Veltman: 'El Azzouzi naaide een kaart aan'

BvdPloeg, 08-08-2016 om 07:26, 7191 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman was na afloop van Sparta - Ajax niet blij met scheidsrechter Kevin Blom en Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi. De verdediger kreeg vlak voor tijd een tweede gele kaart voor een iets te hoog geheven been.

Blom stuurde hem van het veld en El Azzouzi liep glimlachend weg. De spits werd niet geraakt door Veltman, die de bal speelde, maar wel te hoog inkwam. 'Hij begon te schreeuwen alsof hij zijn been had gebroken, zag dat de scheidsrechter geel trok en vloog weg als een vlinder uit zijn coconnetje', omschrijft Veltman het in De Telegraaf.

'Hij naaide me duidelijk een kaart aan, maar daar moet je als scheidsrechter niet intrappen', vervolgt de verdediger, die Blom sowieso wat overdreven zag strooien met kaarten. 'Hij gaf acht keer geel in een heel normale wedstrijd. Dat zie je helaas altijd aan het begin van het seizoen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Zakka was de jeugdige speler waar ik het meeste naar uitkeek 3 jaar geleden. Sinds dat incident met die agent wist je al dat hij wel HEEL GOED moest zijn om ooit nog in het eerste te belanden. Leek het leuk te doen op het begin bij Twente maar meteen praatjes en dit soort dingen. Strik erom en tot nooit.
0 0
Piejotter
Natuurlijk gingen sommige Ajacieden wel eens in de fout maar over het algemeen was het geen wedstrijd die vroeg om zoveel gele kaarten en zelfs een rode. Schijnbaar wilde deze heer Blom even laten zien dat hij er ook was, aandacht tekort dus. Hij trapte niet een keer maar meerdere keren in de val bij Spartanen die theater speelde. Verbaasde me want dat was in een periode dat Sparta al met 1-3 achterstond en kansloos was. Waarom al dat theater met schijnvallen en andere trucjes. Maar goed blijft overeind dat Blom erin trapte en dat was zeer zwak.
0 0
babeldeman
Tuurlijk wat El Azzouzi doet wil ik niet goed praten maar op die plek bij de middenlijn moet Veltman niet in stappen, want hij zoekt gewoon te vaak contact met de tegenstander en dan loop je het op, aangenaaid of niet....
1 -2
rogier123
El Azzouz heeft gister in de wedstrijd wel even laten zien waarom hij niet in de spits staat bij Ajax. Die bakt er ook echt niks van, viel me ook al zwaar tegen bij Twente. Misschien moet iemand die jongen vertellen dat Ajax er niet in zit voor hem, gaat hij ook niet zo raar liggen bij een botsinkje om zichzelf te bewijzen.
2 -1
31xAjax
Veltman heeft een reputatie vwb gele of rode kaarten, eigen doelpunten, penalties tegen etc!'

Dusssss.......
0 -2
Wally020
2e geel was overdreven, als je de wedstrijd aanvoelt en de situatie bekijkt, dan is een waarschuwing voldoende, ook al had ie al geel!!
2 0
Mr-MZ
Mensen die El Azzouzi afzeiken zijn pas triest.
Hij speelt voor Sparta en geeft alles. Was Vertonghen ook een naaierd toen hij tegen Ajax scoorde?
Jullie schrijven hem gelijk af omdat ie een keer theater laat zien, maar ondertussen wel de topscorer is in de voorbereiding bij Sparta. Het lijkt op een slechte mentaliteit maar als iemand zo een penalty versiert voor ajax hoor je ook niemand zeiken. Beoordeel hem ajb op zijn voetballend vermogen voordat je m afschrijft.
3 -4
Piejotter
Wie is "jullie" ????? Ik schrijf hem niet af, misschien een enkeling hier die dat doet.
1 0
AFCABart
scoren is wat anders dan kaarten aannaaien. En hij verdient er niet eens een pingel mee, enkel een rode kaart.
als je dan nog wat dom loopt te lachen als je 'tegenstander' rood krijgt, ben je echt een waardeloos stuk tuig.
En nee, dit soort spelers wil ik niet in een Ajaxshirt zien, ook al winnen we er de CL mee.
1 -2
Zlatan1900
Dat laatste meen je niet écht, hoop ik?
1 -1
AFCABart
jawel, het is (vind ik) een bepaald eergevoel dat bij de club Ajax hoort.
Hetzelfde eergevoel als dat ik niet tevreden zou zijn met een sjeik die voor 500 miljoen aan spelers koopt en de CL wint.
Het is niet 'des Ajax'. Het opkopen van succes, noch het onrespectvolle gedrag.
Ajax staat voor Klasse, schoonheid en een topsportmentaliteit. Niet voor dit soort minderwaardig gedrag.
Een winnaarsmentaliteit en tot aan de grens gaan vind ik mooi. Onrespectvol over de grens heengaan is dat niet.
0 0
Kibbahimovic
hahaha dan was jij zeker ook geen fan van Suarez? wel een mooie betoog trouwens, ik kan horen dat je op je draak vloog toen je deze schreef, net nadat je eigenhandig de Wereld gered had van een alien invasie.
0 0
Aeter
Ik vind zijn inzet goed en hij kan ook aardig ballen, maar een kaart aannaaien zoals hij deed kan en zal ik nooit respect voor hebben. Het maakt niet uit wie het doet of welk team/speler een kaart aannaaien is altijd triest en schandalig in mijn ogen. Als Klaassen iemand anders een kaart aan aait veroordeel ik hem net zo goed. Ik zal nooit mensen begrijpen die dit soort trieste acties goedkeuren.
2 0
Kibbahimovic
ik vind zulke acties ook altijd triest, maar in het hedendaagse voetbal gebeuren zulke shwalbes eenmaal en ik denk niet dat hij de intentie had om de persoon Veltman te naaien maar dat het meer een actie uit onmacht is. Toch vind ik het wel triest en hypocriet om Azzouzi helemaal te gaan afzeiken en zeggen dat die jongen op moet rotten naar een andere club vanwege deze actie. Het ligt namelijk ook aan de scheidsrechter, die volgens mij wel meerdere kaarten te streng getrokken heeft.
2 0
Aeter
Het ligt ook aan de scheids en het is ook onderdeel van het moderne voetbal, maar desondanks zal ik dit gedrag nog steeds afkeuren en ik vind El Azzouzi ook nog steeds een goede speler, alleen is zo'n actie niet nodig in mijn ogen.
0 0
Kibbahimovic
klopt. Het is zeker onnodig en onsportief. Ach over een tijdje is iedereen dit incidentje vergeten en lacht Veltman hierom.
0 0
vijfennegentig
Precies dit, titel kan ook zijn: Hij was me te slim af!
1 0
vijfennegentig
Haha dit zijn juist mannen met pit en persoonlijkheid. Dat jullie het voor Veltman opnemen is te belachelijk voor woorden. Zie Blom al jarenlang met kaarten strooien, dat hoort domme Joel ook te weten. De meest succesvolle spitsen bij Ajax zijn nooit de Dolbergjes geweest maar altijd mensen met karakter (Ibra, Suarez, Huntelaar en zelfs El Hamdaoui en Pantelic). Dit is alleen maar goed en diezelfde drive kom je Europees ook tegen.

Dit is ook het probleem met NL voetbal, Eredivisie is een mietjescompetitie, en ja, Blom draagt daar aan bij maar Veltman ook met dit soort reacties!
3 -4
tsja1433
2x geel krijgen tegen een belabberde tegenstander als Sparta is gewoon triest. Kijk in de spiegel.
2 -2
TikkieTerugJaap
Die Azzouzi heeft het in 1 wedstrijd al voor zichzelf verneukt, wat een idioot is dat.
1 0
fanvooraltijd
Veltman moet zelf beter opletten als hij zich niet zo laconiek gedraagt en attenter is ,had hij niet 1 gele kaart gekregen. Veltman is veel te traag in de opbouw . wandel pasje naar voren doen alsof er een lange bal komt dan voet op de bal en dan breed en dat doet hij 20 x in een wedstrijd.uiterst irritant. Als back is hij goed ,als cv veel te langzaam en te klein.
0 -2
Redrum
Ik voorspel alvast één transfer in de winterstop.
0 0
AnoniemeTank
Volgens mij gaf Veltman hem nog een gooi op het middenveld en sloeg nog met zn hand in Azzouzi's gezicht tijdens een sprintduel. Azzouzi gaf geen kink en Veltman had toen al geel.

Veltman had het gewoon moeilijk met hem, klaar. Die 2e geel zat er al langer aan te komen.
2 -7
Kibbahimovic
inderdaad! Het was niet netjes van hem maar Azzouzi werd zelf ook hard aangepakt. Ik vind niet dat hij onderdanig moet gaan spelen ofzo, Veltman had niet zo debiel moeten inkomen met nog 10 min te gaan en met 1-3 voorsprong. Helemaal als Blom zo raar aan het fluiten is moet hij slimmer gaan spelen.
2 -1
AFCA1986jan
Deze jongen is gewoon een probleem kind niet alleen in het veld maar ook er buiten hij hoort niet thuis in het voetbal snel weg er mee als ik Veltman was zou ik hem in de arena een doodschop verkopen want dat verdient hij dit misselijk maken ventje snel verkopen want dit hoort niet in Ajax thuis
3 -1
gras
Ontzettend irritant ventje die Azzouzi. Je mag best wat aanzetten dat iemand te gevaarlijk inkomt, maar dit was matennaaien, of het nu een Ajax speler was die slachtoffer werd of niet. En dan dat zelf ingenomen smoelwerk nadat Veltman rood heeft gekregen. Dan ging hij ook echt voor rood.

Laat gewoon stelselmatig zien niet uit het juiste hout te zijn gesneden.

En nee, als je dit in Ajax dienst doet ben je natuurlijk een even grote matennaaier. Mensen die roepen dat niemand er dan over zou vallen, begrijpen er niets van.
4 -1
ambtenaar
Jammer dat dit ventje niet spreekt met zijn voeten maar alleen met smerig gedrag. Vond hem bij Twente best potentie vertonen maar met dit gedrag hoef ik hem nooit bij Ajax te zien.
1 -1
A Cohen
Kijk..... die Agasouz is verhuurd aan Sparta.
Hij wil met Sparta winnen en dat begrijp ik.
Maar als je tegen je eigen club / voetbalmaatjes speelt dan is het minste wat je van zo'n Agasouz kan en mag verwachten dat hij zich gedraagt.
Had Agasouz zich wel eens meer in het verleden misdragen buiten het veld ?
Agasouz is gewoon een misselijk makend mannetje.
Hij heeft z'n eigen ploegmaat, in dit geval Veltman een gele kaart aangenaaid.
Hij werd niet geraakt maar hij stortte ter aarde of dat hij door midden was geschopt.
Wat een misselijk makend mannetje.
Nooit, nooit maar dan ook nooit meer wil ik deze Agasouz in een Ajax shirt zien lopen.
Zsm verkopen want voetballend komt Agasouz veel te kort.
1 -2
Kibbahimovic
Probeer je nou grappig te zijn door de hele tijd "Agasouz" te zeggen? En waarom haal je steeds zijn verleden erbij( het heeft hiermee niks te maken)? Ik heb bovendien de inhoud van je reactie nu al 3 keer voorbij zien komen in 3 verschillende posts die door jou geplaatst zijn. Ik vind dat die jongen gewoon zijn werk doen en als je ook maar een klein beetje objectief kan kijken naar de gehele wedstrijd dan was hij ook gewoon hard aangepakt door meerdere Ajax spelers. Het is inderdaad een naai-streek maar wat dan? mag je niks doen tegen de club die je verhuurd heeft en voorlopig geen plaats voor je heeft? Ik schrijf die jongen zeker niet af en ik hoop dat hij enorm gaat groeien en het niveau haalt wat hij bij de jeugd van Ajax ook haalde! Dan is hij wat mij betreft zeker welkom bij Ajax 1!
0 -1
Zlatan1900
'Had Agasouz zich wel eens meer in het verleden misdragen buiten het veld ?' Dit is vragen naar de bekende weg.....
1 0
amberjari
Blom was slecht maar niet over azzouzi zeiken, als hij dat voor ajax doet vinden we het prima.

Valt me wel op dat veltman zowel voor als achteraf altijd wat te praten heeft. Echt zo'n mannetje geworden, geef mij dan maar kerels als tete en riedewald.
2 -11
ambtenaar
Wat een onzin, mag je tegenwoordig niks meer zeggen als spelers zich smerig gedragen ?
2 -1
amberjari
Wat een onzin, je mag hier tegenwoordig niet eens meer voor je mening uitkomen?
0 0
Ajacied33
Dit hoort ook bij topvoetbal Veltman. En Azzouzi liep helemaal niet glimlachend weg
Veltman had gewoon het duel wat net na de middenlijn was gewoon slimmer moeten aanpakken. Waarom een te hoge been op die plek?
0 -5
Mokum_32
Lul niet hij stond Veltman gewoon uit te lachen
0 0
Erik8507
Word überhaupt een beetje moe van Veltman. Komt al cv gewoon te kort slechte passing af en toe wat onzeker. Als back was ik gecharmeerd van hem, maar als Sánchez echt basis kwaliteit is ben ik bang voor Veltman dat die zijn plek kan vergeten.
0 -2
ProfessorX
Ook gelul , want hij liep wel lachend weg goed opletten als je toch TV analist ben .
2 0
AFCAwooz
Blom had een beetje bewijsdrang dat klopt. Hij dacht waarschijnlijk: laat ik eens een goed beginnen maken met het behalen van mijn gele kaarten quotum voor dit seizoen. Maar Joel moet niet zo huilen. Helaas stelt 90% van de hedendaagse voetballers zich ongelofelijk aan. Ik zag tete ook gister moord en brand schreeuwen aan de zijlijn terwijl er helemaal niks aan de hand was. Accepteer het gewoon en ga niet lopen zeuren!
1 -3
ProfessorX
Ook gelul die nekslag op Dolberg dan ?
Of iedereen het maar normaal vind .
Joel speelde de bal .
Ja het been was te hoog , maar om daar een kaart voor te geven , hij raakte hem niet ?!
Gelul alom aan iedereen die wel vond dat dit geel is laat staan rood met nog 4 minuten voetbal en een 3-1 achterstand
3 -2
AFCAwooz
Heb jij iets met lullen ofso? Ik zeg toch niks over dolberg? En ik zeg ook niet dat het een tweede gele kaart was voor joel. Ik zeg dat blom slecht floot en hij moet accepteren dat voetballers zich ongelofelijk aanstellen. Dat hoort er helaas bij tegenwoordig.
0 -1