Schuurs reageert op geruchten: 'Wil nog een aantal jaar bij Ajax spelen'

BadembaBarrie, 28-11-2020 om 23:35, 13865 views, Voetbalzone |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Perr Schuurs is niet bezig met een transfer naar Liverpool. De verdediger wordt de afgelopen maanden regelmatig met de Engelse topclub in verband gebracht en er gingen onlangs zelfs geruchten over een bod van 30 miljoen euro. Schuurs zelf is echter gefocust op Ajax, waar hij ook wil blijven, zo vertelt hij aan Voetbalzone.

'Je weet dat dat gaat komen als je bij Ajax speelt', is Schuurs' nuchtere reactie op de geruchten. 'Maar ik wil hier graag spelen, voor deze club (Ajax red.) en mijn focus ligt hier om met Ajax prijzen te pakken', aldus de centrale verdediger, na afloop van Ajax' 0-5 overwinning bij FC Emmen.

Een stap naar een buitenlandse club is een mooi vooruitzicht, maar niet één waar Schuurs op dit moment aan denkt. 'Ik wil het liefst nog een aantal jaar bij Ajax spelen. Ik ben heel bij met mijn ontwikkeling; eerst een jaar bij Jong Ajax, daarna een jaar wat meer bij Ajax 1 en nu hopelijk een heel seizoen', zo reflecteert Schuurs. 'Dat is de lijn waar ik op gehoopt had en Ajax ook. Hopelijk kan ik die doortrekken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RickyAFCA
Heerlijk voor zijn zelf vertrouwen. Hij moet doorhebben dat t echt een wereld verdediger kan worden. Ik denk dat als hij pure zelfvertrouwen heeft dan word hij vanzelf meedogenlozer. Alle vertrouwen in onze Limburgse topper!
1 0
Bky
Dinsdag wordt hij logischerwijs een keer uitgespeeld door Manè en dan staan ze hier weer te blèren dat hij er niets van kan voor minstens een week.
5 0
Sunny
Als hij weer zo dom en onnodig instapt wel ja.
Dat zijn fouten die hij al vaker maakte en op zijn positie gewoon niet kunnen.
Verder heeft hij natuurlijk ook wel kwaliteiten
1 0
AltijdGelijk
Hij speelde.veel beter met Martinez naast hem dan met Blind! Misschien ook het vertrouwen in Martinez omdat die toch sneller de gaten dicht dan Blind, Blind doet alles vanuit 1 tempo, waar Martinez nog weleens een man uitspeelt
6 0
Ferd
Blind is de betere voetballer dan Martinez. Maar Martinez is de betere partner voor Schuurs. Blind en Schuurs zijn niet complementair aan elkaar, Martinez en Schuurs wel. Schuurs lijkt voetballend teveel op Blind. Beide goede voetballers maar niet meedogenloos.
0 0
Mocrodammerr
hij moet veel meedogenlozer worden. het is nog geen killer. hij is niet iemand van de streets die heeft moeten strijden..die mentaliteit neem je altijd mee het veld op. Bogarde schijnt goed met hem bezig te zijn.
3 0
Gonzalez75
Dat is inderdaad een aandachtspunt en je ziet inderdaad dat Bogarde daar met hem aan werkt. Dat hij een aantal keren in de CL op het verkeerde been is gezet is jammer, maar welke verdediger bij Ajax is dat niet gebeurd. Blind, Tagliafico, Mazroui idem. Alleen daar wordt minder over gezanikt. Blind kan het gewoonweg niet meer belopen.
1 -1
LeslyDeSa
Ondanks dat 'ie door veel mensen (onterecht) wordt afgemaakt, denk ik dat deze jongen er wel gaat komen. Geef hem de tijd en vergelijk hem vooral niet met De Ligt.
21 0
WZAWZDB14
Perr speelde goed hoor, maar hij is nog lang niet uitgeleerd bij ajax. En dat weet hij gelukkig zelf ook.

Laat jonge spelers eerst maar 2 of 3 seizoenen constant achter mekaar goed en stabiel spelen voordat ze naar het buitenland gaan. Dat is denk ik het beste voor ajax en voor de speler zelf.
13 0
ajax1981
Als de Ligt eerder gegaan was, dan had hij niet de bagage gehad om te slagen bij een topclub. Dat zien de Ajacieden ook. Dat zijn goede voorbeelden voor onze jeugdspelers ook. Niet te vroeg weggaan, maar vertrouwen op je talent.
0 0
Ajax34
4 of 5 jaar mag ook.
0 0