Nunnely. Die ervaring uit jong komt hier goed van pas zeg
1 -1
RaynoFischer
Chezus wat een lekkere goal!! :)
1 -1
Sampaoli
Zodan Ché! Heerlijk!
2 -1
KajanoKlaassen
Nunna! Lekkere goal zeg
1 0
RayJordaan
Tering wat een goal zeg
1 0
trodat4030
Wauw, die mag blij zijn dat t bij geel blijft.. Echt benenbrekertje.. Brrr.
3 0
Toon meer reacties