Van de Beek vergeet eerste goal niet snel

SJvanveen, 10-12-2015 om 21:00, 7674 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax speelde donderdagavond met 1-1 gelijk tegen Molde FK in de eigen Amsterdam Arena maar voor Donny van de Beek was het een mooie avond. De jongeling die zijn Europese basisdebuut maakte, scoorde zijn eerste goal in het eerste van Ajax. 'Ik zal dit niet snel vergeten', vertelt Van de Beek voor de camera's van FOX Sports

Van de Beek scoorde met het hoofd waarna hij een hoofdwond opliep. Dat maakt de jongeling echter weinig uit. 'Uiteindelijk had ik het niet terug willen draaien. Ik ben blij dat die bal erin ging. Ricardo (Van Rhijn red.) gaf een goede bal voor en ik zet gewoon goed mijn hoofd er tegenaan.'

Toch was het niet een perfecte avond voor de jonge middenvelder en Ajax. De Amsterdammers zijn uitgeschakeld in Europa. 'Het is gewoon heel lastig spelen tegen hen (Molde red.). De passing was niet zuiver, waardoor je hen steeds de kans geeft om er weer uit te komen', besluit Van de Beek. 

 

Wat is Donny toch een ongelooflijke baas! #ajamol #ajax #donnyvandebeek

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax#1900
Lichtpuntje. Hopelijk kan hij in de toekomst in een goed elftal spelen.
2 0
Cruyffie
Opvallend dat hij precies de vinger op de zere plek legt: de passing is niet zuiver. Held!

Denk overigens vooral ook dat er te weinig wordt bewogen door mensen zonder bal, waardoor je de bal te vaak niet kwijt kunt. Dat vind ik het grootste probleem onder Frank de B.
3 -2
insectenverdelg
Hen Milik en Fischer heel veel veel zien bewegen Onder bal. maat iedereen op Donny na is of te schijterig om die bal te geven. of kan die bal niet geven. als je weer ziet dat t balletje veilig in een dood tempo 3 meter breed gelegd wordt dan vergaat t plezier in weer voor niks lopen je ook wel.
0 0
FlyingDutchMan
Vooral Gudelj speelde teveel op safe..
0 0
Ajax#1900
Tsja, hij valt voetballend gewoon door de mand in de belangrijke wedstrijden. Maar is een aankoop van Fdb, dus zal altijd blijven staan.
0 0
ajaxfan4life82
Mee eens
0 0
FlyingDutchMan
Goed menneke!
1 0